Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 20:13:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Кой как се запозна с бъдещия си съпруг II-ра част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг II-ра част (Прочетена 116679 пъти)
drazena
Ентусиаст
Публикации: 84
Отг: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг II-ра част
«
Отговор #15 -:
май 20, 2011, 12:59:18 »
Познавахме се доста години преди да се съберем, работехме заедно и преди година и половина той започна да се обажда по-често, пишехме си и така се случиха нещата и вече чакаме прекрасния ден на сватбата ни. Преди и през ум не ми е минавало, че ще имам връзка с него, още по-малко съвместен живот, но съдбата си знае работата и събира правилните хора, когато му е времето
Активен
heruvimche
Сватбар
«
Отговор #16 -:
май 21, 2011, 15:17:10 »
Съдба!
Бях ученичка, лятната ваканция 11 срещу 12 клас. По онова време бях решила, че ще следвам съдбата на Али Макбийл, ще се отдам на учене и кариера (последствие от любовно разочарование)... Да, ама не! В една прекрасна лятна вечер, 15 юли 2010 г. излязох с приятели в дискотеката. Още от входа забелязах, че един младеж танцува изключително добре... По-късно същото момче се отби в нашата компания, оказа се, че имаме общи познати... Нещата станаха от само себе си... Две години излизахме, след това заживяхме заедно, вече сме и официални годеници. Никога не съм вярвала, че мога да обичам и ще бъда обичана толкова силно, толкова истински и безгранично!!! Пожелавам всеки да почувства човека до себе си със същата сила на любовта, като нашата...
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #17 -:
май 22, 2011, 11:04:50 »
Нашето запознаство беше нагласено
Бях на рожден ден и една моя съученичка беше дошла с гаджето си. Той много ме харесал и казал, че съм точно като за неговият най-добър приятел. Така, че още на другият ден дойдоха съвсем неучаквано до вкъщи да ме вземат и да излезем. Всичко беше нагласено и наистина много си паснахме
Сега момчето, което ни запозна ще ни бъде кум на сватбата
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #18 -:
май 24, 2011, 19:18:34 »
Във форум за математика. А аз мразя математиката.
Подробност е, че задочно се познавахме.
Активен
Verche
Регистриран
«
Отговор #19 -:
май 25, 2011, 22:27:16 »
Ние се запознахме на плажа в Созопол едно прекрасно лято 2008:) С приятелката ми си пийвахме ментичка на един спасителен пост
и две момчета ни заговориха, е единият от тях беше той...
Той работеше в магазин до 23 часа, аз бях на почивка и 10 дена се виждахме само по нощите, след това заминах...Тогава живеех в Москва, а един месец по-късно се преместих да живея при него в София, майка ми е българка, но цял живот съм живяла в Москва, много ме беше страх така рязко да сменям живота си, но...
След една година се оженихме, а след още една ни се роди прекрасна дъщеричка
Това е нашата история
Любов от пръв поглед наистина съществува
Браво на авторката, много ми беше интересно да чета историите ви за запознанства, толкова са различни и емоционални
Активен
Delava
Регистриран
«
Отговор #20 -:
юни 30, 2011, 13:48:41 »
А нашата история започна в ......детската градина
Познавахме се тогава, срещнахме се отново след 25 години и след 2 месеца ще минем и ние под венчилото.
Забавното е, че и преди толкова много години съм казала, че като стана голяма за Него ще се омъжа.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #21 -:
юли 01, 2011, 12:49:36 »
Цитат на: Delava в юни 30, 2011, 13:48:41
А нашата история започна в ......детската градина
Познавахме се тогава, срещнахме се отново след 25 години и след 2 месеца ще минем и ние под венчилото.
Забавното е, че и преди толкова много години съм казала, че като стана голяма за Него ще се омъжа.
Толкова сладкооо!
Делава, съдба му се вика на това!
Активен
Delava
Регистриран
«
Отговор #22 -:
юли 02, 2011, 14:34:04 »
сякаш най-забавно е това, че първата ни обща снимка е от детската градина... на хорцето
и сега като подготвям сватбата много се чудя дали да не се снимаме пак с носии, но доста по-големи.
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #23 -:
август 04, 2011, 10:44:31 »
Ние се запознахме чрез СМС
наш общо приятел
дал моя тел. номер, за да се шегуват с мен:) аз разбира се още от първия СМС разбрах кой е замесен (общия ни приятел), защото той беше направил подобен номер на моята най - добра приятелка
и отговорих на СМС. След може би месец писане и телефонни разговори се видяхме
той твърди, че още от пъръв поглед ме е харесал
, но аз гледах на него като на приятел само
, след може би година имахме една кратка връзка за около месец, но се разделихме:) и след може би половин година аз го потърсих да се видим и от тогава до сега вече 5 години сме заедно
от година и половина живеем щасливо :)заедно и започваме да планираме нашата сватба
догодина.
Активен
Katicha
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #24 -:
август 07, 2011, 21:59:10 »
Той беше колега на сестра ми и на баща ми,аз бях малкото момиче на тате. Те ме запознаха с него и когато станах на 17 реших, че ми се работи в сферата на туризма и след акто той ми беше предложил един ден да му стана екзкурзоводка, а аз бях отказала, отидох при него да го попитам дали офертата още важи, а той доволен ми отговори положително. Започнахме работа заедно, след три месеца започнахме връзка и сега сме заедно 2г и 7м. Той много се притесняваше за връзката ни, защото разликата ни е 17години, но след акто разбра, че нито родителите ми, нито аз се притеснявам за това се осмели да ми предложи брак. И догодина ще се женим
Активен
SweetDream
Любопитен
«
Отговор #25 -:
ноември 07, 2011, 22:25:33 »
Ами ние... ние се запознахме на Летище София
По това време аз си имах приятел, скойто отношенията ни не бяха много цветущи, а най-добрия приятел на тогавашния ми е братовчед на сегашния (дано ме разбрахте
). Тааа... отивайки да го посрещаме на летището като го видях направооо
още тогава си казах "Това момче ще бъде мое"
ххахахаха и с течение на обстоятелствата(дъга тема-) ето ни с подготовка за големия ден
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
«
Отговор #26 -:
ноември 08, 2011, 21:11:17 »
Ау много сладки истории!
да се разпиша и аз - с моето момче работехме заедно, сприятелихме се, и след като не успях да го уредя с никоя от приятелките ми, така се случи че станахме приятели с екстри.... и ето сга сватба! Та внимавайте, защото аз съм живото доказателство, че само приятели няма
!
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #27 -:
ноември 09, 2011, 13:28:36 »
И ние бяхме колеги.Гонехме се един друг доста време /аз имах връзка ,която не беше в най розовото си положение/.. Как станаха нещата вече и аз не помня ,но важен е крайния резултат
*INLOVE*съдба
:offtopic:А относно мъж жена приятели - възможно е повярвайте ми ,но за жалост рядко се случва
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #28 -:
ноември 17, 2011, 12:36:00 »
Ние пък с мойто Косе-Босе се запознахме към 00 часа на 09.03.2007 г. в един бар. Причината е сестра ми, която постоянно ходеше в неговото компания да муфти цигари. И на тръгване ей така на майтап си разменихме телефоните. След около 2 часа на телефона ми се звъни с думите "къде сте? идваме след 10 минути". Така и не разбрах кой точно се обажда, понеже си бях дала телефона и на още една мацка, която го искаше от името на таен обожател. И след 10 минути идва той с приятелите му - аз много щастлива, понеже той притежава най-яката усмивка на света. И общо взето след около 4 часа се взехме с думите "ми да се вземем? Що да не се вземем?" След няколко месеца живеехме неофициално заедно - той в нас аз в тях. След година и половина живеехме заедно официално сами и година и половина след това получих така очаквания пръстен, подарен с правилния въпрос!! :о)
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
«
Отговор #29 -:
ноември 17, 2011, 13:06:23 »
Ние се запознахме преди 2 години
Беше горещо лято помня датата 20 юли 2009
в Приморско
и няколко дни и нощи след това само си писахме смс-и.. После излизахме допаднахме си харесахме се много и се влюбихме неусетно
Миналата година милото ме покани да живея при него в Пловдив и преди два месеца станахме законно семейство
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
9
Нагоре
Изпечатай