Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 14:30:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булото " - 2 част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булото " - 2 част (Прочетена 179588 пъти)
dany_87
Професор
Отг: " Булото " - 2 част
«
Отговор #270 -:
юни 06, 2011, 13:26:35 »
повечето салони практикуват така за жалост
Активен
babyboopk
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #271 -:
юни 06, 2011, 14:34:34 »
Ами това беше първият, в който ми забраниха да се снимам, но това не е основния проблем..... Ако видя някъде из нета ще кача снимка, момичета. Много се надявам да намеря подобно було на човешка цена
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #272 -:
юни 06, 2011, 14:48:50 »
babyboopk
а някакъв дизайнер или колекция не ти ли казаха? Я опиши по-подробно как изглежда. Може пък да намерим нещо с общи усилия
. За нещо такова ли става дума
http://2.bp.blogspot.com/_s6r2ewBsaSc/TLmsu2jP7UI/AAAAAAAAEbE/42bLhg77eEk/s1600/monica-cruz-aire-barcelona-veil-2011.jpg
? Нещо не мога да си го представя...
Тц тц как може да не ви разрешат да снимате... Ние даже не питахме дали може да се снимам и щях да съм доста шокирана, ако ни бяха забранили...
«
Последна редакция: юни 06, 2011, 14:58:01 от Sandri
»
Активен
nhristova
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #273 -:
юни 06, 2011, 15:48:12 »
babyboopk
, за нещо такова ли говориш
Ако това имаш впредвид, може да помолиш някоя шивачка да ти го ушие. Не вярвам да е толкова трудно.
Активен
babyboopk
Ентусиаст
«
Отговор #274 -:
юни 06, 2011, 15:54:06 »
Сандри, и аз не питах, а направо си извадих апарата.... и ми се скараха
nhristova да нещо подобно като ефект, но в края (така каза девойката от магазина) има сатенирана органза, т.е. имаше някаква еластичност и беше набръчкана на хармоника и като сложиш основния плат на булото да легне, тази органза беше пришита препендикулярно на плата, т.е. предтсвете си една ивица плат, нагънат на хармоника и пришит към тюла....
хич не го обяснявам като хората, но много приличаше на това було на първата снимка
Активен
babyboopk
Ентусиаст
«
Отговор #275 -:
юни 07, 2011, 21:50:08 »
nhristova имаш ли идея, на кой дизайнер са тези рокли/снимки ? поне да имам някаква отправна точка в търсенето (мисля да поръчвам булото по нета и евентуално, ако не стане да го шия...) ?
Активен
nhristova
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #276 -:
юни 08, 2011, 07:56:55 »
babyboopk
, от сайта на Pronovias са снимките.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #277 -:
юни 22, 2011, 00:31:45 »
Булото ми е с гребенче, което се вчесва косата. Днес го пробвах за по-дълго време и сама си го сложих в косата, но след известно време ми се струва нестабилно и че ще се мести. Дали фризьорката го слага по някакъв по-специален начин да бъде стабилно вкарано в косата или аз нещо не го слагам като хората?
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #278 -:
юни 22, 2011, 00:52:42 »
Princess_of_the_Dawn може да пробваш да го закрепиш допълнително с фиби. Бах гледала едно клипче в ютюб и там така го сложиха. Също косата ти трябва да е в стегната прическа за да седи без да мърда... Не знам... И мойто е с гребенче и няма да ме прави фризьорка, но тя мойта е лесна, защото няма да седя дълго с него и няма да съм със сложна прическа, така че все ще успея сама да го закрепя, ако падне...
Активен
drazena
Ентусиаст
Публикации: 84
«
Отговор #279 -:
юни 22, 2011, 05:51:30 »
Аз бях с такова було с гребенче, фризьорката ми го сложи, беше много стабило, нямаше нужда от фиби, булото издържа дръпане, танци и го махнах след сватбата чак. Ако се притесняваш като ходиш на пробна прическа, нека да ти сложат и булото.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #280 -:
юни 22, 2011, 05:57:52 »
И аз моетоо се чудя как ще се захване,испанско е и няма да има гребенче или нещо такова
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #281 -:
юни 22, 2011, 08:09:59 »
Аз още от преди съм си решила,че ще съм с було и даже една приятелка ми подари нейното, което не е ползвала на сватбата си,защото прическата не е позволявала. Обаче, като отидох до Асеновград и споменах,че имам було, дизайнерката ме попита дали е от същата материя като роклята, за да си отиват
Аз и показах тюла, от който ми е булото (този по-едрия) и тя направо се хвана за главата
- "това е тюл, който аз слагам като подложен под роклите, за обем и той дори не се вижда, как може от такъв тюл да направят було, това в къде е било, в кой магазин.........." Да, наистина и на мен ми се струваше малко грубичък този тюл, ама като не бях гледала други
А и най-важното е, че не беше същия тюл като на роклята, иначе не беше чак толкова лошо булото
В крайна сметка реших, че няма да съм с него и си взех друго, даже ми беше и то подарък, защото взехме 2 рокли от този магазин. Много е хубаво от съвсем ситния тюл, който леко блести и покрая е обшито със сатен. Цената иначе му беше 15 лв и е от тези средната дължина почти до кръста. Само дето не знам точно как ще се сложи, защото има единствено накрая едни 2 като "ушенца" ,в които може би влизат фиби или 2 зъбчета на гребенче, не знам.........ще го мислим с фризьорката
- нещо такова е, само ивицата сатен е по-тясна.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #282 -:
юни 22, 2011, 11:31:39 »
Да, прави сте, на пробната за прическа, ще го пробваме с фризьорката и ако не е стабилно, тя ще сложи фиби. Освен това аз смятам да съм с булото и тиарата само за риталите, после в ресторанта ще го махна и ще имам фиба с голямо цвете в косата, така съм решила.
Активен
ralej
Сватбар
Най-щастливи на света!
«
Отговор #283 -:
юни 22, 2011, 22:40:17 »
dany_87, моят воал беше испански (над 2 метра дълъг) - закрепен с 3-4 малки фуркетки. Не мръдна
Ето как изглеждаше:
«
Последна редакция: юни 22, 2011, 22:42:17 от ralej
»
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
«
Отговор #284 -:
юни 23, 2011, 10:42:14 »
Страхотна булка си била ralej
Аз си измислих модела на роклята и реших да е с шлейф отзад,затова ще бъда с воалетка и ръкавици.Мисля,че ще стане много красиво и нежно
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...