Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 00:31:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Топли Августовски нощи
Страници: [
1
]
2
3
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Топли Августовски нощи (Прочетена 146297 пъти)
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
Топли Августовски нощи
«
-:
август 01, 2017, 07:03:05 »
Добре дошъл, Август! С дъх на сено, гонене на светулки, наблюдаване на падащи звезди, луди морски нощи и винаги така наситен с емоции, месец на спомени.
На всички с предстоящи почивки, починете си хубаво, отпуснете се и се наслаждавайте на темпото на природата.
Имам много да ви чета в Юли. Ние си изкарахме повече от уникално на морето, бяхме само двамата
Тази седмица на работа ще се опитат да ми вземат тока, но при такова хубаво зареждане ще ме държи поне до септември
Хубав ден
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Топли Августовски нощи
«
Отговор #1 -:
август 01, 2017, 07:46:30 »
Вдъхновенията ми за деня:
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #2 -:
август 01, 2017, 08:12:52 »
Страхотно започва месеца...и деня с вдъновенията ви, момичета!
"С дъх на сено, гонене на светулки, наблюдаване на падащи звезди, луди морски нощи и винаги така наситен с емоции, месец на спомени. " -
Роклята е уникална...и синя, в тона на сезона/месеца.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3 -:
август 01, 2017, 08:15:26 »
Пиши пиши, да има да чете.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #4 -:
август 01, 2017, 08:49:59 »
Добро утро!
Ето, че дойде и моя месец
Мери ми, много зареждащо си започнала темата, чак ми идва да окося ливадата, за да ми мирише на прясно окоаена трява, но няма да го направя
В събота сме канени на юбилей на свека и освен злато нищо друго не ми идва на ум
може да дадете някое предложение
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #5 -:
август 01, 2017, 08:59:27 »
Рат
, на юбилея на моята бъдеща свека тази година всички подаръци от гостите й бяха злато и перли (второто пак ти е идея). Моят/нашият беше единственият различен - хубава по-официална чанта, която напълних с различни видове козметика, кремове, мазила, серум, шампоан, душ гел. Като си я познавам и тя не се сеща дори една спирала да си сложи, беше голям комплимент, че после започна да се мацоти. И бях доволна. Единственият различен подарък влезе веднага в ежедневна употреба.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #6 -:
август 01, 2017, 09:08:00 »
Цитат на: skylife в август 01, 2017, 08:15:26
Пиши пиши, да има да чете.
И аз така
.
Снощи по БТВ започна руски сериал, след турския
Пак исторически
, действието се развива през 1962 година. Този път питайте мен за достоверност на събитията и нравите, не
Панди
, защото аз съм съвременник
Ако бях родена в друго семейство, можеше и да работя в този "Дом на модата" като дизайнер. Чудя се, късмет ли съм извадила или точно обратното, като преместиха възможностите за кандидатстване за специалността по някакъв обмен от Берлин в Москва, точно когато завършвах гимназия. Говореше се, че е предприето заради определено дете на член на ЦК на БКП... Налегнаха ме спомени, които вече нямат никакво значение, но ще гледам с интерес
Хубав и успешен месец на всички ни
П.П. За моя юбилей, комбиниран с този на Родния, от децата по кръв и закон получихме ваучер за екскурзия в чужбина. Много хубав подарък с незабравими спомени от Андалусия, Испания.
Лъвовете обичат злато, също ще се радва
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #7 -:
август 01, 2017, 09:39:40 »
Добро утро!
Нямам търпение тази седмица да приключи, правя грешка след грешка, направо какво каране ще отнеса не е истина...
За свекин подарък, аз залагам на джаджи, радва се на смартфон, на долче густо кафе машина, на дигитална фоторамка със снимки на внучето и те такива неща
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #8 -:
август 01, 2017, 10:07:36 »
Привет! В нашия си лъвски месец
Мери ми толкова поетично го е написала, че няма нужда от повече
Винаги ми е много хубаво и много носталгично в този месец. За мен съвпада като равносметка за лятото и личната ми година. Ама сега понеже е ден 1 ми е още добро настроението. Ние си спретнахме и едно непредвидено море само двамата за края на месеца в любимата Варна, която не сме виждали и двамата от 2009-та. Много смесени чувства изпитвам сега към този град, но дано възобновим любовта.
Аз на Гот приключвам 4ти сезон. Края на 3ти се развиха нещатата така че да ми е интересно с някои герои какво се случва и като че ли малко намалиха поне голотата. Другият вариант е да съм свикнала и да не ми прави впечатление. Аз пък съм на мнение, че едва ли голям процент от гледащите си задават въпроси за идеите и внушенията на сериал, особено пък тийнейджърите. Затова и споделих, че и голотата си е форма на трупане на фенска маса. Да, има и фенове, които вникват в по-дълбоки пластове, но едва ли са много в световен мащаб, имайки предвид културата шир потреба на американците например.
Свекс
, и аз мернах рекламата на този сериал. Напомни ми на един испански, дето пак Btv го пускаха миналата година май пролетта за една шивачка, която избяга по време на гражданската война и заживя в Мароко и я вербуваха за шпионин. Изтеглих си и книгата и беше с прекрасно описано Мароко и въобще много хубава женска история. Този може да го погледна да видя дали ще ми е интересен.
Ние се организирахме и вече имаме шкаф, подредено със стелажи мазе и нещо като мини подвижен стелаж в кухнята за разни моментни буркани, които сме качили да консумираме, а все се чудя къде да сложа в тази малка кухня. Та ми е едно спокойно и подредено на този етап.
Хайде хубав месец точно като този, който Мери ми е описала да имаме всички
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #9 -:
август 01, 2017, 10:41:11 »
А, онзи беше леко криминале и повече от съпротивата.
http://www.btv.bg/gallery/za-btv/spetsialno/intrigi-zavist-i-tragichna-ljubov-v-serial-posveten-na-parvija-savetski-model-priznat-na-zapad.html
Този се надявам да отразява соцдействителността от моето детство
Майка ми имаше такава бухнала рокля с фуста и джуфка за разкош
С Троновете искам да напредна още малко, ако има идейно израстване - добре, ако няма - отказвам се. Все по- дълбоко се замислям /и се надявам/ онзи пост да е бил на шега , не мога да го проумея иначе
Активен
cvete_78
Ентусиаст
Публикации: 87
«
Отговор #10 -:
август 01, 2017, 11:04:52 »
Присъединявам се към пожеланията за почиващите.Роклята е страхотна и цветът е от моите(всички нюанси на синьото и зеленото са мои
)
Рат,икона,малък гоблен,а защо не и хубава книга тук също може да погледнеш нещичко
https://www.facebook.com/galq.ioshovska/media_set?set=a.998085433597818.100001891137492&type=3
Този сериал руския ще го гледам видях рекламата и ми се стори ,че мярнах познато лице сред актьорите.Руснаците определено знаят какво правят.Иначе Кьосем не успя да ме спечели,гледах и" Великолепния век" донякъде,чела съм и "Роксолана"
Мацки тенджерите и пералнята ме гледат силно умолително.Отивам да ги успокоя.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #11 -:
август 01, 2017, 11:42:20 »
Булче, стискай зъби, малко остана да се топнеш в морето!
Свекърва, ще ни държиш в течение значи колко е реализтичен сериала
. Майка ми е казвала, че някога като са я приели в университета и някаквъв ходил да заплашва дядо ми, за да се откаже тя от мястото си и дъщерята на онзи да го вземе. Е майка заминала за Русия да учи, а онова момиче пак не влязло на нейното място
Цвете, мерси за предложенията, тя вярно шие много гоблени, всичките ти предложения са все едно я познаваш.
Активен
Alichka
«
Отговор #12 -:
август 01, 2017, 12:45:58 »
Минавам да кажа само "Дзак!", че нещо няма много събития около мен.
С майка имахме мерак да обикаляме на 100 места, но не знам дали ще може до края на седмицата да се случи. Дано днес да й кажат хубави новини на прегледа. Пищисала се е!
Скоро сме на два рождени дена на момченца, като на единия ще съм само аз с каката - в детски център, а на втория може би цялото домочадие ще се замъкнем, че е на открито в парка и място има бол. Междувременно чакаме гости от далеч. Леля, братовчед ми и жена му ще идват
Много им се радвам! Изобщо не ги очаквах! Дано е добър знак, че леля малко от малко е възвърнала себе си.
Интересно ми е да чета за сериалите, но нямам организация да ги загледам
Децата се укротиха и ще се заема с тихи занимания, за да ми почине главата.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #13 -:
август 01, 2017, 13:12:26 »
Цитат на: svekarva в август 01, 2017, 10:41:11
С Троновете искам да напредна още малко, ако има идейно израстване - добре, ако няма - отказвам се. Все по- дълбоко се замислям /и се надявам/ онзи пост да е бил на шега , не мога да го проумея иначе
До къде стигна? Ти си написала, че няма да четеш впечатления и няма да пиша моите, предвид изгледаните 6 сезона от мен, не веднъж. Но дай ти други впечатления, искам да чета какво мислиш и как възприемаш идеите във филма, съответно и какво е за теб "идейно израстване".
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #14 -:
август 01, 2017, 13:37:46 »
Привет, аз днес карах, после ходихме служебно до едно градче наблизо и е целия ден замина.Минавам само да ви нагледам, не съм адекватна и мнение не мога да взема.
Целувкен!
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
41
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg