Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 14:50:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Булото " - 2 част  (Прочетена 179611 пъти)

dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: юни 06, 2011, 13:26:35 »

повечето салони практикуват така за жалост
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юни 06, 2011, 14:34:34 »

Ами това беше първият, в който ми забраниха да се снимам, но това не е основния проблем..... Ако видя някъде из нета ще кача снимка, момичета. Много се надявам да намеря подобно було на човешка цена  crazy
Активен
Sandri
Сватбар
Публикации: 230

« Отговор #272 -: юни 06, 2011, 14:48:50 »

babyboopk а някакъв дизайнер или колекция не ти ли казаха? Я опиши по-подробно как изглежда. Може пък да намерим нещо с общи усилия  girl_wink . За нещо такова ли става дума http://2.bp.blogspot.com/_s6r2ewBsaSc/TLmsu2jP7UI/AAAAAAAAEbE/42bLhg77eEk/s1600/monica-cruz-aire-barcelona-veil-2011.jpg ? Нещо не мога да си го представя...
Тц тц как може да не ви разрешат да снимате... Ние даже не питахме дали може да се снимам и щях да съм доста шокирана, ако ни бяха забранили...  nea
« Последна редакция: юни 06, 2011, 14:58:01 от Sandri » Активен
nhristova
Новак
*
Публикации: 16

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: юни 06, 2011, 15:48:12 »

babyboopk, за нещо такова ли говориш

Ако това имаш впредвид, може да помолиш някоя шивачка да ти го ушие. Не вярвам да е толкова трудно.
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 06, 2011, 15:54:06 »

Сандри, и аз не питах, а направо си извадих апарата.... и ми се скараха  angry Yes
nhristova да нещо подобно като ефект, но в края (така каза девойката от магазина) има сатенирана органза, т.е. имаше някаква еластичност и беше набръчкана на хармоника и като сложиш основния плат на булото да легне, тази органза беше пришита препендикулярно на плата, т.е. предтсвете си една ивица плат, нагънат на хармоника и пришит към тюла....
 blush хич не го обяснявам като хората, но много приличаше на това було на първата снимка  pleasantry
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: юни 07, 2011, 21:50:08 »

nhristova имаш ли идея, на кой дизайнер са тези рокли/снимки ? поне да имам някаква отправна точка в търсенето (мисля да поръчвам булото по нета и евентуално, ако не стане да го шия...) ? pardon
Активен
nhristova
Новак
*
Публикации: 16

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юни 08, 2011, 07:56:55 »

babyboopk, от сайта на Pronovias са снимките.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юни 22, 2011, 00:31:45 »

Булото ми е с гребенче, което се вчесва косата. Днес го пробвах за по-дълго време и сама си го сложих в косата, но след известно време ми се струва нестабилно и че ще се мести. Дали фризьорката го слага по някакъв по-специален начин да бъде стабилно вкарано в косата или аз нещо не го слагам като хората?
Активен
Sandri
Сватбар
Публикации: 230

« Отговор #278 -: юни 22, 2011, 00:52:42 »

Princess_of_the_Dawn може да пробваш да го закрепиш допълнително с фиби. Бах гледала едно клипче в ютюб и там така го сложиха. Също косата ти трябва да е в стегната прическа за да седи без да мърда... Не знам... И мойто е с гребенче и няма да ме прави фризьорка, но тя мойта е лесна, защото няма да седя дълго с него и няма да съм със сложна прическа, така че все ще успея сама да го закрепя, ако падне...
Активен
drazena
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юни 22, 2011, 05:51:30 »

Аз бях с такова було с гребенче, фризьорката ми го сложи, беше много стабило, нямаше нужда от фиби, булото издържа дръпане, танци и го махнах след сватбата чак. Ако се притесняваш като ходиш на пробна прическа, нека да ти сложат и булото.
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юни 22, 2011, 05:57:52 »

И аз моетоо се чудя как ще се захване,испанско е и няма да има гребенче или нещо такова
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юни 22, 2011, 08:09:59 »

Аз още от преди съм си решила,че ще съм с було и даже една приятелка ми подари нейното, което не е ползвала на сватбата си,защото прическата не е позволявала. Обаче, като отидох до Асеновград и споменах,че имам було, дизайнерката ме попита дали е от същата материя като роклята, за да си отиват crazy crazy Аз и показах тюла, от който ми е булото (този по-едрия) и тя направо се хвана за главата  Oh my ... Oh my ... Oh my ... - "това е тюл, който аз слагам като подложен под роклите, за обем и той дори не се вижда, как може от такъв тюл да  направят було, това в къде е било, в кой магазин.........." Да, наистина и на мен ми се струваше малко грубичък този тюл, ама като не бях гледала други pleasantry pleasantry pleasantry А и най-важното е, че не беше същия тюл като на роклята, иначе не беше чак толкова лошо булото blush В крайна сметка реших, че няма да съм с него и  си взех друго, даже ми беше и то подарък, защото взехме 2 рокли от този магазин. Много е хубаво от съвсем ситния тюл, който леко блести и покрая е обшито със сатен. Цената иначе му беше 15 лв и е от тези средната дължина почти до кръста. Само дето не знам точно как ще се сложи, защото има единствено накрая едни  2 като "ушенца" ,в които може би влизат фиби или 2 зъбчета на гребенче, не знам.........ще го мислим с фризьорката Girl_sing Girl_sing

- нещо такова е, само ивицата сатен е по-тясна.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юни 22, 2011, 11:31:39 »

Да, прави сте, на пробната за прическа, ще го пробваме с фризьорката и ако не е стабилно, тя ще сложи фиби. Освен това аз смятам да съм с булото и тиарата само за риталите, после в ресторанта ще го махна и ще имам фиба с голямо цвете в косата, така съм решила.
Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юни 22, 2011, 22:40:17 »

dany_87, моят воал беше испански (над 2 метра дълъг) - закрепен с 3-4 малки фуркетки. Не мръдна smile

Ето как изглеждаше:

« Последна редакция: юни 22, 2011, 22:42:17 от ralej » Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 93

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юни 23, 2011, 10:42:14 »

Страхотна булка си била ralej  Bravo
Аз си измислих модела на роклята и реших да е с шлейф отзад,затова ще бъда с воалетка и ръкавици.Мисля,че ще стане много красиво и нежно Wink
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: