Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 09:36:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето"  (Прочетена 123399 пъти)

Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #210 -: април 04, 2008, 13:42:49 »

ivaiva, честито за новата работа! А за изчакването - може и по-малко да е, мисля, че и 6-8 месеца вършат работа (поне законово, за да можеш да излезш в майчинство), така че споко, ще мине много бързо и няма да усетиш. А и покрай новата обстановка, колеги и т.н. ще си доста заета и няма да ти остава толкова време да мислиш  give_rose
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: април 04, 2008, 13:47:59 »

да, фиданка, няма да мисля за това няй-вероятно,  а иначе за работата ще трябва да изчакам наистина поне година - много е отговорна позицията и няма да мога да прекъсна дейността.

Но ще разкажа за работата в някоя друга темичка, че да не ме бият модераторчетата Offtopicsmile

иначе бебчето много го искам и като се установя малко направо мисля да говоря с работодателя и да го планирам с тяхно знание и одобрение:)
Активен
gingerina
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: април 04, 2008, 14:36:39 »

Здравейте момичета,
от колко време съм във форума вече, а чак сега видях, че има такава тема. Мечтая за бебе повече от две години, минах вече през всякакви фази. До моменти на вманиачаване, мерене на температури (ето така пробно), четене на всякаква литература, форуми. Често ми се е случвало да ми се плаче от нежелание да чакам повече. Първо моята половинка беше много далеч от тази идея, допреди година и малко беше на мнение, че ако забременея ще правя аборт :-О. После реших да сменя работата, да изчакаме малко, сега чакаме да мине сватбата. Въпреки, че го искам толкова много и се чувствам все по-зряла и подготвена, все има някаква бариера вътре в мен. Но сега ролите са сменени и половинката ми изгаря от нетърпение да дойде момента и да започваме с опитите  smile.
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #213 -: април 04, 2008, 15:33:49 »

Здравей gingerina,
Може би е по-добре, че сте "сменили ролите", защото колкото по-малко го мислиш и се измъчваш дали ще стане, толкова по-трудно ще се случи. А и щом ви предстои сватба, можете да поизчакате до тогава, и вече след това ще му мислите  good
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: април 06, 2008, 10:47:31 »

гингерина мила не съм само аз и ти си се вманиачила като мен ама нищо неможе да се направи когато стане и така аз сам голям песимист за тези неща cray
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: април 16, 2008, 16:12:37 »

Еййййй, тази тема тотално е замряла.Не считате за нужно да потвърждавате че още сте в този клуб ли,мацки, или вече не останаха момичета тук?  crazy crazy crazy
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: април 16, 2008, 17:06:18 »

О, Инче - тук сме си blum
все още сме в клуба "Господ ние пази, но и ние му помагаме"
Просто не пиша, защото нищо ново - ако не си сменя работата, бебе преди октомври - ноември 2009 няма как да стане.(нямам застраховка за раждане) Е то ако стане случайно - няма да го върнем де, но може и в БГ да се наложи да раждам, а не ми се пътува с корема в n-ти месец 12 часа в самолет и после обратно с бебе на ръце...та за сега това ми е Небременлийския отчет   pardon

Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: април 16, 2008, 17:08:54 »

Ами хайде тогава аз да се запиша колкото и да е чудно,че правя такъв обрат 8PНо понякога в живота се случва така,че се завърташ на 360С :girl_wink:Та и при мен стана малко "каква я мислех,каква стана" Girl_hide
Та аз се записвам тук(не за много дълго надявам се), защото първо се наложи да поизчакаме по някои мед.причини с бебеправенето и второ започнах нова работа,която много ми харесва и смятам малко да поработя върху себе си и кариерата,а после с кеф да си почина и да си гледам бебчето! girl_wink
Така че ето ме официално при вас момичета! blush
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: април 16, 2008, 17:17:00 »

Тоничка  give_rose
Добре дошла и се надявам за малко да си при нас и да си те изпратим по живо по здраво  good
Най-важно е да си направим бебешорите с любов един ден, пък то когато е писано ще стане!
Винаги ще има все някаква причина за отлагане, просто трябва да разграничим основателна от неоснователна и да познаваме себе си + партньора си, за да знаем кога е дошло "времето"...и да не ни притеснява факта, че еди кой си имал 5 деца...да са му живи и здрави - ние също ще имаме - няма къде да избягаме... blum
после дупе да ни е яко Girl_hide
« Последна редакция: април 16, 2008, 17:18:41 от Anichka » Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: април 16, 2008, 17:29:55 »

Мерси Ани! @}->--Определено гледам само себе си и моя си живот и нямам никакви притеснения!То само си знае кога да дойде,а до тогава е най-важно да се чувствам добре и да не си вкарвам филми в главата 8PПоложението в момента напълно ме удовлетворява,така че споко!А и времето е пред нас,та ние  сме едва на "16" tease
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: април 16, 2008, 17:59:42 »

хаха, Тони  tease
Вярно, че сме на "16" ! danceg  Аз бях забравила! e аз след 5 дни ставам на "17"... blush но и това не може да ме стресне! след "22", ако закъснея вече ще се притесня...май... pleasantry моят ще е на 27 - тамън "ще е пораснал вече" blum
Активен
Rou
Сватбар
Публикации: 273

« Отговор #221 -: април 16, 2008, 22:08:46 »

Аз също съм тук  blum

Тук няма сякаш какво да си пишем... може би трябва да се обменяме историйки за пиянски вечери или какви противозачатъчни взимаме... или пък как напредваме в кариерата че то май това е главната причина повечето да сме тук  tease
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: април 16, 2008, 23:11:06 »

Аз съм твърдо тука и крепя темата!  tease Няма мърдане още поне 1-2 години, защото сме се нагърбили с работа, учене, доброволни активности и направоооо  insane crazy
Rou, голям смях ме напуши, иска ми се да можех да споделя опит за пиянски вечери, но някакси и за това не ми остава време   pardon...
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: април 16, 2008, 23:43:53 »

сега малко по-сериозно и от моя страна по темата. pardon
както написах в по-горния си пост - всеки си има своите значими причини.
аз си мисля, че при мен не е кариерата (но май се лъжа?!?). nea  предполагам никой няма да ми повярва, че си мечтая за нормална работа с всички бенефити - здравни, пенсионни и тн. и само това.
НО за съжаление реалността е, че трябва да си стегна четирибуквието за кариера, за да ги получа тези неща, за да мога спокойно да си позволя да родя дете, а не да се шокирам от сметката от раждането като старт - от 10 000 до 100 000$, ако недай си боже станат големи усложнения (на никой не пожелавам, но е възможно)

и аз съм май на сух режим - в събота моя мъж си излиза на бар с наши познати без мен, защото аз си останах да си доработвам частния проект...идваше ми леко да се гръмна, но гонех срокове...следващия път и аз ще изляза! diablo
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: април 17, 2008, 07:30:04 »

Май съм позакъсняла и аз да се регистрирам в темата girl_impossible
За съжаление,аз си имам всичко,но поради здравни проблеми не мога да бъда активна "бебеправеща" pardon
Но дай Боже след някой друг месец и ОСНОВЕН гинекологичен преглед и евентуално недай си Боже лечение,се отписвам от тази тема yahoo
Когато искаш нещо наистина много и силно,нищо не може да те спре-аз съм на това мнение diablo pardon
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: