Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 18:43:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Празнична февруарска седмица 11 - 17.02.2013  (Прочетена 51332 пъти)

_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 13, 2013, 09:06:26 »

Не, профилактично, надявам се да няма нищо, за TSH ми го препоръча гинеколожката, а др-те аз исках, желязото защ. почти не ям месо и ми се отразява понякога на косата, а глюкозата - скоро не съм пускала (от година и пол.), пък викам нали и без това ще ходя за едното  blum дано вс. е наред  good good
Ти започна ли да купуваш дрешки  give_rose
Сега слушам за стипендиите, ехх едно време 21 лв ми се струваха милиони  Girl_hide ние с милото сме от края на моя 11 клас, тогава макар и малко парички си ги събирах и му купувах подаръчета и картички мн. често  girl_wink
Ние за Св.Валентин сме на същото мнение - не го празнуваме, но ми се иска да идем др. седмица някъде - взех си ваучери за сладолед и още някви неща от една сладкарница в мола и мисля да го водя милото  Ice_cream
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: февруари 13, 2013, 10:15:49 »

Добро утро! Sunshine
Днес съм в приповдигнато и страхотно настроение без особена причина chee Най-обичам без причина! danceg Иве, Езра, стискам палци и ви пращам от моята позитивна енергия в големи дози - няма страшно, няма опасност от предозиране Wink
Свекърва, още не е дошла пролетта, а ти започна вече да говориш за изваяни тела и оплождане girl_wink Това кафе е много изкушаващо, бих хапнала от него Torte
Иве, за огледалото не се тревожи. По тази логика, аз трябваше да съм нещастна още 3-4 живота напред хахаха. Ако знаеш коооолко много огледала съм изпотрошила в живота си .. ама както казва баба ми "круши държиш" /всичко, което е в ръцете ми се озовава на земята Xixixi/
Пънки, предизвикателствата са хубаво нещо Wink Сега пък поне ще ви е по-лесно при избора на име /нали каза, че имате повече варианти за женски имена/
Черпя всички с по едно късметче - взимайте кой колко иска и колкото му трябва Wink

* 226166_594029733944823_1498336773_n.jpg (17.99 KB, 403x403 - видяно 2371 пъти.)
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 13, 2013, 10:20:37 »

добър ден на всички, тази седмица тематично ще ви поздравявам със сърцевидни снимки blum

Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 13, 2013, 10:26:37 »

Добро утро  give_rose
Свекърва, това е шоколадово суфле, но прилика има  good
Еми, усмихна деня ми с това кафе  give_rose
Ивелка стискам палци и съм убедена в успеха на операцията  good
Езра възхищавам ти се колко си стриктна със следенето на здравето.
Муун, завиждам за приповдигнатото настроение   blush При нас времето е облачно и мрачно, та това ми влияе - мързеливо и отпуснато ми е  pardon Смятам днес да почета книжка и да не мърдам от вкъщи  smile
Успешен ден!!!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: февруари 13, 2013, 10:45:27 »

Еми, усмихна деня ми с това кафе  give_rose

Моят също give_rose
Инлов, пращам и на теб приповдигнато настроение butterfly Аз пък ти завиждам, че си вкъщи и ще четеш книга - това време е само за такива неща! Аз напоследък хич не успявам да се докопам до моите книги ... само купувам, а не успявам да прочета, но и това ще стане Wink Може да пробвам метода на дядо и да чета по 3 реда наведнъж Reading
Упс, това ме подсети, че имам подарък за опаковане! Снощи ходих до книжарницата и купих една книга за свекито и сестричката на мъжа ми. Те не знаят, че ще им правим подарък, мислят, че ще им дадем нашата да я четат, така че се надявам да се зарадват smile Много обичам да правя подаръци yahoo А тази книга специално съм си казала, че всеки, който поиска да я прочете, бих му я купила за подарък, ако имам възможност heart
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #80 -: февруари 13, 2013, 10:52:31 »

Муунче хайде зарази и мен с твоето добро настроение. За жалост най - големия ми кошмар се сбъдна. Но пък може да е за добро. Падаме, изправяме се и продължаваме  girl_wink
Пънк предизвикателство за 2-ри опит за момче Wink  Да се роди жива и здрава бебка, всичко да е наред и с двете ви, пък може да се пробвате и за едно братче.
Езра дано изследванията са наред. И ние всяка година си пускаме профилактични изследвания. Някои приятели ни се присмиват, но предпочитам да си следя нещата и ако има нещо да се намери навреме.
Иве много стиснати палчета. Вярвам , че операцията ще мине благополучно и ще си отдъхнете .
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #81 -: февруари 13, 2013, 10:57:15 »

Добро утро, дами!  smile
Свекърва ,  това шоко суфле-кафе е точно от любимите ми изкушения!!
Еми , "сърцевидните" ти (и не само) снимки много ме радват!
Иве , Езра , стискам палци за родителите ви!!  good  good
Муунче , браво за настроението, само така!!! Без поводи е още по-сладко.  smile
Инловче , добро решение. И при нас е сиво и мрачно и дано не се поддам на на тази минорна вълна, че малко ми трябва. Хич не се обичам такава.
Затова мисля  да не мърдам от компанията тук.  Wink
Хубав ден на всички!!!   smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #82 -: февруари 13, 2013, 11:03:46 »

Да, суфле е...И някой е бучкал вътре с лъжичката. Като общо обаче се вписва към сърцевидните форми на Еми
Ивелка, Езра, стискам палци на 13-то число. Да минават лесно и бързо операции и лечения, да се възстановят родителите ви, че са и от мен по- млади!
Абе вие вчера хубаво се оплаквахте от подаръци от свекърви, ами аз на кого да се оплача от подарък от снаха? Wink Чувствата на двете страни да знаете са взаимни diablo
Утре се събираме с приятелски семейства да си раздам лозовите резници от Трифон Зарезан и да пийнем по една чаша червено вино. Обикновено си разменяме малки подаръчета. Ние ще подарим по една кутийка Милка шоколадови бонбони във форми на сърце. Изобщо имам натоварена седмица - в неделя племенникът става на 3години, а в понеделник - майка му на 40.
А, имам и и-мейл от снахата, че е получила колета за РД и е доволна от подаръците. /колко, тя си знае Wink/. Аз пък съм доволна, че ми писа. Три писма за две години все пак е нещо. smile
Миши, дано да е за добро!
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: февруари 13, 2013, 11:24:46 »

Ето нещо тематично и от мен - специален поздрав за всички влюбени (тоест всички в този форум heart)

* 125474.jpg (50.97 KB, 596x380 - видяно 175 пъти.)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 13, 2013, 11:59:05 »

Ех, тук става по-хубаво и все по-хубаво! heart danceg
Мише, пратила съм ти, внимавай само да не те блъсне вълната от страхотно настроение хехе Ти си борбен човек, сама го каза - изправяме се и продължаваме смело напред! Нали има една приказка "внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне", та в този смисъл, насочи мислите към положителния изход от всяка ситуация, за да може по-лесно да се сбъдне Wink
Тони, и аз никъде няма да мърдам днес, оставам си в темичката - много е приятно тук smile
Ех, свекърва, вечно ни приземяваш с това "нали знаете, че е двустранно" Wink Ами ние се наоплакахме, давай сега ти - покажи гледната точка от другата страна give_rose
Иве, страхотна снимка! heart
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #85 -: февруари 13, 2013, 12:30:56 »

давай сега ти - покажи гледната точка от другата страна give_rose
Ами за Коледа, Нова година, Годишнина от сватба /35-години/ и вероятно ще включим и моя РД имам подарък от двамата една синя коктейлна чантичка от изкуствена кожа, на която даже не беше махнат етикета от намалението. Да кажем, че цената няма значение.....но само ако е висока Wink.
Бих искала да подчертая, че работят и двамата и имат хубави заплати. Всички знаете какво може да се купи в Щатите. За съпруга не им беше останало време и донесоха една чанта за пренасяне на костюми, малко ползвана от сина /това се обяви официално/. То пък аз му бях купила почти същата, та си върнахме подаръка. Може да им е станало криво, но на мен ми стана още по- криво.  diablo Хубаво, че е сватята, та замаза номера и ни подариха кристална купа с похлупак малко по- късно.
Тази година съпругът ми става на 60 години и смятам предварително да обсъдим какво са замислили.
Редно е също да кажа, че преди да се оженят, съм получавала хубави подаръци - слънчеви очила, ръчно направена стъклена топка за елха, специални кафета, даже и парфюм 5-то авеню.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #86 -: февруари 13, 2013, 12:46:45 »

Мила  Свекърва , нали знаеш, че ти си в друго измерение - "Свекърва мечта"  smile И момичетата тук ще го потвърдят, а и те видях на живо - от слънчева, по-слънчева...  smile
А за подаръците, сърби ме езика да почна, ама е много и както казах по-рано, не искам да задълбочавам минорното си настроение. А какъв "арсенал" имам   Wink  Гледам да не обръщам внимание на тези неща, но има моменти, в които съжалявам че нямам боксова круша  blum
И специално за  Миши : Не сме се пречупили, просто само моментно превиване, преди да се изправим по-силни!!  good
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 13, 2013, 12:52:24 »

Аз значи съм късметлийка от тази гледна точка - Свекито като иска нещо да ми подари, директно ми се обажда да ме пита от какво имам/имаме нужда за вкъщи. Обикновено ни подарява доста практични неща, а когато е личен подаръка - е много стилен. Последно за именния си ден получих комплект бижута за официален повод с тюркоази, имитация на сребро. Може да не е скъп подаръка, но го харесах много smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #88 -: февруари 13, 2013, 12:55:26 »

Добър ден дами give_rose

Свекърва и аз на моята не й дадох скъп подарък за Коледа blush Но пък не мисля, че не я уважавам. Просто покрай празниците толкова ни се събра плюс всички възможни подаръци на малкия (все пак той е най-важен), плюс колата (пълно гражданска и ремонт), че нямахме възможност да купуваме скъпи неща girl_impossible

Направих е един венец за вратата, подобен свещник, едни много сладки късметчета с елхови клонки. Тях ги написах на гръцки, че тя е там, за нея и мъжа й (на мъжа ми баща му е починал като е бил на три и след като са станали големи - пълнолетни, тя ги е питала и се е оженила за въпросния, не знам как да му казвам - карам го на име). Та тези късметчета се постарах да ги напиша на гръцки, че да им е по-лесно разчитането tease И в колета пратихме малко лютеница и луканки, че там са много скъпи....това също самоинициатива biggrin Тя не очакваше да има "манджа" в колета, беше голям цирк biggrin Ама уж каза, че доста се е зарадвала blush Да отбележа, че и на майка ми не дадохме по-скъп подарък. На нея й взехме книгата на Бон апети, вземаше се с точки в Кауфланд за 15лв, ама тя си пада по готвенето и много се зарадва tease

Сега да споделя за мен и среднощните ми размисли huhhuh.gif Снощи стоях до късно (правих си кола маска biggrin ) и си мислих на спокойствие разни неща, на които отговора най-вероятно няма да открия до края на живота ми... Та сега ще ви дам тема за размисъл, може пък вие да ми го откриете blum Защо, според вас, хората правят неща и се държат по начин, който не искат те самите да изпитват? girl_impossible Т.е. защо не винаги се замисляме, че всичко, което правим рано или късно рефлектира върху нас и когато правим нещо, което не искаме да се случва с нас, най-накрая получаваме точно това, което не искаме...

Днес философските размисли са от мен girl_wink

Иве, Езра и аз стискам палчета за родителите ви heart
« Последна редакция: февруари 13, 2013, 13:04:41 от casky » Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: февруари 13, 2013, 13:24:04 »

Сега се сетих, че някой ме пита за вечерята за 14-ти, а аз съм забравила да отговоря Girl_hide Мише, мисля, че беше ти blush Ами ходихме снощи да купим продукти за спагети /обожаваме ги heart/ със сос песто и рукола. Но покрай тях накупихме и малко плодове /също много обичаме/
Свекърва, аз и преди ти казах, разбирам защо ти е обидно, няма как да не ти е ... Май понякога ние снахите проявяваме неблагодарност или недооценяваме някои неща, което не е правилно. Сега се сетих за един разговор с майка ми, в който стана въпрос за моята свекърва и аз споделих, че непрекъснато задава един и същ въпрос/относно апартамента бързам да кажа, да не си помислите друго Wink/, което адски много ме дразни. А тя ми каза "Ами и аз ти задавам този въпрос понякога, но не ти прави такова впечатление, защото съм ти майка" Права е. Не знам как се пораждат тези взаимоотношения снаха-свекърва ...
Честно казано днес не ми се философства, че колкото повече мисли и разнищва човек, толкова повече осъзнава, че с по-малко мислене е по-добре и се живее по-лесно Wink Я ги вижте братята роми колко са щастливи - няма мисъл, няма грижи Wink /това малко тип Сталин прозвуча blush/
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: