Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 16, 2025, 14:19:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Кога си направих теста за бременност?
На 3-тия ден от закъснението
На 10-тия ден от закъснението
Без тест, ходих на лекар
Просто усетих
Няколко дни преди датата на цикъла ми

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кога/как разбрах, че съм бременна?  (Прочетена 206456 пъти)

mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #105 -: ноември 26, 2008, 16:19:07 »

При мен болките бяха доста силни и за разлика от обичайното ме боля преди датата на М, а не в първия ден. А гърдите ми щяха просто да ескплоадират и много боляха. Споделих с една колежка, която беше бременна във 2рия мес и тя ми вика- бягай за тест. Ама аз не вярвах много, тъй като бяхме опитвали само един месец, но ето че чудото станало. В деня на М си направих тест и се появи много бледа втора черта. След 4 дни бях при моя гинеколог и се видя малката точка.  yahoo danceg
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: ноември 27, 2008, 13:50:02 »

И при мен гърдите ми бяха мноого подути и ме боляха както преди цикъл,но ме болеше доста често в продължение на 2 седмици ниско долу и беше ужасно.Но не мисля ,че болката е същата както при МЦ,поне при мен беше така
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: април 28, 2009, 16:11:09 »

Та нашата история е такава.Моя цикъл е адски нередовен и с различна продължителност и никога не знам кога ще ме изненада. Бях започнала да меря разни темепратури ама то нищо не разбирам и никаква разлика не открих и се ядосах и го зарязах термометъра. А и Матиас за наш късмет не се е спрял и постоянно беше някъде в командировка.

Та на 15 Февруари се събуждаме сутринта и Матиас ми казва- страхотен сън сънувах. Двамата сме искали да посадим едно малко храстче и сме имали само няколко часа за това. Били сме избрали най-подходящата почва и място. И докато ми разказва той това го поглеждам и си казваме -Ми хайде да си направим храстче. Аз реших все пак да проверя дали имам овулация и егати и изненадата имач две много добре изразени чертички. Казах си може пък и да познае съня на Матиас. Та правихме що правихме.

На другия ден помагахме на един приятел да се мести в нов апартамент а на мен ми се повръщаще и си казвм това вмаиачаването е страшна работа. Но след това всяка вечер и то все окоо 20ч ме болеше ниско долу.Адски болки и след две седмици на 28 Февруари си напрашвич тест който беше отрицателен.Е гадно ми стана ама си викам здраве да е друг път. На 1 Март след като пак не ми дойде правих втори тест който се оказа положителен и така сега се надявам всичко да е наред и да успеем да си отгледаме едно здраво храстче (дай боже).
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: април 28, 2009, 16:48:24 »

Гериии, звучи страхотно и толкова романтично!!! heart

Пожелавм ти от все  heart едно здраво и прекрасно "храстче" да си имате!!! good
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #109 -: април 29, 2009, 11:42:39 »

Гери, това беше като в приказка! Не подозирах, че такива красиви истории още съществуват!
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: април 29, 2009, 12:03:45 »

бебз и аз не съм предполагала че има.Затова и бях толкова разочарована, когато видях отрицателния тест за бременност , не толкова че е отрицателен ами че бебето не е станало след толкова красив сън, който после да му разказвам. Матиас казва, че е бил сигурен че е станало ама аз не бах де.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: април 29, 2009, 12:15:56 »

А аз от много работа, въобще не бях усетила, че ми закъснява. На 13/02, вечерта, александър ме попита не е  ли трябвало да ми дойде и чак тогава се усетих за голямото закъснение. На другия ден си направих тест и той се оказа положителен. Така съвсем случайно си направихме един страхотен подарък за св. Валентин girl_wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: април 29, 2009, 12:42:07 »

Чудесни истории Bravo
Гери мила направо като в сапунен сериал е станало всичко :girlhide:Браво
Валентинка,миличка много ми стана чудно как така мъжлето знае кога ти идва цикъла blush *crazy*и не само в твоя случай ми доста често чета такива истории,в които мъжа се усеща преди жената huhhuh.gif
Много се радвам за вас и нека всичко върви гладко и със сладък край Girl_hide
« Последна редакция: април 29, 2009, 12:44:00 от kleo_20 » Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: април 30, 2009, 12:10:38 »

