Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 06:23:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето"  (Прочетена 123172 пъти)

Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 14, 2008, 11:28:24 »

Аз да ви кажа честно не знам ние вече в кой клуб сме !  blush Много ни се иска бебче! Спряхме да се пазим, а пък ако стане - добре дошло!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 14, 2008, 11:39:20 »

Същата работа сме и ние, Наталия, едно към едно. tease tease tease Не се пазим но не целим и дните, които са най-благоприятни а да не говорим пък , че като чета по разните теми за тези базални и незнам си какви температури се чувствам като адски тъпо парче, защото идея си нямам какво е това.  crazy crazy crazy
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 14, 2008, 12:16:40 »

хаха,
надявам се и при нас да стане от самосебеси и да не се налага да правим разни "замервания".
Но ще поизчакаме малко, аз имам чуството, че спрем ли да се пазим ще стане веднага.
то какво пазене, ние и секс не правим вече от напрежение и работа:)
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #123 -: януари 14, 2008, 12:23:17 »

Михаела, никой няма да позволи да оставя бебо на 1 месец, ане съм сигурна, че и аз го смятам за правилно-АКО ИМАШ ИЗБОР,разбира се! Аз се радвам, че милото поне дойде на моята, че като порасне бебо за детска ясла-да отива на ясла! Не да ми става лигоч от баби и дядовци, като се покаже навън да се разболява, щото няма изградена имунна система, и да е антисоциален/на, щото не е ходил/а на детска градина! Гледам, че с племенника на милото се случиха точно тези работи! /Мале,какви глупости пиша... girl_impossible blush/.

Ава аз дадох този пример за всички който искат хем да работят хем да имат бебетато разбира се детето не е само и единствено с баба си,но тя помага докато стане на възраст за детска градина например.Но след като искаш да няма баби дядовци около теб или трябва да прекъснеш с работата за извесно време или чудя се направо хем бебе хем работа. :girl_impossible:А и да ти кажа сестра ми беше като теб в началото цитирам я - аз баби не искам детето сама ще го гледам но.......ето този сладък малък мъж на аватара ми е на 9 месеца и сестра ми ми споделя сега че ако не е майка ми просто ще откачи .Малкия и грижите за него те обсебват и добре, че е майка ми да я отменя поне за следобедите,  а понякога и вечерите.
« Последна редакция: януари 14, 2008, 23:27:19 от maria_lakova » Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 17, 2008, 20:15:18 »

Момичета, изчакваме ли още  pardon или вече действаме?! Гледайте какво става тази седмица - две мами smile - Диди и Мира  Bravo.
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 17, 2008, 20:37:45 »

мда...изчакваме angry
много неща трябва да променя, за да се преместим в другата темичка..но всичко с времето си...  pardon
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: януари 18, 2008, 10:16:06 »

аз съм на изчакването.
дори тази сутрин ми дойде и съм толкова крива. tease tease tease tease tease

Милото обаче е нетърпелив, снощи като си лягахме, и знаехме, че скоро ще ми дойде и той пита:
- мило хайде да рискуваме тази вечер и да пробваме бебче!, аз хем знам, че ще ми идва и нищо няма да стане, казах - не, не, още поне годинка да изчакаме, и той се съгласи.

Ще видим обаче дали ще издържа година cray
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #127 -: януари 18, 2008, 10:24:01 »

Ооо,дааа, изчакваме...като мине сватбата съм решила с милото да седнем по-сериозно да поговорим по въпроса..а аз дотогава ще мисля... *crazy*Че сега, честно казано,ми се ще просто да мине сватбата,да мога да си поосвободя ума за други сериозни теми. Love girl Така че засега ще правим само любов, после бебета  tease
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 18, 2008, 10:27:00 »

хехе,
добре си го казала това
Така че засега ще правим само любов, после бебета  tease
Активен
YYY
Сватбар

« Отговор #129 -: януари 18, 2008, 10:57:59 »

Ей момичета като гледам тук настана направо бейбибум....сериозно трябва да помислим или по точно да поработим и да напуснем тая тема.На мен миналия несец ми закъсня с 2 седмици и се зарадвах ,но се оказа фалшива тревога ,а вече много ми се иска да напусна темата ама когато Господ е решил[/color]
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 18, 2008, 11:07:18 »

аз засега не смятам да я напускам Wink

MIXAELA, абе ти защо не идеш при Бебеправещите give_rose
Активен
YYY
Сватбар

« Отговор #131 -: януари 18, 2008, 11:10:48 »

ами да иве права си  blum
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: януари 18, 2008, 11:13:12 »

ами да, нали се опитвате,
значи бебеправите.

А ние тук се помайваме pardon
Активен
YYY
Сватбар

« Отговор #133 -: януари 18, 2008, 11:16:31 »

е да правим опити но малко съм отчаяна аз съм на 34 и дано да стане по естествен път сега даваха една жена по бтв тя пък родила на 39 ама едно сладко бебче така че силно се надявам стискайте палци дето се казва  blum
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: януари 18, 2008, 11:22:20 »

михаелче,
спирам да ти пиша тук, зашото ще ни изтрият за  Offtopic
Но според мен не бижа да се тревожиш: 34, не е толкова късно, ще стане, важно е и да си спокойна give_rose
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: