Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 15:35:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата?  (Прочетена 137386 пъти)

prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 11, 2007, 23:29:19 »

Много правилно разсъждаваш мила Фани! Дано твоята позитивност и увереност ни завладее и нас!  smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юни 12, 2007, 16:36:21 »

аз тотално съм се депресирала с тая сватба и с тая рокля.вече тотално откачам.сватбените кошмарите са всяка нощ.а има цели дав месеца.та аз преди сватбата ще откача.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 12, 2007, 18:56:04 »

Леле, или съм луда или като гледам си е нормална тая работа със побъркването! Ман най-ме влудява дали ще отслабна, но да не говоря, че родителите ни ни вгорчават живота и четиримата май си мислят, че като ще плащат ще става каквото кажат, ама скоро ще има дам да се разбере, защото на мене тоя стре ми се отрази на лицето и тялото, както писах в една друга тема - погрознах и се изпъпчих и подух cray, а има 4 месеца до сватбата, до тогава не знам дали ще съм жива...
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 12, 2007, 19:59:13 »

Леле, или съм луда или като гледам си е нормална тая работа със побъркването! Ман най-ме влудява дали ще отслабна, но да не говоря, че родителите ни ни вгорчават живота и четиримата май си мислят, че като ще плащат ще става каквото кажат, ама скоро ще има дам да се разбере, защото на мене тоя стре ми се отрази на лицето и тялото, както писах в една друга тема - погрознах и се изпъпчих и подух cray, а има 4 месеца до сватбата, до тогава не знам дали ще съм жива...
BaBy, много е важно спокойствието наистина, но е нормално в такова положение всеки да се изнерви  pardon Това за родителите, обаче не е много хубаво - наистина трябва да разберат, че това, че ще плащат, не означава, че вие нямате думата за нищо! Все пак това е вашата сватба - техните отдааааавна са минали  tease
Активен
Nicky
Сватбар
Публикации: 288

« Отговор #154 -: юни 13, 2007, 07:24:27 »

мен вече ме тресе здраво треската, днес се събудих и станах в 5.30  laugh
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юни 13, 2007, 07:31:38 »

Ники,съвсем малко ти остана,наистина,сигурно си е голямо вълнение,че дори и напрежение!
Аз съм удивително спокойна,но има още два месеца все пак-въобще не ми е напрегнато,някакси имам усещането и сигурността,че всичко ще стане и ще бъде така,както го искаме и се наслаждавам напълно на тези емоции,които (дано,дано!) са ни веднъж в живота!
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юни 13, 2007, 07:38:59 »

о Ники тресе те здраво май в 5.30 !!!!  Oh my ... Oh my ...

ние снощи гледахме една сватба с нашата водеща и исках да видя и украсата и така се развълнувах че до 2 ч. не можах да заспя и сърчицето ми щеше да изкочи !!!! преди 2 месеца гледахме пак сватби заради ресторанта, но тогава нямаше проблем а сега  pardon pardon а пък си се представям три дни до сватбата !!!! май ще пием валидолче хи хи хи  nea
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #157 -: юни 13, 2007, 08:53:54 »

аз пък, защото в събота заминавам на почивчица, съм си отложила всякакви нерви и ще си почина. Миналата седмица ми отпадна правенето на покани, така че ще си имам достатъчно емоции. Майка ми както не и се вярваше, че наистина ще се женим, сега не спира да кани гости и да ми търси възможно най-разголената рокля.
Активен
Nicky
Сватбар

« Отговор #158 -: юни 15, 2007, 06:25:33 »

да не ви казвам днес в какъв стрес съм ... дойде ми, боли ме корем, гримът ми отпадна заради някаква ревизия, нямах време да направя подаръчетата за гостите, сега ще трябва в последния момент да купя нещо, и какво ли още не  sad
Активен
Sheila
Сватбар
Публикации: 263

« Отговор #159 -: юни 15, 2007, 07:41:50 »

Е това е! Момичета, взимайте пример от Galchos. Това май е най-мъдрия и прекрасен начин да се отпуснете от ужаса на организацията! БРАВО! good give_rose CHEERS
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 15, 2007, 07:44:59 »

А аз да ви кажа, откакто си имам рокля съм толково спокойно, сякаш сватбата вече е минала, ще видим другата седмица как ще съм hysteric
Активен
Nicky
Сватбар

« Отговор #161 -: юни 15, 2007, 07:58:19 »

опс, спряха и топлата вода  laugh
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 15, 2007, 08:02:19 »

Аз пък, аз и преди си бях споделила с вас, така и не успях да се шашна нещо, да се стресирам, просто като са под контрол нещата емоциите са само положителни и това е най-готиния вариант, разбира се
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #163 -: юни 15, 2007, 08:48:38 »

Ники, викай на помощ приятелките и действайте, утре ще бъде най-прекрасния ти ден, не се притеснявай от нищо  girl_in_love
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юни 15, 2007, 09:25:28 »

А аз да ви кажа, откакто си имам рокля съм толково спокойно, сякаш сватбата вече е минала, ще видим другата седмица как ще съм hysteric
ох мен това най много ме притеснява че още нямам рокля.за нищо друго не съм се притеснявала за сватбата колкото за тази рокля.разберете че ще се разболея от притеснение.не мога да спя не ми се яде не мога да се съсредоточа и да работя.направо ужас
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: