Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:27:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 10 част  (Прочетена 144402 пъти)

Love_joy
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #435 -: декември 15, 2011, 13:51:50 »

InLOVE-Girl, mersi za infoto za magazinite!

Краси, по морето има страхотни места за сватба и логистиката на морето може би ще е малко по-лесна, отколкото в планината. По-късно ще ти пусна предложения.
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: декември 15, 2011, 13:56:43 »

Мерси много, Love_joy smile
Активен
mimi_pam
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #437 -: декември 15, 2011, 14:06:20 »

Не знам дали ще ви бъда полезна с инфо но за по-интересно място из околията на Бургас знам за Шато Медово, но там стила е битов и не знам дали ще ви допадне.
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: декември 15, 2011, 14:36:15 »

Благодаря mimi_pam, наистина битовият стил е това, което ни тревожи и в ресторанта в Родопите, имаме някаква идея за нещо по-различно, което да съвпада с джаз темата smile
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**

« Отговор #439 -: декември 15, 2011, 15:56:41 »

Краси, понеже и аз доскоро търсех място за сватбата на моята приятелка, мога да дам прясно инфо.

На мен лично МНОГО ми допада Св Тома. Има много плюсове- обстановката е красива. Всичко е в къщички, но липсва този силно битов елемент. На първа линия е и панорамата е вълшебна. Има много въздух, пространство в обекта и зелени площи, което е предпоставка за красиви снимки. Плажът е хубав, може да помислиш дали ритуалът да не бъде на самия плаж. На мен ми звучи много романтично smile Ресторантът е достатъчно голям,  в същото време интериорът му не е претенциозен и може да се впише в много тематики за сватба, като джаз. Обслужването е на ниво. Единствения минус е, че като цяло отказват да правят сватби в сезон, което ни попречи да резервираме. Сватбите там се случват април, май и после от края на август и септември. Не знам на каква дата сте се спряли.

После - надолу към Лозенец има хубави местенца, но може би идва малко далеко. В сайта на сватбения флорист от Бургас, който пуснах на INLOVE_GIRL, има сватба, която е правена в един ресторант там. Темата е суинг сватба. Ако може да е суинг, защо да не може и да е джаз smile Нали така? Виж в сайта за повечко идеи.

Медово имат малък ресторант и при лошо време, ако се наложи да влезете вътре, е абсурд да се съберете 100 човека в него.

Ние засега май ще се спрем на Атриум, Поморие. Но като цяло и на нас ни е трудно да изберем място, което да има дух и характер. Според мен първите две предложения за Св Тома и Лозенец са именно с такова излъчване.

Дано успях да ти помогна smile

Активен
Love_joy
Ентусиаст
**

« Отговор #440 -: декември 15, 2011, 16:00:42 »

Ама аз защо ти казвам Краси, като си Крис  crazy Извинявай много  blush
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: декември 15, 2011, 16:46:41 »

Love_Joy, миличка, благодаря ти от сърце, Криси, Краси, не е чак толкова важно, няма страшно smile Ресторантътв Лозенец е просто страхотен - бял, непретенциозен, останада намеря как се казва и дали побира 100, 120 луди сватбари smile
Ще пиша малко по-късничко, че фиууу smile
Активен
mimi_pam
Ентусиаст
**

« Отговор #442 -: декември 16, 2011, 09:35:56 »

Момичета имате ли представа къде от Бургас могат да се купят тези бонбонки Детска радост, които се слагат на късметчетата?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: декември 16, 2011, 09:51:01 »

mimi_pam  имаше едно малко магазинче надолу от Стоматологията от лявата страна - продават разни ядки, сушени плодове и много видове бонбони, мисля че съм виждала и Детска радост. Ако не намериш такива съм убедена че ще харесаш нещо друго.
А тук има от сватбените куфети...ако ти вършат работа..
http://www.aegeanparadise.eu/index-1.html
Активен
mimi_pam
Ентусиаст
**

« Отговор #444 -: декември 16, 2011, 10:00:50 »

Inlove_Girl много ти благодаря тези дни ще мина през това магазинче да харесам някакви бонбонки  give_rose
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: декември 16, 2011, 10:07:16 »

mimi_pam друг вариант са Скитълс,цветния тик-так или просто бонибон, ако не е много горещо  Good luck
Активен
mimi_pam
Ентусиаст
**

« Отговор #446 -: декември 16, 2011, 10:17:50 »

Ами не няма да е горещо предполагам на 21.04 още веднъж благодаря за идеите. Може наистина просто някакви цветни бонбонки, не е задължително да са точно тези. smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: декември 16, 2011, 10:38:43 »

Ами аз моите ще ги правя със Скитълс или евентуално с куфети, макар че няма да има за какво друго да ги ползвам и не ми се поръчва много голямо количество. pardon Да не говорим, че всички тези са много по-красиви от Детската радост  Bravo
Активен
tedincence
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #448 -: декември 18, 2011, 12:29:49 »

Ние използвахме бонибон и станаха чудесни. Не си губи времето в търсене на Детска радост, ние проверихме на няколко места и нямаше. Варианти има, колкото искаш.
Относно ресторанта - нашата сватба беше във ВИП-Зона Созопол. Организация, обслужване и най-вече храната бяха на много високо ниво. Летните сватби там са вълшебни, защото има и басейн, който се украсява, ритуалът се изнася на скалите над морето, просто приказка.... но плюсът на на зимните сватби там, че самата сватба може да продължи до по-късно поради липсата на почиващи в хотела. Ресторантът е с много хубаво разположение, всички маси имат видимост една към друга и към булчинската, но може би хората не трябва да надхвърлят 70 човека, иначе става тесничко.
Активен
mimi_pam
Ентусиаст
**

« Отговор #449 -: декември 19, 2011, 09:50:30 »

Намерих подходящи бонбонки и се залавяме с правенето на късметчета  smile
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: