Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 19:57:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на ELCHOOOOOOO
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
15
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на ELCHOOOOOOO (Прочетена 59828 пъти)
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
Re:Сватбата на ELCHOOOOOOO
«
Отговор #75 -:
април 23, 2013, 19:02:47 »
м да това е по-добър вариант - така ще е кексове сладкиши и кафе, уиски и може някой ликьор.
Активен
artemida777
Професор
«
Отговор #76 -:
април 24, 2013, 02:44:42 »
Както са казали и дргите момичета, в такива моменти на хората не им е до ядене. Сложи повече безалкохолни, че от вълнение ще ви пресъхнат гърлата
и някакви сладки и соленки. Няма нужда от излишна храна, която после да остане по масите.
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #77 -:
април 24, 2013, 17:05:58 »
Честита темичка и от мен!
Като чета каква си фурия направо се потапям и аз в емоциите ти
Да я напълниш само с хубави мигове тази тема!
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #78 -:
април 24, 2013, 17:42:26 »
Мерси Ноир
Така за да не кажете че съм мързеливка хи-хи днеска направих номерата на масите, но ще ги покажа утре че се оказа че фотото няма батерии
- и сега съм на нисък старт - чакам 1-ви май за потвърждение на новопоканените гости и се развихрям :-)) Днеска чак ми беше странно че понеже незнам колко ще са със сигурност - чак се омъзелих хи-хи
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #79 -:
април 28, 2013, 09:54:36 »
Здравейте момичета- леле първата се ожени - така я мислих scila вчера цял ден че все едно аз се жених.
Явно заразена от нейната магия и аз се развредних вчера. Отварям аз гел свещите да ги преброя и да видя още колко да доправя и какво да видя 10 броя потъмняли и станали почти черни ей призля ми. Оказа се че е от едни листенца - пуснали са боя- слава богу ги бях сложила само на тези 10 - останалите си бяха наред . И добре че поръчах гел за кумата да и правя свещи та успях да направя нови 24 свещи( кумата е добричка ще изчака да поръчам нов- но те го доставят много бавно и за сватбата можеше и да не дойде ) ето го и резултата
. Също така най- накрая закачих и оправих чашите и шампанското
и за тези които не са виждали комплекта за църквата
.
Днес ще ходим с малкият ми мъж по магазините да търсим бонбони за църквата и ритуалната :-)
Имам нужда и от малко помощ от момичетата разбиращи от цветя- за букета, които ще е от бели рози ми трябват някакви малки сини цветенца - но ако може да са по-трайни- никак ме няма в цветята и ще съм ви благодарна за идей .
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #80 -:
април 28, 2013, 18:36:18 »
Много са хубави свещите, добре че си могла да реагираш навреме
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #81 -:
април 28, 2013, 19:28:24 »
Мерси :-))
Айде да споделя нещо да се посмеем. Сложила съм си аз силиконовият сутиен без гръб с които мислех да съм на сватбата и съм завела младежа на една детска площадка- а то слънце пече и всичко се пука от жега и както бодро си ровя с младежа из пясъка в пясъчника усещам как се отлепя това ми ти чудо - айде попритиснах го и то се позалепи и така 7-8 пъти ( аз досега съм носила от същият тип само вечер и не съм имала този проблем ) и на 9 път някъде дигам глава и гледам един татко отсреща ме гледа странно - ей много ми стана смешно какво ли си казва - тази какво се попипва само - накрая се ядосах обърнах се махнах го и го прибрах сръчно в чантата. И така стана ясно че с този сутиен е изключено да съм на сватбата. Роклята обаче е с много нисък гръб и силиконовият гръб не е вариант. Днес минах и купих един евтин сутиен , но се чудя как да точно да го зашия. Роклята е с твърди чашки
и се чудя как точно да стане да не окепазя нещо. То може и без сутиен ама искам със че ми е малък бюста и да симулираме че има нещо ха-ха
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #82 -:
април 28, 2013, 20:00:01 »
нямаш ли някоя шивачка наблизо до жилището ? за 5-6 лв ( надявам се) ще ти го пришие хубаво
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #83 -:
април 28, 2013, 20:31:34 »
Ей емииииии кои да се сети то ум царува ум робува ум патки пасе - утре ще мина да питам
Активен
baba_tina
Ентусиаст
«
Отговор #84 -:
април 29, 2013, 09:22:45 »
Елчо, незнам дали си споменавала в темата, но искам да питам имате ли фотограф или близките ви ще снимат на сватбата?
Голяма 'тъмна Индия' са ми тези фотографи (за София), още не съм избрала фотограф... ама гледам, че в темата за фотографите тука така грозно са се изпокарали фотографи с булки, помежду си фотографи и всички с всички, че ме е страх да се намърдам да питам
Пък и тя темата май е заключена за наказние
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #85 -:
април 29, 2013, 10:01:05 »
Тина, ше ти пратя на лични координатите на моя фотограф
Активен
Nine
Ентусиаст
Публикации: 146
«
Отговор #86 -:
април 29, 2013, 10:44:44 »
ELCHOOOOOOO, аз също имам проблем със тези силиконови сутиени, защото съм алергична и като ми залепнат за кожата започва адския сърбеж. За това си купих един сутиен за 7 лева и го занесох в ателието в което ми шият роклята да ми изрежат само чашките и да ми ги пришият към роклята. В събота бях на проба и съм много доволна от резултата, се едно съм си сложила силикон
.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #87 -:
април 29, 2013, 13:52:57 »
Nine много се радвам че се получило :-))- дано и при мен се справят така добре - разбрахме се утре да я занеса - ще видим как ще стане :-)
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #88 -:
април 29, 2013, 13:59:48 »
Цитат на: baba_tina в април 29, 2013, 09:22:45
Елчо, незнам дали си споменавала в темата, но искам да питам имате ли фотограф или близките ви ще снимат на сватбата?
Голяма 'тъмна Индия' са ми тези фотографи (за София), още не съм избрала фотограф... ама гледам, че в темата за фотографите тука така грозно са се изпокарали фотографи с булки, помежду си фотографи и всички с всички, че ме е страх да се намърдам да питам
Пък и тя темата май е заключена за наказние
Да имам фотограф - казва се Дориан Тодоров - моя приятелка ми даде координатите му на лични ще ти пратя страницата му във фацебоок- много е симпатичен занимава се с художествена и екстремна фотография, но също от 4 години прави и сватбена фотография - видях една цяла сватба и ми хареса как я е заснел - хареса ми и как мисли, но повече ще мога да кажа след сватбата ми.Иначе за сега нямам забележки.
Активен
baba_tina
Ентусиаст
«
Отговор #89 -:
април 29, 2013, 14:10:28 »
Благодаря ви много, Елчо и Еми
Активен
Страници:
1
...