Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 02:38:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг  (Прочетена 180523 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 13, 2006, 16:00:57 »

Страхотна история!!! Значи любов от пръв поглед!!! LOVING heart
Пожелавам ти винаги да сте все така влюбени и щастливи!!!  любов заедно

П.П. И нека пишем на кирилица!!!
Активен
maioto
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #46 -: октомври 22, 2006, 22:23:38 »

Аз познавах моята половинка много преди да се влюбим и животът ми да се превърне в приказка. Познава ме се от около 10-12 години. Тогава сме били на още тинейджъри в 7 клас.По стечение на обстоятелствата той дойде да учи в моето училище и така се запознахме. Беше в горният клас и нали знаете закачки,шеги но тогава бях много буйна всичко превръщах в караници и викове дори сме се сбивали.След като завърших 7 клас ме приеха в друго училище и се виждахме рядко в евно заведение в което ходехме и двамата.Вече бях малко по-голяма изакачките вече ги приемах по друг начин.Още си спомням първата целувка имам чувството че устните ми все още са слепени с неговите.И така кафета,купони дискотеки ходехме заедно но нямаше нищо сериозно просто ни беше адски приятно един с друг.Но аз заминах да уча  в София и пътищата ни се разделиха.За 6 години сме се виждали няколко пъти напълно случайно като се прибирах да видя родителите си.Но не сме излизали двамата да се видим или да си поговорим само за няколко минути и това е.Аз вече имах друг живот и сериозна връзка.Но през в края на 2003 нещо във връзката ми не вървеше нямяше вече доверие, разбиране,уважение и т.н.През лятото се наложи за 2 месеца да си ходя често до Плевен и се видяхме с "НЕГО" и след толокова много време всичиките приятни емоции и чувства не се бяха изпарили дори бяхя станали по-силин.От тогава сме заедно щастливи и влюбени.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: октомври 23, 2006, 08:41:19 »

Пожелавам на всички много, много любов, която да остане все така силна, както в първия миг!!! heart heart heart LOVING LOVING LOVING
Активен
Sheila
Сватбар
Публикации: 263

« Отговор #48 -: октомври 23, 2006, 21:35:26 »

Ха, моичкия ми се изтърси на вратата вкъщи на гости. АЗ всъщност бях поканила сестра му. Него не го познавах
Активен
mimi_81
Ентусиаст
**
Публикации: 78

НЕуморима оптимистка

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: октомври 24, 2006, 10:25:34 »

Много интересна тема.
Ние с мойто мъж се запознахме в една кръчма  drinks Съвсем случай,защото неговия приятел дойде да ни сваля(бяхме излезнали по женски) и след известно време"Симпатягата от бара"(той стоеше на бара и пиеше,но аз го фокусирах  веднага photograph) и той се присъедини към нашата маса.АЗ разбира се се преместих след време по-близо до него(под предлог,че музиката е много силна и не го чувам) danceg И си приказвахмееееее и пихме (и то много пихме),после го замъкнах на дискотека  Dance и пак пихме и танцувахме и той се осмели да ме целуне  kiss(най-накрая).След около три дни излязохме на официална първа среща(тоя път трезвеници),ама пак се подкарахме....и двамата се отпускаме като пийнем по малко kezz След това започнахме да се виждаме всеки ден,след един месец започнах и да преспивам у тях,а след още два месеца се сгодихме и официално заживях у тях-така след три месеца връзка се взехмеее.....А след една година съвместно съжителство се "бракувахме" официално и дори си чакаме бебчето с нетърпение-новината за бебето беше най-хубавия сватбен подарък  heart
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 24, 2006, 11:13:44 »

Ние с моя любим се запознахме по Интернет в някакъв супер скучен чат.Аз живеех в София , той в Стара Загора.Първо той дойде в София,после аз в Стара Загора и така като направихме равносметка се оказа че за 2 месеца сме се разделили за 7-8 дни.Но беше едно лудо пътуване,но няма как heart.А вие?
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: октомври 24, 2006, 16:31:25 »

ние пък се запознахме на морето.еееее не като почиващи а като работещи sad  но бешемного весело и красиво всичко между нас Girl_sing И така вече 7 год,  понякога ми липсва онова време,не че сега не съм щастлива особено след като следва и да сме заедно за цял живот любов заедно,но предполагам всички знаят за какво говоря,за първоначалното влюбване и т.н.  Dance
Активен
Sheila
Сватбар

« Отговор #52 -: октомври 30, 2006, 13:15:21 »

Picolina, не знам за първоначалното влюбване, но след 7 години тръпна по абсолютно същия начин, когато го чакам да си дойде след работа вкъщи. Просто той се превърна в най-хубавата част от мен. Не мога вече без нея!

А тук е момента да спомена и нуждата от уважение м/у партньорите. Без уважението  първоначалната тръпка, а и връзката изобщо биха изчезнали за миг.....
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 30, 2006, 14:48:46 »

Sheila,знам за тази тръпка,то е друг етап от връзката и съжителството ни.Нали знаеш,че има различни етапи през който минаваме и все повече ни харесва, и харесва,и харесва...
Активен
Sheila
Сватбар

« Отговор #54 -: ноември 15, 2006, 15:40:48 »

Sheila,знам за тази тръпка,то е друг етап от връзката и съжителството ни.Нали знаеш,че има различни етапи през който минаваме и все повече ни харесва, и харесва,и харесва...

hiphip hiphip hiphip hiphip hiphip give_rose
Активен
Fantasy_Girl
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: ноември 18, 2006, 14:55:53 »

Нашата история започна също в интернет, запознахме се в сайт за запознанства, след което продължихме да си пишем в скайп, по това време се пренасях в нова квартира, а той беше командировка във Велико Търново, но нали си е луда глава след като му казах, че няма кой да ми помогне с багажа се емна с колата и долетя до Варна smile след като пренесохме багажа в новата квартира седнахме да изпием по бира в едно заведение. Доста надълго и нашироко си поговорихме, но стана време да се връща към Търново... поканих го да се качи да спи при мен, за да не пътува по нощите, но той каза, че трябвало да се връща, и на мен ми дойде щурата идея да тръгна заедно с него... Само дето на следващия ден трябваше да съм на работа от 7:00, звъннах на колежката ми да ме смени, но тя ми отказа, и тъй као съм си луда глава му казах "Тръгваме заедно"... и тръгнахме Пристигнахме в Арбанаси( където беше хотелът, в който беше отседнал) към 2:00 през нощта, взехме си по един душ и легнахме да спим smile когато се събудихме на следващата сутрин беше станало 9:00 и трябваше да се обадя до работа и да излъжа че съм на лекар и че ще се забавя. Пристигнах на работа в 13:00, но това беше най- страхотното запознанство, най- страхотната екскурзия през живота ми, а и се запознах с най- прекасния мъж smile Dance
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: ноември 18, 2006, 20:27:59 »

към 2:00 през нощта, взехме си по един душ и легнахме да спим smile когато се събудихме на следващата сутрин беше станало 9:00
Fantasy_Girl наистина много щуро запознанство!И само спахте така ли? girl_wink
Активен
Fantasy_Girl
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: ноември 18, 2006, 22:27:01 »

към 2:00 през нощта, взехме си по един душ и легнахме да спим smile когато се събудихме на следващата сутрин беше станало 9:00
Fantasy_Girl наистина много щуро запознанство!И само спахте така ли? girl_wink

E не, но....  Girl_hide
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: ноември 18, 2006, 22:33:28 »

Fantasy_Girl  а в някоя друга темичка няма ли да се запишеш?Например във Форума на бъдещите младоженци? good
Активен
Fantasy_Girl
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: ноември 18, 2006, 22:35:52 »

Fantasy_Girl  а в някоя друга темичка няма ли да се запишеш?Например във Форума на бъдещите младоженци? good

Благодаря за поканата, все още съм нова не мога да пиша навсякъде smile smile smile интересно ми е да разгледам за прочета и тогава да пиша smile
« Последна редакция: ноември 19, 2006, 13:33:18 от Fantasy_Girl » Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: