Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 17:40:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част  (Прочетена 157385 пъти)

kristi_005
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #315 -: април 10, 2013, 10:36:37 »

Привет отново!

Някакви мнения за Корал - те също ни влезнаха с приемлива оферта!? По сайта залата изглежда добре, отзад е зелено и свежо. Басейна е красив, само сградата им не е особено атрактивна, но това не е чак толкова важно.

Моля за бърз отговор, тъй като днес на обяд сме в единия хотел, а вечерта в другия  give_rose

ПС: Пробвах с търсачката, но ми излизат предимно теми за цветове на рокли  blush

ПС2: Намерих мнението на Lillly от 02/2013г. за Корал.
« Последна редакция: април 10, 2013, 10:53:23 от kristi_005 » Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #316 -: април 10, 2013, 11:47:39 »

Някакви мнения за Корал - те също ни влезнаха с приемлива оферта!?

Кристи, здравей! Всички места, от които се интересуваш, са подходящи и са предпочитани от много младоженци. Относно "Корал" - приятен ресторант, храната и обслужването са на ниво, но ако сватбата ви е вечерна, е малко тъмен. Най-добре е да обиколите и на място да решите какво ви харесва и какво не.  Успех в организацията! smile
Активен
kristi_005
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #317 -: април 10, 2013, 13:56:10 »

Да, задължително обикаляме местата - на обяд бяхме в Естрея, довечера сме в Корал. Просто търся мнения от хора, които имат вече опит с тези места, защото ние може да видим нещо перфектно, но да куца я обслужване, я нещо друго...

Благодаря за информацията, че в Корал е по-тъмно. Това съществено ли пречи на снимките?  blush

И да, сватбата ще е вечерна.
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #318 -: април 10, 2013, 14:12:10 »

Благодаря за информацията, че в Корал е по-тъмно. Това съществено ли пречи на снимките?  blush

И да, сватбата ще е вечерна.

Не, не пречи чак толкова, но задължително при снимането трябва по-силно допълнително осветление.
Активен
skuki
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #319 -: април 10, 2013, 15:34:10 »

здравейте момичета,

ние ще внасяме алкохол в ресторанта и сега започваме да се чудим, какво бяло вино да купих. Обиколихме месните изби - вчера ходихме до с. Г. Кантарджиево, по-кисело вино скоро не бях опитвала и то за 8,50 бутилката. В Димят положението е аналогично. Вие откъде смятате да купувате вино? Ние сме се насочили към бяло вино, защото 7.7 очакваме да бъде доста топло и не вярваме червеното да е особено търсено smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #320 -: април 10, 2013, 15:36:16 »

Ние купихме до Ботевата градинка по Бенковска (преди градинката) в дясно. Вино не пия, всички казаха, че е много хубаво и не беше скъпо girl_wink
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: април 10, 2013, 15:42:14 »

здравейте момичета,

ние ще внасяме алкохол в ресторанта и сега започваме да се чудим, какво бяло вино да купих. Обиколихме месните изби - вчера ходихме до с. Г. Кантарджиево, по-кисело вино скоро не бях опитвала и то за 8,50 бутилката. В Димят положението е аналогично. Вие откъде смятате да купувате вино? Ние сме се насочили към бяло вино, защото 7.7 очакваме да бъде доста топло и не вярваме червеното да е особено търсено smile

Траминер от Винпром Търговище.
Страхотно вино, препоръчвам (поне според моя вкус)  good
Активен
skuki
Ентусиаст
**

« Отговор #322 -: април 10, 2013, 19:50:07 »

Ние купихме до Ботевата градинка по Бенковска (преди градинката) в дясно. Вино не пия, всички казаха, че е много хубаво и не беше скъпо girl_wink

да и аз видях че там има магазин за вино. Ще си купим в събота да пробваме. А иначе на Траминер на Търговище беше добро преди, сега нещо май не е същото. Не че и аз много разбирам
Активен
kleobg
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #323 -: април 10, 2013, 22:37:53 »

Здравейте бъдещи булки,

Някой знае ли място във Варна от където могат да се наемат мъжки костюми или смокинги и също така ретро кола?

Благодаря,

Калина
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #324 -: април 10, 2013, 23:04:56 »

В темата за автомобили има  линкове към една варненска фирма със супер яки ретро автомобили, и според мен на поносими цени.
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: април 11, 2013, 08:25:07 »

skuki на пазара по "Пюскюлиев " точно преди златарите и магазините за обувки и тапети има един магазин за вино на Белоградец. Страхотни вина има там  smile Цяла зима пием от там, едното бялото е страхотно, и червените също, може и да ги дегустирате. Но там мисля че няма в стъклени бутилки, но може в гарафи стъклени да се разсипе, иначе никак не са скъпи.
Активен
skuki
Ентусиаст
**

« Отговор #326 -: април 11, 2013, 09:02:14 »

skuki на пазара по "Пюскюлиев " точно преди златарите и магазините за обувки и тапети има един магазин за вино на Белоградец. Страхотни вина има там  smile Цяла зима пием от там, едното бялото е страхотно, и червените също, може и да ги дегустирате. Но там мисля че няма в стъклени бутилки, но може в гарафи стъклени да се разсипе, иначе никак не са скъпи.

Благодаря за информацията! Ще го пробваме непременно! Май че в събота ни се очертава дегустационна вечер smile
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: април 11, 2013, 16:04:03 »

Благодаря за отговора. Ние вече говорихме с Елена и наистина офертата за нощувка е добра (съизмерима с тази на Естрея), но маи сме се насочили към Естрея поради по-голямата близост до Варна и "не-червено-жълтата-зала" smile .

На мен ми допаднаха много цветовете в залата smile виждала съм я денем и нощем smile
Сватбата ни ще е в същите цветове и си пасва идеално smile
Активен
gergana_vtg
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #328 -: април 12, 2013, 08:53:29 »

Привет, момичета!

Моята сватба ще бъде на 19 май в ресторанта на Хотел Елена - Златни пясъци.
Датата наближава, а аз не мога да намеря къде да отида на прическа и грим. Моля да ми препоръчате салон, в който правят прилични прически. За грима съм се спряла на Маруся, но още не съм говорила с нея за датата, първо искам да уредя прическата. Моля да споделите малко тайни от кухнята  Wink
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: април 12, 2013, 08:59:51 »

Привет, момичета!

Моята сватба ще бъде на 19 май в ресторанта на Хотел Елена - Златни пясъци.
Датата наближава, а аз не мога да намеря къде да отида на прическа и грим. Моля да ми препоръчате салон, в който правят прилични прически. За грима съм се спряла на Маруся, но още не съм говорила с нея за датата, първо искам да уредя прическата. Моля да споделите малко тайни от кухнята  Wink

Здравей Гергана,

Аз бих ти препоръчала салон "Стил Русо" за прическа и маникюр. Можеш да разгледаш страницата им във фейсбук. Аз лично много ги харесвам smile
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: