Координатор на сватбата!
Boryana_Nik:
Координатори на моята сватба ще имам и азТе, обаче няма да бъдат близки хора, защото си мисля, че преди всичко на сватбата ми трябва да се забавляват, затова двете сватбени агентки, които ми организират сватбата ще бъдат и мои координаторки :bravo:
Пишете само на кирилица!
kleo_20:
При мен ще е сложно и ще са ми нужни няколко координатора, защото надали един ще познава всички гости. Мисля да си ги разделя по групи и всеки да си се оправя с неговата си - един за моите приятели, един за тези на милото, един за родата и приятелите на свекитата (той ще има най-много работа, че те са много хора) и един за моите роднини *THUMBS* Така го мисля, но това е само за настаняването в ресторанта. За останалите неща не знам кой да натоваря с тази задача трябва да измисля, ако ли пък не ще стане както милото се опасява, че ние ще си вършим сами всичко :'(
RONY:
Наистина е по-добре да има организатор на сватбата отколкото да хванеш някой твой роднина или познат и да се чувства неловко в повечето ситуации :\
Nina Style:
Какво мислите за водеща на сватбата ви ? Присъствал ли е някой на сватба със водеща ?
shaska:
да видим....ще си имам двама шафери-сестрата и зетя на младоженеца...те ще закичват гостите с цвете по време на наздравето за добре дошли....ще си имам и 4-ма малкишафери-едното момиченце ще ми носи шлейфа на роклята, ще си имам и човек които да следи нещата в ресторанта-братовчед ми които е бивш барман...и мисля че това е достатъчно *YAHOO*
Навигация
[0] Списък на темите