Ние с моя съпруг от три месеца правихме опити... опити е силно казано - просто си бях спряла противозачатъчните и си правихме секс без какъвто и да е график или престараване, нито съм лежала след секс, нито съм гледала да не пишкам веднага и всичките тези щуротии, които уж трябвало да се правят.
  Последния месец абсолютно инцидентно се откри възможност да се нанесем в ново наше си жилище и се занимавахме с ремонти, местене на багаж и какво ли не още и тотално бяхме занемарили сексуалния си живот заради преумора. Освен това мъжа ми беше командировки за по няколко дни и съвсем бях отписала този месец като възможен за зачеване. Я сме правили за целия месец общо 5-6 пъти секс, я не. Бях си купила от преди пренасянето кутия с тестове за овулация - общо 5 на брой. Преди секс все си правех по един от любопитство... всичките излизаха положителни  shok crazy , а аз си ги правех през 4-5 дни, а не един след друг. Реших, че са явно нещо развалени или с изтекъл срок, или кой знае какво, а явно първия тест е отчел овулацията, а всички следващи вече наличие на бременност (в упътването пишеше, че при бременност може да има подвеждащи резултати). Така или иначе покрай ремонта и поръчките на мебели изобщо не се замислях толкова сериозно за правене на бебе.  Тъй като цикълтъ ми е изключително нередовен - варира между 28 и 48 дневна продължителност, аз изобщо не бях мислила по темата кога трябва да ми дойде и дали не ми закъснява. Освен това вече втора седмица страдах от обичайните за всяка моя менструация болки ниско в корема и чаках всеки момент да ми дойде.

Причината поради, която се осъмних, че има нещо е доста прозаична - аз обичах сутрин в задръстването да си пуша в колата по 1-2 цигари докато стигна на работа. Няколко дни поредни обаче още на средата на първата цигара ми ставаше много тежко и задушно, хвърлях цигарата, отварях всички прозорци и пак усещах дима. Това ме накара да си купя тест. Беше +.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: май 07, 2009, 15:38:49 »

Ние с моя приятел си правим бебче от 1 година, но всеки път имаше само 1 чертияка и така до 21.04.2009г. когато си писах с моята приятелка и и казах , че мизакъснява тя миказа: Малеее , как може да търпиш бягай до аптеката да си вземеш тест и ми се обади!!!!". Ние тръгнахме да се качваме на 1 вила и минахме през аптеката. Когато си направих теста , чертичката беше 1.Аз го прибрах и реших да го хвърля в контейнера отвън. Когато отидох реших пак да го погледна и се опулих  Oh my ... и едни хубави тръпки ме полазиха- най - накрая чертичките бяха 2. И така на Великден разбрахме , че ще си имаме бебче!
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: май 07, 2009, 16:46:29 »

Уау...направо настръхнах, какви красиви приказки сте изживели всички  give_rose
А кога започвате да усещате симптомите - болки в корема, напрегнатост в гърдите и т.н. ? 
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: май 08, 2009, 13:15:09 »

Доста видимо подуване и болки в корема идентични с предменструалните чувствах още 3-4 дни след зачеването  - две седмици ме боля преди да направя теста, а 2 дни след като го направих ходих на преглед и лекарката ми каза, че зародишчето е на 3 седмици (иначе около 5 г.с.). Болки в гърдите и тежест усетих чак 10 дни след като разбрах, че съм бременна. Отвращението към цигарите и изключително обостреното ми обоняние се появиха горе-долу на датата когато трябваше да ми дойде цикълът. Освен това чувствах и някаква неописуема умора и изтощение, които отдавах на ремонтите и на няколкото работни съботи, които ми се бяха струпали поред.  Това са симптоми, които забелязах помежду другото покрай всичките си останали грижи. Иначе предните месеци когато усилено правехме бебе постоянно имах въображаемо гадене, въображаеми болки в гърдите и какви ли не други въображаеми, но много реални като усещане симптоми, които изчезваха в момента, в който ми идваше цикъла smile
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: май 12, 2009, 20:54:54 »

Ето и нашат история...
Вече много искахме да си имаме бебче и тъкмо бяхме решили,че е настъпил момента и все се разболявахме-ту аз,ту мъжа ми и все трябваше да изчакваме,а и се усещах много изтощена.Но като наближи Нова година и си казах,че трябва да се стегна и да не го мисля толкова пък каквото стане,а и "нова година-нов късмет".Спортувахме активно,пиехме много фрешове и витамини,отдадохме се на релакс по празниците и много цуни-гуни blush между другото си правих и няколко теста за овулация,които малко ми бяха странни, но както и да е-макар да нямах никакви симптоми,някак усещах,че е станало,но не исках да давам напразни надежди на мъжлето и като наближи да ми идва се чудех как да отклоня темата,защото първо исках да ми закъснее и после да направя тест.Така и стана-около седмица след закъснението изчаках да остана самичка в събота сутринта и си направих тест,който беше с 2-ра бледа черта,а аз бях супер щастлива*YAHOO*Най-хубавото е,че нямах никакви симптоми освен някои слаби и едно слонско спокойствие ме обзе,което трае и до днес и не ми дава да се ядосам почти за нищо =]Все пак си имам нещо много важно вече в живота, за което да мисля и нищо друго няма значение danceg
В друга темичка ще разкажа как зарадвах таткото. blum
Най-хубавото е,че бебо е станал на 06.01.-Богоявление!А тази дата е и много символична и лична за нас и по други причини blushА за "направата" му явно допринесе и кученцето ни,което милото все се катереше в най-неподходящия момент на гърба на мъжа ми:girlhide: blushА сега усеща бебо и все иска да ми топли коремчето heart
Та за нас новогодишното късметче на мъжа ми от баницата стана реалност! yahoo
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 28, 2009, 09:37:11 »

Аз усетих, че съм бремена  в  момента, в който е станало зачеването.  Поне така си мисля.
   Ние си правихме опити около четири месеца, но нямаше нито тестове за овулация нуто режим. Простно не се пазихме.  Декември месец ми закъсня, при което още първия ден на закъснението си взех тест оказа се отрицателен, и след пет дни ми дойде, цикълът ми беше кратък по принцип ми е по 7 дни, а тогава ми беше пет. Покрай коледа имахме доста работа, нямахме време да седним. След като ми свърши веднага правихем секс с милото, от този момент почна да ми се гади мислих си bad , че е от глад, защото нямах време да ям на работа, но т.к работя в парфюмерия  и козматика изведнъж пръскам парфюм на клиент и си запушвам носа правих го несъзнателно и крайно непрофесионално от моя страна,почна да ми се гади след секс, събуждах се вечер пак ми се гади, сутрин пак и почнах да си мисля,  че се разболявам, а момента беше изключотелно неподходящ ,  пих витамин ц в примишлени количества. След нова година отидахме да виедим моята маминка в Шумен, и там не можех да хапна нищо само мрънках. Станах супер изнервена.  А работа съобщиха , че ще има съкращения, маминкака ми получи инсулт sad. И изобщо не се сещах, че може да ми се гади от това, че съм бременна, след няколко дена маминка ми почина и на погребението почна да ми се гади много от всичко тогава си помислих, че може да съм бременна. Понякога хората си отиват когато се ражда друг живот. Така си помислих, но не го споделих с милото беше ми изключително тъжно и не ми се разговаряше. Излязах в отпуска , с милото и комците ни отидахме в Банско, тогава почнах повече да се замислям, че може би съм бременна.  Пийвах вино и веднага ми се появяваха киселини, постояно се кривях бях на цупена почнах да ям хляб , а бях спряла хляба от години,а Такъв скандал направих на милото , че не са ми оставили да ям хляб че сигурно всички ме чуха. Една от вечерите сядяхме на масата всички, разля се  чаша с алкохол, Рамона - която е румънка ми каза, че съм бремена, че в техният край, когато се разлее чаша с алкохол и той тръгне към момиче значи е бременно Oh my .... И аз останах замислена. Когато се върнахме си направих тест и се оказа, че съм наистина бременна. pqz
 heart
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юли 06, 2009, 15:52:03 »

Въпрос към вече бремеменните  smile - Момичета, имахте ли болки, точно каквито са предменструалните, точно във времето, когато е трябвало да ви дойде цикълът? т.е. всички признаци на ПМС, но всъщност не ви е дошло.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: