Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 15:29:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата? - 2 част  (Прочетена 143169 пъти)

AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #120 -: септември 21, 2009, 21:26:28 »

Не се коси,,, аз навремето преди 10г. мойта сватба я организирах за три дена. Отчето като каза -или в неделя или след постите- а то беше сряда или четвъртък. И аз нали съм луда глава. Даже женами не беше кръстена та в съботата преди сватбата я кръстихме. blum е верно че половината рода не можа да дойде.По скоро не можаха да реагират толко бързо.Ама голяма работа.Приятелите ми дойдоха. Всички си мислеха че женами е бременна и за това бързаме толко.Пък тя не беше.
« Последна редакция: септември 21, 2009, 21:30:11 от AIVEN » Активен
desittababy
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: септември 24, 2009, 13:47:21 »

Не се коси,,, аз навремето преди 10г. мойта сватба я организирах за три дена. Отчето като каза -или в неделя или след постите- а то беше сряда или четвъртък. И аз нали съм луда глава. Даже женами не беше кръстена та в съботата преди сватбата я кръстихме. blum е верно че половината рода не можа да дойде.По скоро не можаха да реагират толко бързо.Ама голяма работа.Приятелите ми дойдоха. Всички си мислеха че женами е бременна и за това бързаме толко.Пък тя не беше.

Леле, а аз съм седнала да се шашкам. Истината е, че тез дни си пуснах малко отпуска. След като си направих план стъпка по стъпка вече имам доста голям напредък. Направих изследванията, платих ритуалите, поръчах торти, пити и такива неща и след малко отивам на първа проба на роклята  DANCE
До края на седмицата ще направя пробна прическа и още малко задачи ще отметна и се надявам да спра да се шашкам вече. Вярно, че човек като сподели и като види, че не е сам в лутането си, а и като се организира, а не само да се шашка, всичко се нарежда.
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: септември 24, 2009, 16:16:09 »

AIVEN, ти си луда глава наистина, но и преди десетина години такъв хаос по време на подготовка за сватба не ми се вярва да е имало - имам предвид не церемониите, менютата и общо взето "задължителните" неща, а тези около булката и младоженеца и най-вече - украсата. Всичко е въпрос на приоритети, де - сигурно има хора, които ме мислят за луда, но аз отделих доста време за тези неща.

Конкретно по темата - стресът е огромен, наистина, може би не се усеща или го чувствате само като умора, но и психическото напрежение е доста голямо - който не е минал през това, ще го усети, като му олекне след като цялата разправия свърши. А на мен, въпреки това, ми се иска пак, и пак, и пак... Толкова е хубаво...  heart
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: септември 24, 2009, 16:16:27 »

desittababy, кога е датата и как си с подготовката?
П.с. въпроса ми не е за темата Offtopic
Активен
desittababy
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: септември 25, 2009, 11:18:21 »

desittababy, кога е датата и как си с подготовката?
П.с. въпроса ми не е за темата Offtopic

Датата е 10-ти октомври. Вчера взех роклята, а след малко отивам на пробна прическа. Мисля, че тези дни успях да наваксам като платихме ритуали, поръчахме торти, пити и такива неща.

Извинявам се, че и аз спамя темата  smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #125 -: септември 30, 2009, 15:01:51 »

Момичета, стреса преди сватбата е понякога много голям.Ако искате обаче от вашите старания да има резултат и да се наслаждавате на добре организираната от вас сватба, както и на най-красивия ден в живота си, постараите се всичко да приключи най-много 2 дни преди великия ден.А за по разумните може и седмица. Offtopic
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: септември 30, 2009, 15:47:51 »

Ако искате обаче от вашите старания да има резултат и да се наслаждавате на добре организираната от вас сватба, както и на най-красивия ден в живота си, постараите се всичко да приключи най-много 2 дни преди великия ден.А за по разумните може и седмица. Offtopic
Bravo Bravo Bravo judges тук сме на едно мнение!!!
Активен
desittababy
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: октомври 01, 2009, 07:13:41 »

Bravo Bravo Bravo judges тук сме на едно мнение!!!

И аз подкрепям това мнение, но в последните дни винаги има тичане за дребни неща. Купуване на почерпки за ритуалите, за в къщи. И ако няма кой да помага ще добавя и гладенето на дрехите и въобще на мен ми се струва, че точно последните дни хаоса е най-голям. Ще ви пиша как е минало, остават само 9 дни  Bravo
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: октомври 01, 2009, 09:05:30 »

И аз подкрепям това мнение, но в последните дни винаги има тичане за дребни неща. Купуване на почерпки за ритуалите, за в къщи. И ако няма кой да помага ще добавя и гладенето на дрехите и въобще на мен ми се струва, че точно последните дни хаоса е най-голям. Ще ви пиша как е минало, остават само 9 дни  Bravo
Ще чакам да разкажеш и да видим снимки Wink
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: октомври 01, 2009, 09:18:47 »

о за хаоса и напрежението си много права... аз на теория имах гвардия помощници, но на практика така се бяха сковали от вълнение и притеснение последните 3 дни, имам чувството, че бяха в някакъв вид будна кома, придружена от амнезия какво сме говорили. и така като ти се наложи да оправяш забравените неща, да хвърчиш до хотели, фризьори, флористи и сладкарница в последния момента, на практита се обличаш 15 мин преди да дойде младоженеца.
случват се и такива неща, важното е да запазиш спокойствия  и да се кефиш дори на неприятните "изненади".   blum
успех в подготовката  give_rose
Активен
snowhite
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: октомври 02, 2009, 12:23:58 »

Сега вече и мен ме хваща стресът  huhhuh.gif. Моля да ми пожелаете всичко да е наред. Аз всичко сама си направих и организирах с малко помощ на младоженеца и на мнения от форума, но утре ни чака голяма церемония - изнесена - т.е. вече сме женени, но не е същото, като да те гледат сто души  girl_impossible. Аз съм си на строга диета, но моля на бившите булки да ми кажат какво да ям в деня на сватбата, така че да не се напия, а и да не ми се надуе коремът като от салата и т.н.

Благодаря и сори за тъпия въпрос.
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: октомври 02, 2009, 12:57:37 »

snowhite , честито мила, много любов и щастие ВИ желая от сърце, а утре да се усмихваш и много да се забавляваш. По въпроса с яденето, аз мислех че ще хапна нещо преди да дойдат да ме вземат, да да ама не, от толкова суетене и гласене забравих, но изобщо не си спомням да съм почувствала глад. Моят съвет е да хапнеш по малко от всичко от менюто, когато имаш възможност, защо аз през цялото време бях на дансинга и ядох много малко. Добре, че са гостите да опитат менюто tease
Успех утре и в семейния живот Wink
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: октомври 02, 2009, 13:26:20 »

snowhite успех и от мен, желая ти не просто всичко да е наред, а да изживееш най-страхотния ден в живота си.

по въпроса с яденето и пиенето - аз от вълнение не бях яла 2 дни преди сватбата, просто не съм се сетила. на самата сватба на 4 места по 1 чаша шампанско до дъно, цяла вечер танци и внимание към гости, а междувременни и наздравици на всяка крачка...вечерях в 2:00 часа сутринта. мога да ти кажа, че нито глад, нито пиянство съм чувствала. то като те грабне емоцията и вълнението няма начин да се напиеш.

но ако все пак се притесняваш да не те хване - мен ме посъветваха 1 лека салата с повече олио да изям преди да дойдат да ме вземат, че олиото пречело да те хване алкохола уж. незнам дали действа, забравих да го пробвам  funnytooth

успех и много весело изкарване ти желая
Активен
desittababy
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: октомври 02, 2009, 19:28:43 »

snowhite късмет утре и щастлив семеен живот. Пожелавам Ви много приятни вълнения на големия ден и да се абстрахираш от тичането по подготовката и да си изкарате супер give_rose give_rose give_rose
Активен
desittababy
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: октомври 02, 2009, 19:32:18 »

Благодаря на всички за милите думи, които пишете тук. Вече почти не сядам пред компютъра, понеже все нямам време. Тичам на работа, на фризьор, на козметик и така, програмата е пълна. На всичкото отгоре и един зъб се обади, та сега и него правя. От сряда съм отпуска и тогава ще донаглася останалите неща. Успокоява ме факта, че вече всичко съм поръчала, капарирала и т.н.
Ако не ми остане време да ви пиша, след сватбата обезателно ще дам отчет за великото събитие.

Много радост на всички настоящи и бъдещи булки   twohearts
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: