Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 14:34:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булото " - 2 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булото " - 2 част (Прочетена 179593 пъти)
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
Отг: " Булото " - 2 част
«
Отговор #255 -:
май 26, 2011, 15:41:37 »
Момичета аз не искам да слагам було ,нооооооооооо моя мъж и моята мама държат много на това
.. а булото което ми ушиха е меко казано ужасно /затова пък роклята е приказка/ ...
Да ви питам не е ли редно булоти да бъде от материята с която е напарвена роклята???
За жалост това което на мен ми пратиха емелко казано брутално отбиване на номера.. твърда материя която жули и е като кошницата.... ако го сложа ще бъде като майка кобрица
Взех си едно цветенце за косата искам да бъда само с него ама как да го убедя че не желая да слагам було... като рабзира се трябва да купувам ново .....
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #256 -:
май 26, 2011, 15:57:28 »
А защо не направите компромисен вариант - було само за ритуалите и после го махаш. Ще си купиш някое хубаво и може много да се харесаш
Аз пък да ви питам, понеже искам да махна булото в ресторанта, какво трябва да е закрепването му, за да ми е по-лесно (прическата ще е нещо прибрано като кок) - с гребенче, с някакъв набор или с фуркети?
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #257 -:
май 26, 2011, 16:38:50 »
Цитат на: Тiama в май 26, 2011, 15:57:28
А защо не направите компромисен вариант - було само за ритуалите и после го махаш. Ще си купиш някое хубаво и може много да се харесаш
Аз пък да ви питам, понеже искам да махна булото в ресторанта, какво трябва да е закрепването му, за да ми е по-лесно (прическата ще е нещо прибрано като кок) - с гребенче, с някакъв набор или с фуркети?
МИНАХ И през този вариант...ше говоря с фризьорката си да видимкак ше бъде закрепването и махането... най добре и ти направи така попитай девойката която ше твори вурху косата ти
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #258 -:
май 26, 2011, 19:29:58 »
Цитат на: Bibsi8792 в май 26, 2011, 15:41:37
Момичета аз не искам да слагам було ,нооооооооооо моя мъж и моята мама държат много на това
.. а булото което ми ушиха е меко казано ужасно /затова пък роклята е приказка/ ...
Да ви питам не е ли редно булоти да бъде от материята с която е напарвена роклята???
За жалост това което на мен ми пратиха емелко казано брутално отбиване на номера.. твърда материя която жули и е като кошницата.... ако го сложа ще бъде като майка кобрица
Взех си едно цветенце за косата искам да бъда само с него ама как да го убедя че не желая да слагам було... като рабзира се трябва да купувам ново .....
Подходът ти е неправилен, няма нужда да убеждаваш когото и да било. Оправяш се сама, нагласяш си прическата както се харесваш и отиваш да се жениш
.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #259 -:
май 27, 2011, 00:25:46 »
Цитат на: grey в май 26, 2011, 19:29:58
Подходът ти е неправилен, няма нужда да убеждаваш когото и да било. Оправяш се сама, нагласяш си прическата както се харесваш и отиваш да се жениш
.
Супер го е казала Грей!
Напълно я подкрепям! Аз принципно много харесвам булките с було и много искам да съм с такова, обаче в същото време много ми харесват такива .... не знам как да го кажа - воалетки или нещо подобно. Много ми е различно и не-банално, но и пустото було ми е в главата.... толкова е булчинско! Ето една примерна снимчица, нещо такова ми се върти из главата:
Uploaded with
ImageShack.us
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #260 -:
май 27, 2011, 11:56:39 »
Благодаря Ви момичета а на теб grey
Прави сте че не трябва да убеждавам никого ...важното е аз да се чуствам добре нали така
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #261 -:
май 28, 2011, 22:14:23 »
Аз ще съм с. Моето е до кръста, окрайчено с мъниста. 40 кинти струва.
Активен
nhristova
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #262 -:
май 30, 2011, 14:51:59 »
Милички, кажете откъде в София мога да се сдобия с испански тип було. За поръчка по интернет вече е късно. Когато си поръчвах роклята бях на мнение да съм без було, но сега взех да се замислям дали пък няма да е по-добре да съм с було
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #263 -:
май 31, 2011, 09:45:33 »
Pink_panther, аз може би съм пристрастна, защото бях с воалетка, но според мен вариантът с воалетката е по - добър
Все пак зависи каква ще е самата воалетка и с какъв друг аксесоар ще се съчетае /аз я съчетах с мини шапчица с перца и малки перлички/, та да не е прекалено екстравагантно, но като цяло мисля, че воалетката е по - интересна и стилна, а същевременно не по - малко булчинска от булото. Успех с избора
«
Последна редакция: май 31, 2011, 09:49:14 от divanetata
»
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #264 -:
май 31, 2011, 11:22:31 »
Ееее, супер!
Много малко булки (български, де) съм виждала с такива, а е толкова интересно! Ако нямаш нищо против ще пуснеш ли една снимчица, за да оплакна окото!
Няма да крада, обещавам!
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #265 -:
май 31, 2011, 20:26:40 »
Мама също е била с воалетка на първата си сватба. Според мен е много сладко и елегантно!
Активен
babyboopk
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #266 -:
юни 04, 2011, 20:19:51 »
Момичета роклята вече е ясно, сега булото..... от магазина ми сложиха едно страхотнооооооо, което обаче струва ......
420 лв.
Водят го тип испанско, но не е с дантела, а с набрана органза по края.... и стои приказно, дори по добре от тези с дантелата в края....
Не мога да намеря снимка, за да ви го покажа, но ще съм безкрайно щастлива, ако някоя от вас помогне (ако все пак от малкото ми обяснение сте разбрали за какво говоря) и пише ако го види някъде или в нета.... на по-нормална цена
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #267 -:
юни 05, 2011, 15:21:00 »
мале 420лв тея хора не са добре,определено-то направо цяла рокля
Активен
posum
Сватбен ГУРУ