Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 17:28:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част (Прочетена 157259 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Re:СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част
«
Отговор #300 -:
април 09, 2013, 12:24:15 »
Не е нужно нощувките да са в същия хотел.
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #301 -:
април 09, 2013, 12:36:29 »
Защо не говорите да ви направят отстъпка от цената на стандартната нощувка, ако повече хора ще останат да преспят? На една сватба, но беше в Белвю, младоженците така направиха. Ние си ги платихме, но цената беше от порядъка на 15лв. на човек.
Активен
feelings
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #302 -:
април 09, 2013, 12:39:14 »
Преди малко се чухме с
Естрея
и ни казаха, че по принцип са до 23:30ч (както беше написала някоя младоженка по-горе), но срещу заплащане от 120 лв./ час може да се удължи до 01:30ч. и май сме се насочили натам засега. Има ли някой мнение за качеството на храната, обслужването, управителя
Знаем, че доста сватби се правят там, но всяко мнение е добре дошло, защото нямаме дата и сме под пара да организираме нещата тази-другата седмица...
Също мислим и за Ривиера и Елена на Златните, но още не сме звъняли/ ходили и имаме усещането, че ще над бюджета ни
Видях цените за нощувки на Елена и регулярна цена от 120 лв. на стая (вярно, че ще направят отстъпка, но едва ли ще е значителна) ни е извън възможностите, защото ще имаме поне 25-30 нощувки...
Друг вариант за лятна сватба (ако имат все още дати) е Белвю - около басейна.
Благодаря предварително за всичките ви отзиви! Същевременно се опитвам да наваксам с миналите теми, но 13-теми са доста за четене
[/quote]
Здравей,
ние след дълго и трудно обикаляне се спряхме на Естрея-ами много сме доволни и от отношението и от условията и от цените,а мястото си е и доста красиво,така,че смело.Не знма за коя дата сте ,но побързайте понеже ние като ходихме записваха за октомври вече.Успех!
За другите места аз лично не ги харесах,конкретно Белвю
Активен
kler
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #303 -:
април 09, 2013, 13:11:11 »
Момичета имам няколко бързи въпроса, приятелката ми ще се омъжва, дайте идея за магазин за рокли във Варна, както и за ресторант за лятна сватба юни примерно ?
Активен
kristi_005
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #304 -:
април 09, 2013, 13:22:16 »
Цитат на: feelings в април 09, 2013, 12:39:14
Здравей,
ние след дълго и трудно обикаляне се спряхме на Естрея-ами много сме доволни и от отношението и от условията и от цените,а мястото си е и доста красиво,така,че смело.Не знма за коя дата сте ,но побързайте понеже ние като ходихме записваха за октомври вече.Успех!
За другите места аз лично не ги харесах,конкретно Белвю
Благодаря за отговора. На вас направиха ли ви отстъпка от нощувката на гостите или е по цена резервация? Ние най-вероятно тази вечер ще минем през хотела. Сутринта си писах с човека, отговарящ за сватбите и има две дати, които ни устройват.
Белвю почти сигурно отпада. Ресторантът не ни привлича, а Noir почти ме разубеди с малкия дансинг и "тъмнината" около басейна...
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #305 -:
април 09, 2013, 14:03:53 »
kler
горещо препоръчвам салон "Алегра" /www.alegra-bridal.com/
Активен
feelings
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #306 -:
април 09, 2013, 15:25:24 »
Ние за сега за нощувки не сме се интересували понеже ще са ограничен брой и не са ни били водещо перо в бюджета.Това място на Кабакум с какво ви отказа,изглежда приказно,не сме знаели за него иначе със сигурност щяхме да го проверим.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #307 -:
април 09, 2013, 16:27:35 »
Преди време пуснах едно обявление в Бургаската тема, но се оказа, че там не се появиха достатъчно желаещи, затова го пускам и тук. Предложението е следното: между 23 и 26 април на Слънчев бряг се провежда едно международно фотографско мероприятие. Ще пристигнат около 60 чуждестранни фотографи и имат желание да поснимат Български булки или двойки напълно безплатно!!!Освен това на нужни и модели за семинарите. Присъствието не е задължително да е всички дни, може и само 1. Пускам ви линк , ако имате желание да прочетете за какво става въпрос. ако имаже лаещи да пишат на лично или да звъннат на посочения телефон.
http://www.facebook.com/events/413390032084469/
Едит: храната и спането са осигурени от организаторите! Цяла година рев за цени, а когато го предлагаме безплатно къде сте? Ако още не сте омъжени и имате желание, обадете се, ще ви намерим рокля
Активен
osinko
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #308 -:
април 09, 2013, 17:48:52 »
Само искам да вметна за Естрея нас какво ни отказа - всичко звучи прекрасно, но когато попитахме в колко часа трябва да бъде намалена музиката ни казаха 23.30. За мен това е много странно, въпреки че има опция за овъртайм музиката се намаля задължително в 23.30 заради гостите в хотела. За това отпадна като вариант. Не мога да си представя в момента на най-голям купон някой да ми намали музиката и какво се очаква от гостите ми да си седнат по местата и да си хапват спокойно - СКУКААА!!! Лично мое мнение, само споделям в случей не са ви го споменали. Но задължително попитайте за музиката, дано да са се променили нещата.
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255
«
Отговор #309 -:
април 09, 2013, 23:24:28 »
Цитат на: kristi_005 в април 09, 2013, 13:22:16
Благодаря за отговора. На вас направиха ли ви отстъпка от нощувката на гостите или е по цена резервация? Ние най-вероятно тази вечер ще минем през хотела. Сутринта си писах с човека, отговарящ за сватбите и има две дати, които ни устройват.
Белвю почти сигурно отпада. Ресторантът не ни привлича, а Noir почти ме разубеди с малкия дансинг и "тъмнината" около басейна...
Опитах се да пиша на лични, но капацитетът е запълнен.
На нас в Елена за септември ни направиха мнооооого добра оферта за нощувки - съвсем различна от тази на рецепция.
Имай предвид, че цените на рецепция са на база all inclusive. Ние помолихме за цена нощувка + закуска за около 20 стаи и картинката се оказа съвсем различна... вярно е, че вече бяхме капарирали ресторанта, но не мисля, че това е от значение.
Звъннете на рецепция и помолете за оферта.
Успех!
Активен
kristi_005
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #310 -:
април 10, 2013, 08:00:46 »
Цитат на: amisega в април 09, 2013, 23:24:28
Опитах се да пиша на лични, но капацитетът е запълнен.
На нас в Елена за септември ни направиха мнооооого добра оферта за нощувки - съвсем различна от тази на рецепция.
Имай предвид, че цените на рецепция са на база all inclusive. Ние помолихме за цена нощувка + закуска за около 20 стаи и картинката се оказа съвсем различна... вярно е, че вече бяхме капарирали ресторанта, но не мисля, че това е от значение.
Звъннете на рецепция и помолете за оферта.
Успех!
Благодаря за отговора. Ние вече говорихме с Елена и наистина офертата за нощувка е добра (съизмерима с тази на Естрея), но маи сме се насочили към Естрея поради по-голямата близост до Варна и "не-червено-жълтата-зала"
.
ПС: Как да си увелича капацитета на пощата? Имам само едно писмо, което искам да си го запазя и го прехвърлих в нова папка, създадена от мен?
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #311 -:
април 10, 2013, 08:43:37 »
Капацитетът се увеличава с постовете които пишеш, колкото повече , толкова повече съобщения имаш
поне в началото.
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #312 -:
април 10, 2013, 09:55:38 »
Цитат на: iskrichkavn в април 07, 2013, 21:17:44
Мне, нещо друго беше... Като я поръчам окончателно ще видя как се казваше
Сладкарница "Атлант"?
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #313 -:
април 10, 2013, 10:00:29 »
Момичета някой да знае във Варна място за ръчна изработка на бижута от сребро и полускъпоценни/сваровски камъни?
Активен
iskrichkavn
Ентусиаст
«
Отговор #314 -:
април 10, 2013, 10:05:47 »
Цитат на: Lillly в април 10, 2013, 09:55:38
Сладкарница "Атлант"?
Точно тя! Благодаря!
Активен
Страници: