Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 17:29:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата?  (Прочетена 137458 пъти)

prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юни 15, 2007, 09:30:41 »

gucci, миличка, недей заради тази рокля да си почупваш нервите и да си тровиш здравето. Мисли позитивно и вярвай, че ще изглеждаш прекрасно. Кога ти е първата проба? Когато се видиш със сигурност ще се харесаш и ще се успокоиш. Пък и най-важното е твоят мъж да те хареса, а той като те види във нежна бяла рокля няма начин да не те хареса!  kiss2
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: юни 15, 2007, 09:32:33 »

gucci,успокой се!Защо толкова се притесняваш за роклята-ще стане чудесна,ще видиш!И на сватбения си/ни ден ще изглеждаш по-красива и ще бъдеш по-щастлива отвсякога,сигурна съм!Имаш още доста време до пробата,по-добре си мисли как нямаш търпение да видиш колко хубава е станала,отколкото да се поболееш от притеснения,които после,когато всичко е ок ще ти се сторят безпочвени!Мисли само хубави неща-толкова си напред с подготовката,всичко си измислила и направила,моите поздравления good
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юни 15, 2007, 09:33:05 »

gucci
споко, ти поне я имаш поръчана роклята и само чакаш да стане готова,и със всички други приготоления си готова, а аз какво да кажа като все още нямам и ни най-малка представа каква ще ми е роклята и нямам още никакви покупки, така че спокойно
има 2 месеца така че роклята ти ще бъде готова даже и след месец
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юни 15, 2007, 16:23:39 »

сега говорих със сватбения салон "Аз и ти" където се шие роклята.на 06.07. съм на проба и момичето каза че на 9-ти ще е готова.стискайте палци всичко да е наред.това ми е най голямото притеснение нито за халки нито за каквото и да е не съм се притеснявала толкова.досега всичко беше оки ама сега направо не мога да се позная.само да мине и всичко вече ще е наред.
Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #169 -: юни 18, 2007, 11:55:33 »

Ох, момичета, сигурно е излишно да ви казвам, но вече съм  star Толкова дреболии сме си оставили за последно, щото нали "има време", че не знам как ще смогнем.
Аз съвсем съм се чалнала, снощи писахме старателно декларации колко много искаме да се оженим един за друг, приготвих си ги да ги взема и сутринта, защото днес трябва да се занеасат в ритуалната и на 2 спирки от нас се сетих, че за последно си бяха там дето ги оставих  crazy
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юни 18, 2007, 13:01:10 »

Ееее, случва се на всеки, няма да се притесняваш, щото от стрес само лоши работи се случват, като при мене, аз от толкова ядове само съм болна, затова, по-спокойно!!! Все пак нали сте двама, а имате и близки, няма да се ядосвате за глупости!!! Стискам палци всичко да е наред!!! DANCE good
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юни 18, 2007, 13:13:21 »

Ееее, случва се на всеки, няма да се притесняваш, щото от стрес само лоши работи се случват, като при мене, аз от толкова ядове само съм болна, затова, по-спокойно!!! Все пак нали сте двама, а имате и близки, няма да се ядосвате за глупости!!! Стискам палци всичко да е наред!!! DANCE good

ти как си? оправи ли се ??? !!!! smile
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юни 18, 2007, 13:43:44 »

Момичета спокойно!!!Знам,че е лесно да се каже,но вярвайте ми всичко ще се подреди!!!По време на приготовленията на нашата сватба имаше доста перипетии и проблеми,но все пак всичко мина прекрасно и съм сигурна че и при вас ще е така!!!Забавлявайте се с подготовката и мислете положително,защото положителните мисли предизвикват положителни събития!!!Успех и знайте,че точно вие ще сте най-красивата във вашия голям ден!!! good
Активен
Smurfieta
Сватбар

« Отговор #173 -: юни 18, 2007, 15:03:02 »

Мерси за куража, който ми давате  give_rose
Baby, вече отново си във форума, дано това да означава, че отшумява болестта, защото знам колко е гадна. Аз я карах на дърти годинки и беше ужас  sik
Аз иначе се оправих с декларациите и успешно ги доставих в ритуалната, една грижа по-малко  yahoo
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юни 18, 2007, 16:00:06 »

ти как си? оправи ли се ??? !!!! smile

Мерси за куража, който ми давате  give_rose
Baby, вече отново си във форума, дано това да означава, че отшумява болестта, защото знам колко е гадна. Аз я карах на дърти годинки и беше ужас  sik
Аз иначе се оправих с декларациите и успешно ги доставих в ритуалната, една грижа по-малко  yahoo

Ели, Smurfieta, благодаря за вниманието, вече съм по-добре, но още съм подута, а и още 5 днi не мога да излизам, за да не заразя никого, ама като се гледам и аз самата не искам да излизам в тоя вид! smile  laugh smile
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #175 -: юни 18, 2007, 16:27:25 »

Smurfieta, напълно те разбирам, мила! С теб съм! Остават ни още няколко дни и трябва да успеем да преминем и през тях. Аз засега се опитвам да запазвам самообладание, но ако не бяха успокоенията и прегръдката на бъдещия ми съпруг, сигурно нямаше да е така.
Опитай се да починеш и да обърнеш внимание най-вече на себе си.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: юни 18, 2007, 16:32:29 »

Smurfieta и Baby трябва да се опитаме да се държим.Така не си помагаме.На мен милото ми се накара и ми вика "Ти какво сега искаш да ми се разболееш заради сватбата" и аз като се замислих установих че е прав и просто трябва да приемам по спокойно нещата колкото и да ми е трудно.Така че кураж момичета да овладеем стреса преди сватбата за да и се насладим.
Активен
Smurfieta
Сватбар

« Отговор #177 -: юни 18, 2007, 16:35:40 »

gucci, абсолютно си права, и аз си повтарям "Спокойно, всичко ще е 6, здраето е най-важно", но като изскочи нещо непредвидено и много се шашкам, не мога да спя, да ям  crazy.
didibaby, наистина нашето време с теб много наближи  yahoo. Да си пожелаем спокойствие и усмивки и след седмица да се смеем на тревогите си от някое хубаво място  twohearts
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: юни 22, 2007, 12:10:31 »

охх мацки аз днес пак започнах да трепкам, понеже утре ще ходя с мама и сестра ми на първата обиколка за рокля и ми е доста притеснено
 Offtopic а пък да не говорим мама как ще се чувства, сигурно ще има локвички от сълзици
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #179 -: юни 25, 2007, 14:38:39 »

Здравейте, аз се върнах точно от почивчица и вече съм напълно готова да се стресирам, но някак си гледам по-спокойно на нещата smile
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: