Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 16:14:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част  (Прочетена 157177 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« -: февруари 14, 2013, 21:16:40 »

СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 13част
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: февруари 14, 2013, 21:38:07 »

Скуки, резултатите от изследванията, заедно със заключение, че можете да сключите брак, се вписват в медицински, които се представят в ритуална зала обикновено около седмица преди датата за сключване на брак. Но медицинските са валидни само месец. Ето защо не е необходимо да прибързвате с изследванията. Когато си запазите дата за сключване на брак и ви кажат кога искат да представите медицинските, ще можеш да си предвидиш кога да ги приготвите  give_rose
Активен
skuki
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #2 -: февруари 15, 2013, 08:26:33 »

а може ли личния ми лекар да ми издаде медицинското? Уф, нещо реда не ми е ясен smile
Активен
yanitsa_d
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #3 -: февруари 15, 2013, 11:42:02 »

Здравейте, момичета!
И аз съм бъдеща булка за 2013 г. Радвам се, че открих този сайт и форум, понеже много ми помогна в подготовката. Нашата дата е 30.06.2013 г. - july morning  smile За сега сме запазили фотограф - Деян Стоев и ресторант - Бриз 2. Много се двоумяхме между Бриз и Буров, понеже искаме да е вечерна сватба на открито, но управителя на Бриз - Калин ни направи много добро впечатление и смятаме, че там всичко ще мине по-организирано. Надява се да сме направили правилния избор. За видеооператор смятаме да се обърнем към Фотостудио Х. За водещ се чудим между Димитър Христов-Тито и Димитър Горчев. Като цяло искаме да е по-нестандартен и да пуска повече бъзици. Искам да ви помоля, ако някой от вас има впечатления от двамата водещи, нека да ги сподели. Също искам и да ви попитам, някой знае ли точно каква е  цената, която трябва да се плати в Обредния дом. Вчера звънях да попитам, но толкова бързо ми го изрецитираха, че единственото успях да запомня, че през седмицата е 80 лв. или 120 лв.(в зависимост дали ще е битов или класически), а събота и неделя след 15.40 ч. (когато ще трябва да е и нашия час) става 500 и нещо лв. Oh my ...
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: февруари 15, 2013, 11:59:11 »

yanitsa_d Здравей и добре дошла във форума! И нашата сватба ще е на Бриз-2 ,но на 23 юни smile, също така искахме да е на открито. за водещ избрахме Тито ( много ни го хвалят отвякъде lol за ритуална зала през седмицата само подписване 50 лв. + 60 лв. за фотоправо, с ритуал битов е 120 лв.+79 ( фотоправо) , а събота и неделя е 300 лв. до 13ч. и 340 до 15.40ч. нещо такова беше...
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #5 -: февруари 15, 2013, 12:36:19 »

Снощи бяхме в Бриз 2. Който се чуди за него, просто изобщо не се съмнявайте. За пореден път бях ОЧАРОВАНА! Управителя невероятен, всичко супер организирано, а кухнята нямам думи...приз живота си не съм опитвала нищо по-вкусно другаде...просто са невероятни, за пореден път го казвам give_rose give_rose give_rose

silver_f за водещ и ДЖ бяха се отнесли към Пертито...супер купон направиха (и си личи, че имат доста близки приятелски отношения с Калин, а това е в плюс) good

Offtopic Тоя човек направо му се възхищавам, ей това е търговец - да знае какво иска клиента и да даде всичко от себе си, за да го постигне give_rose Даже за пореден път като го видяхме това си говорехме с мъжа ми...уникален!
« Последна редакция: февруари 15, 2013, 12:38:58 от casky » Активен
Seagirl
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: февруари 15, 2013, 12:53:23 »

Момичета, рових из форума, но не мога да открия по-скорошни впечатления от сватба в хотел Корал - к.к. Константин и Елена. Ако някой е присъствал през 2012 или поне 2011, да кажете като обслужване и храна какви са ви впечатленията  smile Сега помагам на една приятелка с нейната сватба, не е за мен  blum
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #7 -: февруари 15, 2013, 13:03:03 »

Кръстниците бяха на сватба там, не бяха очаровани. Ние не сме ходили, но пък също беше сред ресторантите за нашата сватба. Главно заради лилавия цвят... Моето кратко впечатление от тях е доста добро. Звъннах за оферта и до няколко минути я имах на пощата, което за мен си е супер и рядко се случва smile
Активен
silver_f
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: февруари 15, 2013, 13:06:12 »

Да, знам го това че са супер професионалисти smile  и Калин и Пертито  *YAHOO*и нас това ни привлече  Bravo Хубаво сте изкарали Свети Валентин, той Калин каза че има доста двойки за партито , ама ние не успяхме да се включим, че нямаше места
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: февруари 15, 2013, 13:08:06 »

Момичета, рових из форума, но не мога да открия по-скорошни впечатления от сватба в хотел Корал - к.к. Константин и Елена. Ако някой е присъствал през 2012 или поне 2011, да кажете като обслужване и храна какви са ви впечатленията  smile Сега помагам на една приятелка с нейната сватба, не е за мен  blum
Аз бях на сватба там миналия май. Беше супер. И обслужване и обстановка, хубавото е, че ресторанта е голям и може да събере доста хора. На съответната сватба бяхме 150 човека някъде. Менютата си бяха на много приемливи цени, имаше някаква такса 'бушон' и можеш да вкараш алкохол, бира, мезета. Хората там са много отзивчиви и направо може да се обадите за подробности относно условията.
Единствената забележка е, че би било добре да кажете на сервитьорите да казват на някой от семейството когато някой от гостите иска да си поръча твърд алкохол. При нас се получи така, че гостите искаха още, и сервитьора предложи да му продаде от ресторанта, при положение, че бяха внесени 30 бутилки  angry
Но естествено не се стигна до там, просто направи много лошо впечатление. Всъщност това е добре да се уговори независимо в кой ресторант е сватбата.
Нямаше никакви други 'изцепки', беше супер, има видимост от всякъде, храната беше добра, купона продължи до 4 сутринта Wink
Да допълня: ресторанта трябва да се види на място, защото е в няколко цвята и е добре да се добре представа на живо и младоженския апартамент не е особено луксозен. Е, разбира се не знам дали това е някакъв критерий въобще biggrin
« Последна редакция: февруари 15, 2013, 13:13:41 от Lillly » Активен
silver_f
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: февруари 15, 2013, 13:09:47 »

Ние бяхме на сватба на братовчедка ми в Корал през 2010 г. доста добро беше обслужването , а порциите огромни ( но на братовчедка ми и беше познат управителя )
Активен
Seagirl
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: февруари 15, 2013, 13:13:26 »

Страхотни сте, много благодаря  heart
Активен
yanitsa_d
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #12 -: февруари 15, 2013, 13:38:07 »

Благодаря за бързия oтговор, silver_f! Разликата в сумата за ритуал през седмицата и в неделя е огромна. Започваме да се замисляме дали да не се подпишем през седмицата, а със спестените пари и добавка от още малко в неделя да си направим изнесен ритуал.
На мен и двамата водещи (Тито и Горчев) много ми ги хвалят, но за съжаление в нет-а намерих клипове само на Тито. Когато ходих до Пертито пак с него се видях и ми направи добро впечатление. Просто ми се искаше да добия някаква представа и от воденето на Горчев, но за съжаление не намирам никакви материали за него.
Активен
silver_f
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: февруари 15, 2013, 13:51:16 »

И ние ще имаме изнесен ритуал, а ще подписваме в петък .... цената наистина е фрапираща за събота и неделя, а и на бриз стават много хубави снимки в зелената градина smile
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: февруари 15, 2013, 14:28:52 »

Благодаря за бързия oтговор, silver_f! Разликата в сумата за ритуал през седмицата и в неделя е огромна. Започваме да се замисляме дали да не се подпишем през седмицата, а със спестените пари и добавка от още малко в неделя да си направим изнесен ритуал.
На мен и двамата водещи (Тито и Горчев) много ми ги хвалят, но за съжаление в нет-а намерих клипове само на Тито. Когато ходих до Пертито пак с него се видях и ми направи добро впечатление. Просто ми се искаше да добия някаква представа и от воденето на Горчев, но за съжаление не намирам никакви материали за него.
Да, и ние ще подписваме през седмицата, аз мисля че за един ден да имаме и църковен и граждански ритуал е прекалено изморително не само за нас, но и за гостите.
Аз имам впечатления само за Горчев, няма съмнение много е забавен. Все пак е артист от толкова време. Пуска много яки шеги, без да обижда никой smile Аз много исках да го наемем, но за съжаление е зает. За Тито се носят легенди, че бил много добър. Според мен се срещнете и с двамата и наемете този който ви хареса лично Wink
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: