Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 17:38:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата? - 2 част  (Прочетена 143308 пъти)

Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: октомври 04, 2008, 15:36:28 »

При мен беше по натоварено по време на приготовленията,иначе самият ден на сватбата,като се събудих си казах,че никой и нищо няма да развали хубавият ни ден!И така и стана,за,което съм много доволна и щастлива! blum
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: октомври 06, 2008, 09:35:46 »

Здравейте,момичета,от снощи и аз съм официално в клуба на стресираните булки!
Все си мислех,че съм супер спокойна и няма да се стресирам,но снощи едни кошмари за скъсани рокли,за неидващи младоженци и все неща от този род!Направо луда работа! crazy
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: октомври 06, 2008, 18:37:39 »

Здравейте,момичета,от снощи и аз съм официално в клуба на стресираните булки!
Все си мислех,че съм супер спокойна и няма да се стресирам,но снощи едни кошмари за скъсани рокли,за неидващи младоженци и все неща от този род!Направо луда работа! crazy

Успокой се,мила!Аз като се замисля,няколко пъти и аз сънувах самата сватба,ако мога да я нарека така,защото беше само един хаос...Абе ужас! Oh my ... Но това е напълно нормално,ще се убедиш сама,че нито един от тези кошмари няма да стане реалност и ще изкарате един незабравим сватбен де! Wink От сърце ти го желая!Успех! give_rose
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: октомври 10, 2008, 16:06:48 »

Споко момичета!
И аз бах под голям стрес, колкото по-малко време оставаше –толкова повече ме обземаше паника.За сметка на това в самият ден на сватбата бях супер спокойна, отдадох се на чувства и бях безкрайно щастлива!Денят ми мина като миг.Повечето неща от еуфория не си ги спомням, сега чакаме с нетърпение да стане диска за да преживеем деня  отново гледайки сватбата си!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: октомври 10, 2008, 16:22:55 »

Аз може би защото заветната дата е още далече smile не съм успяла да се стресирам, но сигурно един месец преди това ще е ад  blush от притеснения. Засега има голяма еуфория и трескава подготовка, която ми доставя ама огромно удовлетворение  girl_in_love
Активен
iolly_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #35 -: ноември 20, 2008, 01:12:55 »

Момичета не превръщайте този прекрасен празник в някакво задължение с много притеснения. Отпуснете се...наслаждавайте се на подготовката с всичките и и добри дни и проблеми. Когато се жених, преди 5 години, въпреки че тогава свабите бяха доста по-различни, аз също много се притеснявах и следях всичко да е наред. И какво се получи. Веселях се повреме на сватбата, но през цялото време си мислех това ще изпълнят ли като хората..кой ритуал следва..кой се бави....и в момента, в който донесоха тортата....аз си казах..леле това е последният обичай...как отлетя времето..а аз не се отпуснах. Затова се успокойте.....най-важното нещо е човека до вас....и това да е наистина добър и да си заслужва да сте заедно. Ако наистина е така..радвайте се на подготовката и приемайте спънките с усмивка. И поне една седмица преди сватбата..си оставете за вас....да се отпуснете и да отидете на деня спокойни. Каквото ще става ще става.....гафовете даже са задължиелни мен ако питате..моята сватба протече напълно нормално и сега като се замисля няма какво да разказвам на детето си....защото нямаше нищо интересно...освен че ми защипаха булото пред ритуалната зала. Шофьорът ни заключи колата и стъклата се вдигнаха автоматично. При което булото ми се закачи и не можех да тръгна. И смешното беше, че виках на майка ми, че съм закачена..а тя летеше някъде из облаците от емоции и нищо не чуваше...и ми викаше " Много си хубава много...."

Разказвам ви това, за да се успокоите малко и да видите,че гафовете даже са сладки. Затова се наслаждавайте на тези прекрасни приготовления, защото после покрай дечицата няма време за нищо.
« Последна редакция: ноември 20, 2008, 01:14:58 от iolly_ » Активен
micedj
Сватбар
Публикации: 163

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: ноември 20, 2008, 08:52:31 »

Дните преди нашата сватба бях толкова спокойна, че казвах на милото, че не мога да възприема, че след няколко дни ще е нашият ден с главно Д  tease Аз съм си малко командорка и обичам да контролирам всяко едно нещо, но на сватбения ден не успях да се позная - все едно някаква река от щастие ме носеше... Ума ми беше зает единствено с това да регистрира какво се случва около мен  sarcastic и някак самата сватба протече от само себе си. Аз все се опасявах, че нещо може да стане - гаф, фал или още по-лошо. Но гледах да не обръщам толкова внимание на тези мисли. Имахме страхотен късмет, че всичко мина вълшебно Girl_hide И нещо, което на мен много ми помогна - взех си една седмица отпуск преди сватбата, за да мога на спокойствие да си приключа последните приготовления.
Активен
monique
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #37 -: декември 04, 2008, 22:05:01 »

На мен ми остава доста време, но не мога да кажа, че съм стресирана. Започнала съм отдалече и горе долу съм си направила график кое кога да правя, за да стана луда в последния момент. Наистина това трябва да е най-приятното занимание, а не нещо, което те побърква.
Активен
salasar
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #38 -: декември 05, 2008, 00:52:30 »

Какъв стрес-нямаше време за това!!!С такова желание и търчане съм правила всичко.че не ми правеше впечатление.че изобщо нямам време.И сватбения ми ден започна малка криво за мен.защото гримьорката не ме гримира както исках и не изглеждах както исках.нооооооо......преглътнах.оправих се у нас.облякох се и Негово Величество Стресът дойде единствено и само.когато чух клаксоните и последвалата музика-треперех.вълнувах се .имах чувството.че  сърцето ще ми се пръсне.Но всичко до там-после един прекрасен филм и само усмивки и игра!!! danceg heart
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: декември 09, 2008, 17:41:04 »

и ние имаме 5 месеца до събитието, но треската ме затресе още преди месец. Всъщност, притеснявах се относно резервацията на ресторанта, записването на датата и т.н., защото всичко е свързано с време, което при нас липсва. Иначе сега съм спокс..., докато не дойде разбира се пак някое важно нещо за решаване в скоро време  girl_wink
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: декември 12, 2008, 08:53:33 »

Притесненията при нас бяха по време на подготовката.Наистина много нерви имаше, но пък без тях неможе.В самият ден на сватбата се бяхме оттдали на емоциите и се носихме на гребена на вълната от щастие.В самият сватбен ден не се притеснявах за нищо,всичко което трябваше да бъде направено, беше свършено, а малките гафчета от рода на "букета се одари в лампиона на ресторанта и падна на земята","кандидат булка заби глава в стола в борба за букета" само допринасяха за още по доброто ни настроение.В този ден с голамо Д нищо не успя да ме разтрои или притесни, просто бях и все още съм щастлива и влюбена.Така че момичета отдайте се на мига в един от най-красвите ви дни в живота!
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: декември 18, 2008, 15:26:31 »

при нас стрес имаше още в началото та до края на подготовката. Изчаквахме изчаквахме докато накрая не се сюрнахме като линейки при спешен случай. Та накрая и сестра ми погнахме да ни върши нещата. Но в крайна сметка много се забавлявахме, защото беше сладко и приятно. Всичко се получи точно и навреме. Чуствахме се щастливи и много влюбени. Е, в крайна сметка сватба се вдига има стрес и вълнения. А на мен от притеснение ми избиха 2 ранички на устата които слаааава богу изчезнаха в деня преди сватбата, и това ако не е изправяне на нокти  yahoo yahoo yahoo yahoo danceg danceg danceg
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: януари 02, 2009, 14:19:09 »

При нас май стреса тепърва ще се усеща. Нашата сватба е в края на август, имаме време да планираме и организираме всичко спокойно, като се има предвид, че все още сме студенти, а и работим..Ще намираме време, надявам се! Но мен вече започва да ми тръпне от вътре, иска ми се вече да си търся рокля, да пробвам рокли, вълнувам се невероятно много, а милото също се вълнува ужасно! Но чак стрес...не чувстваме за сега  smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: януари 02, 2009, 21:32:05 »

При нас май стреса тепърва ще се усеща. Нашата сватба е в края на август, имаме време да планираме и организираме всичко спокойно, като се има предвид, че все още сме студенти, а и работим..Ще намираме време, надявам се! Но мен вече започва да ми тръпне от вътре, иска ми се вече да си търся рокля, да пробвам рокли, вълнувам се невероятно много, а милото също се вълнува ужасно! Но чак стрес...не чувстваме за сега  smile
Най добрия лек е да си купиш нещо за сватбата и може да е нещо малко , но ще постави началото ! Успех със подготовката и без излишен стрес !  good good good
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: януари 03, 2009, 22:06:31 »

Мерси, миличка! Точно това мислим да направим с милото, само че към края на месеца, защото сега сме в сесия  smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: