Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 04, 2024, 21:15:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Трябва ли да присъства бащата на раждането?
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Трябва ли да присъства бащата на раждането? (Прочетена 111692 пъти)
lini_barabini
Любопитен
Отг: Трябва ли да присъства бащата на раждането?
«
Отговор #45 -:
декември 17, 2007, 20:49:11 »
Аз не мисля, че няма да издържа на гледката. Моралната подкрепа е нещо, без което психиката на всеки от нас ще рухне. Но аз мисля, че е по-важна моралната(и не само) подкрепа след раждането за една жена. Честно казано ми е трудно да отговоря в момента.
«
Последна редакция: декември 19, 2007, 20:57:13 от maria_lakova
»
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #46 -:
декември 18, 2007, 11:02:24 »
Според мен мъжа няма място в родилната зала. Това си е женска работа, отиваш, раждаш и излизаш. Какво точно ще прави той там и по каква причина. Без значение дали ще издържи или не, просто за мен не трябва да е там.
Активен
Bamby
Любопитен
«
Отговор #47 -:
декември 19, 2007, 20:28:15 »
Моят искаше да присъства на раждането на детето си и да е до мен,но преди 5 години не разрешаваха при нормално,пък какво остава за секцио!
За второто един ден дори и да разрешават аз не бих го допуснала да ме вижда в това състояние!
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
Щастлива съпруга и майка
«
Отговор #48 -:
януари 09, 2008, 14:38:40 »
Мен не ме притеснява как ще изглеждам, то и без това ще е секцио няма как , но мъжа ми сега при гинеколога само кат огледа видеозона и почти припада - носиме шоколад винаги
какво остава да види операционната
Затова да съм по спокойна ще чака отвън и така ще ми е добре кат ознам, че все пак е близо, отколкото да го мисля него и раждането.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #49 -:
януари 17, 2008, 13:42:20 »
Цитат на: Bulechka в септември 14, 2007, 11:10:48
А има и не малко случаи, в които бащите припадат и анестезиолозите не знаят на тях ли д апомагат или на майката, ставас паника малко!!! Наистина не е за всеки!!!
Ми то и за това има решение, чувала съм за татковци, които си знаят че са склонни към припадане и отиват в родилното с хокейна каска. Хич не се шегувам, информацията ми е съвсем от първа ръка. Така като припадне, никой не се притеснява че си е наранил главата и грижите все пак са концентрирани върху родилката.
Активен
Pavlinka
Сватбар
Щастлива мама!
«
Отговор #50 -:
януари 18, 2008, 13:42:16 »
Ами ние не сме обсъждали този въпрос.Но на мен ми се иска милото да бъде до мен в този момент, да го изживеем двамата заедно стиснати ръка за ръка.
Активен
PetraShili
Ентусиаст
«
Отговор #51 -:
януари 21, 2008, 13:53:06 »
Цитат на: KlaraFina в януари 17, 2008, 13:42:20
Ми то и за това има решение, чувала съм за татковци, които си знаят че са склонни към припадане и отиват в родилното с хокейна каска. Хич не се шегувам, информацията ми е съвсем от първа ръка. Така като припадне, никой не се притеснява че си е наранил главата и грижите все пак са концентрирани върху родилката.
Виж това е добра идея!
Май и аз трябва да набавя една за милото
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #52 -:
януари 21, 2008, 14:48:09 »
Цитат на: KlaraFina в януари 17, 2008, 13:42:20
..е посмях се на това от сърце...Аз за нашия татко нямам никакви заблуди...няма да припари до залата, камо ли да присъства
, но ще ви разлажа за един много смел татко от преди 3 дена
... Та на въпросния татко му се роди щерка на 18.01 в МД варна. ЧОвека нестига че е изтърпял цялата операция ами и камерата здраво е държал
....Докато гледах филмчето не могах да повярвам как веднъж не му трепна ръката...направо професионалист излезе
... Еее от време на време се чува "Момчеее...да не ти прилишее"
....Ей такива татковци наистина са малко
..Последва дълъг репортаж и на измиването на малката кукла, повиването и т.н....Абе супер филчме се беше получило
«
Последна редакция: януари 21, 2008, 16:03:07 от Мая
»
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #53 -:
януари 22, 2008, 22:25:43 »
я малко секунда не разбрах по време на операцията ли
ohmyами че нали е забранено присъствието на бащата ако е секцио *crazy*аз знам че може само ако е нормално раждане иначе за секцио не пускат да присъства!!ако някой знае моля д ами разясни!питам за планирано секцио а з амен е много важно да е при мен само той ще може да ме успокои и ще съм по-сигурна *THUMBS*ако може няма и да се колебаем даже!!
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #54 -:
януари 23, 2008, 08:31:44 »
Да миличка Клео -
по време на операцията
, аз затова казвам че е герой бащата
. Секциото беше планирано, но виж не съм разпитвала за процедурата по "неговото пускане в операционната". Днес трябва да ги изпишат и нека малко се поуспокоят нещата при тях, и ще разпитам подробно дали е само уговорка или са си платили за това.
Но факт е- аз с очите си видях филмчето с израждането на тяхната малката принцеса
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #55 -:
януари 23, 2008, 12:29:46 »
то по принцип винаги се заплаща присъствието на бащата а да не говорим по време на секцио аз не бях чувала че може ама то това е супер!!аз така мисля да раждам и ако може той да е до мен ще съм най-щастливия човек на света!!!
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #56 -:
януари 23, 2008, 12:36:39 »
Аз съм малко скептично настроена относно присъствието на бащата по време на раждането на бебето. Първо, че ако обичаш дадения човек по добре да му спестиш мъчението, защото всички знаем мъжете как понасят спринцовки, кръв и т.н. и второ аз лично не бих искала мъжът ми да ме види в подобно състояние - според мен сексуалното му привличане към мен ще се изпари на мига или по лошото после тези картинки ще го преследват до края на живота му всеки път като посегне към брачното ложе
Вярно, че ако сам проявява желание е хубаво да присъства, тъй като това са ценни моменти, но са и много страшни за едни мъж.
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #57 -:
януари 23, 2008, 13:29:57 »
Мирка може да присъства на секцио ако си плати!Не съм сигурна обаче дали това не важи само за частните клиники..
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #58 -:
януари 23, 2008, 13:39:08 »
еееееееее
аз знам че задължително се плаща но за първи път чух че може да е и ако е секцио до сега важеше само за вагинално раждане!!аз мисля в Тина Киркова защото моя доки е там лекар!е там не е и гененеколог но ще плащам и за избор на лекар!!!!ама ако наистина може таткото да е с мен по време на секцио това би било най-хубавия вариант!няма да ме е толкова страх а и ще стои до главата ми ще си гоиворим!ще ме разсее и утешава повреме на операцията!и ще види детенцето с мен когато се роди
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
януари 23, 2008, 13:53:14 »
милички след като видях в интернет как изглежда раждането,не бих позволила за нищо на света мъжът ми да присъства в залата и да види тази гледка,радвам се ,че и аз няма да се виждам
за мен е достатъчно да знам ,че е отвън и духовно е при мен
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
22
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Трябва ли да присъства бащата на раждането?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден