Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 18, 2025, 23:36:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Празнична февруарска седмица 11 - 17.02.2013  (Прочетена 52972 пъти)

emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: февруари 12, 2013, 16:51:12 »

Хахаха Свекърва, разби ме... smile
Кивчо още малко остана до края на март, ама на края на месеца ще видим дали ще е тогава или по-рано, че нашият мъж пък мързелив, още не ще да е обърне, ама мъже ...кой мързелив, кой срамежлив,...все кусури имат smile
А забравих да ви се оплача...снощи му викам на половинката, че трябва да си купувам нощница, за болницата и искам да ходим до един магазин да си харесам...а той, "ми тя майка ми е ходила да гледа и ти е харесала някаква ...." !?!?!?!? и сега не мога да го убедя, че майка му няма никакъв вкус и по-добре като толкова иска тя да ми я купи да ми даде парите пък аз да си я избера, ама не трябвало да й направя това удоволствие......уфффффффффффффффффффффф  diablo Та , ако ви се гледа родилка в стил д-р Ливайн, може да заповядате на свиждане , като му дойде времето.
« Последна редакция: февруари 12, 2013, 16:55:02 от emetoem » Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #61 -: февруари 12, 2013, 17:05:10 »

biggrin biggrin biggrin Еми какво да ти кажа и моята е такава biggrin Ама поне има желание жената, така че не се оплаквам blum Тя не е в БГ и като пита мъжа ми той директно я "разкарва", ама на мен ми е тъпо да й кажа не ти искам нещата (въпреки, че той като му падне и говори за двамата), та на Коледа имахме колет с подаръци за малкия и на мен един анцунг - тъмно червен, плюшен и малко голям...приличах направо на джудже с него biggrin Ама като звънна после казах, че ми харесва blush Само споменах, че ми е малко голям, че да коригира размера в бъдеще...поне да не ми стоят като взети назаем ако реша да ги нося blush Иначе моето свеки е направо душичка, страшна  heart
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: февруари 12, 2013, 17:52:12 »

Еме, заповядайте, ще се радвам да се запознаем give_rose
Защо не вземете всички да дойдете лятото? Да направим тазгодишната форумска среща по морето, какво ще кажете? /от миналата година ви врънкам biggrin/
Моята свекърва пък много лесно се сърди. Сетих се за един случай миналата зима - решила жената да ми купи грейка, че нали съм зиморничава, все зъзна. Отиваме една вечер на гости и тя ми я връчва в ръцете /червена ... аз нямам нищо червено в гардероба Wink/, а аз "не, благодаря, не ми се студено" а тя ... постоя, почуди се и се намръщи. Докато се разберем кой какво разбрал ROFL Тя искала да ми каже, че ми е купила подарък, а аз помислих, че ми подава червената грейка на мъжа ми да я облека, защото и той има такава. Докато разбере, че не отказвам подаръка, а не съм разбрала ...  Xixixi
Хайде, сладурки, лека вечер от мен! Отиваме да си купим продукти за 14-ти, но преди това малко работа трябва да посвършим  smile Дано да е ползотворна вечерта Clover Clover Clover
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: февруари 12, 2013, 20:19:30 »

Е дами да се похвалим, че ще си имаме...........една следка малка дама! Не е много малка, че вече е кило и двеста. Да му мисли татко й! Аз се надявям да е русичка като мен и да има усмивката на тати! Ама май е взела моята голяма чушка.  smile
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #64 -: февруари 12, 2013, 20:43:11 »

Ах, Пънки , прекрасно е, че ще си имате момиченце, ще видиш каква красавица ще е!!!  yahoo  Нали знаеш какво е казал поетът: "Когато се роди момиче, земята се изпълва с красота..." Не помня автора, (това ми е останало от времето, когато участвах в едни общински мероприятия), но много си ми харесва  smile Още един път Честито розово щъркелче!!  smile
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #65 -: февруари 12, 2013, 21:00:15 »

Хеййй момичета нямате изчитане. Добре тръгна седмицата Wink
Еме малко се самопоканвам ама много ще се радвам да ви видя и аз с бебо  blush
Пънк честита ви мадама smile
casky  и прическата и роклята изглеждат много хубаво. Да си изкарате един хубав празник само двамата  heart
Муунче какво си запланувала за 14, че ще пазаруваш? Ние няма да празнуваме, но нищо надявам се скоро нещата да са по - добри и да имаме много поводи за празник.
Инловче стиснати палчета имаш от мен за работата. Днес и аз бях на едно интервю и продължавам да се отчайвам. Или си прекалено преквалифициран за позицията или нямаш необходимия стаж, за да те назначат.
Иве няма нужда според мен да съжаляваш за отказаното интерю. Все пак вече имаш работа , а и както каза е по - добра от това, което ти предлагат.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #66 -: февруари 12, 2013, 21:09:24 »

Пънки честито ви момиченце и от мен give_rose Тони много добре го е казала heart

Дано и аз един ден се похваля със същото blum kiwi май не спечели в залагането blum Да не казвам, че и аз на това щях да заложа...така че се чувствам загубила blum

Миши благодаря ти give_rose
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: февруари 12, 2013, 22:00:52 »

Честито момиченце на Пънк!
Муунче, следващата среща, от половин година ги навивам другите да е на морето.А и много искам да видя морските форумки, има много приятни сред тях  give_rose
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: февруари 12, 2013, 22:06:58 »

Еее Пънк, страхотна новина-малка госпожица Bravo Мислех си, че ще имаш момче pardon
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: февруари 12, 2013, 22:41:03 »

Пъъъънкк супер новина  yahoo Това беше май изненадата на деня  Wink Сигурна съм, че бебка ще е прекрасна give_rose
Дано наистина срещата да е на морето, за да мога и аз да се включа  smile Ще се радвам да се съберем  danceg
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: февруари 12, 2013, 22:48:30 »

Ехааааа това се казва изненада!!! Пънки, честито ви момиченце give_rose give_rose give_rose Освен вас и всички ние сме изненадани! Сега вече май няма да е редно да й викате Мефистофел blum
Радвам се, че идеята за среща на морето ви допада - много искам да се запозная с вас give_rose
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #71 -: февруари 13, 2013, 08:13:43 »

Ехааааа, чудесна новина! Ура за новата мома good Пънки, завиждам ти! Bravo
Ако останем на Гьоте, трябва да и викаме Маргарита /не си спомням за друга жена с име в произведението/, любимата на Фауст. Пожелавам ти да е руса хубавица с усмивката на тате! heart
П.П. Съвсем откачих Wink Само на мен ли едното кафе ми прилича на оплождане на яйцеклетка? Ама така става, като говорим за бебета и красиви женски тела!

* kafeta_n.jpg (35.28 KB, 480x360 - видяно 164 пъти.)
« Последна редакция: февруари 13, 2013, 08:19:31 от svekarva » Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: февруари 13, 2013, 08:45:02 »

Добро утро, дами!
Свекърва, мисля, че това не е кафе, а някакъв вид десерт - горната му част е по-скоро коричка, отколкото пяна smile Ама това не пречи да прилича на оплождане на яйцеклетка smile
Днес татко е на операция, тъкмо е влязъл в операционната! Моля ви да стискате палчета и да се молите с мен всичко да мине добре Clover Не съм суеверна по принцип, но като видях, че днес е дата 13-ти леко се притесних Tc Дано е за късмет! Clover
Като споменах суеверия, да ви се оплача, в събота строших огледалото в банята на стотици парчета shok Беше много голям късмет, че нито едно стъкло не се заби в мен, защото аз стоях по средата в банята гола (преди душ). Ама толкова се стреснах, че после треперих поне 10 минути... angry Иначе огледалото падна много странно - бутнах го леко с чело, то се откачи и се прехвърли иззад главата и гърба ми girl_impossible
Както и да е... smile

Пънки, винаги съм те "оприличавала" на мъжка майка, но въпреки това много ме зарадва розовата новина! Нека се роди едно здраво и красиво момиченце! heart
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: февруари 13, 2013, 08:49:49 »

иве, моята майка също днес започва лечение и те разбирам, стискам ти мн. палчета, числото 13 на мен ми е носило късмет, вярвам че ще ни носи и за напред  give_rose прегръщам те  give_rose
Аз днес си пуснах профил. глюкоза и желязо, както и TSH(него не съм го проверявала никога), та сега се радвам че вече мога си пийна кафенце и да хапна бисквитки  yahoo следобеда съм на упражнения, физика и после химия... хаха, доста ще ми дойде.
Пожелавам ви хубав ден  Boat
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: февруари 13, 2013, 08:57:51 »

Добро утро и от мен.
Мерси за честитките! И аз винаги съм се представяла като мъжка майка, но ето че живота ми праща предизвикателство!  smile По скоро в случая да му мисли тати, как ще я пази!  diablo
svekarva май наистина сме окупирали седмичната тема с бебета! Но като гледам си права - прилича си.
Ivelka двойно стиснати палчета от нас. Дано всичко да мине като по вода.
Erza има ли причина за притеснение относно паказателите или просто си правиш профилактика?
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: