Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 01:50:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на kiwi - 24.05.2012г.  (Прочетена 146353 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юни 08, 2012, 10:53:07 »

хахахах,момичета  спокойно.... между  другото,да  ти  се  незнае тоя  мъж,само исак  да яде.Каква  готин а булка  си има,да  похапва  нея Wink

ИИИИИИИИИииии....... ииииииииии  после............ох и аз  като  нетърпеливо  дете пред  сладкарница:)))
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #286 -: юни 08, 2012, 10:55:08 »

Стига приказки - вече сме семейство и младоженеца може да целуне булката. Той започва да се бори с воала, а аз лекичко прихващам роклята с ръка, за да осигуря видимост на публиката и настъпвам по време на първата целувка ( сега разбирате, защо го чаках толкова този воал )

Гостите се смеят, а той не спира да ме целува smile

Кога си сложихме халките, не знам... Церемонията свърши и излязохме в съседна зала да приемем поздравления. После моят вече мъж ме изнесе на ръце пред гражданското под дъжд от късметчета smile и цветни листенца.... там грее слънце и .... ръми smile Със сигурност е имало дъга, но нямахме време да я търсим.... Беше Спасовден, всяка капка дъжд на Спасовден била много ценна според народните вярвания, не разбрах защо, ако някой знае да казва. Слънце в комбинация с лек дъждец ми се стори добър знак, хем да ни е по вода, хем слънчево smile

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #287 -: юни 08, 2012, 11:02:21 »

В Карлово младоженците поднасят цветя на паметника на Левски, който е точно срещу гражданското. Интересна традиция, за която не знаех, но ни подсетиха. И това свършихме под дъжда smile

Хоп, хоп, разходка..... 2 минути и сме пред църквата... вървяхме под ръка и ни срещна младо семейство с бебе , които се венчали в същата църква миналата година. Пожелаха ни много хуабви неща smile Много сладко, нали?

Църковната церемония вече съвсем ми е като на филм, беше вълнуващо.... отново нищо друго не помня ... Булченска амнезия, някой друг да е страдал от нея?
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юни 08, 2012, 11:05:45 »

Ама наистина много увлекателно разказваш! Мисля, че това с амнезията е нормално. На мен също ми се губят моменти.
Още, още, още...
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #289 -: юни 08, 2012, 11:18:42 »

Kiwi чудесен разказ, миналата година бях на сватба в Карлово и като чета за ритуала и църквата отново си спомням хубавите мигове - с уханието на розите всичко е невероятно.Ще чакаме и снимки!!! Бъдете много щастливи!!!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #290 -: юни 08, 2012, 11:27:52 »

След църковната церемония гостите ни отидоха на коктейл в ресторанта, а ние на снимки smile Които още не са готови, но ги чакам много скоро.

После видях колко сладко са изглеждали коктейлните маси в градината smile Много жалко, че действията в една сватба понякога се развиват паралелно на различни места и булката не може да е навсякъде.

И сега малко пояснения за розите и розобера и фотосесиите сред тях. Във света на фантазиите розите по розобер изглеждат така:

Със страшно много късмет е така:

А в действителност, особено когато сутринта е валяло прилича на това тук:
http://www.dnevnik.bg/bigpicture/2012/06/02/1835917_na_rozober_krai_kazanluk/

и на това, розите са почти обрани и е пълно с хора, които си изкрават прехраната с това и хич няма да е честно да ги изгоним от кадър заради капризи ....

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #291 -: юни 08, 2012, 11:32:55 »

Снимките в розите отпаднаха, но пък си намерихме една житна нива на фона на величествената стара планина и се развихрихме там smile Грееше слънце, но все пак циклона си е циклон, сватбата на Kiwi не e достатъчен повод да се "изпари" съвсем. Приключихме със снимането защото в посока ресторанта се задаваха доста буреносни облаци.

За да ни върви по вода, но този път качествено,  точно преди да спрем пред ресторанта хубаво заваля. И какво от това? Гостите бяха вече настанени, а на нас ни намериха чадъри. Скриха ни, ДЖ ни обясни как и кога да влезем официално  - партито почна с пълна сила и това е smile

Това е друг път - и ние имахме изненади за гостите, но те за нас също smile Киви - Шехеразада отива на обяд и после за нова лична карта и да се разбере с КАТ срещу колко пари и за колко време ще си получи новата книжка с тирето smile
« Последна редакция: юни 08, 2012, 11:37:58 от kiwi » Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: юни 08, 2012, 11:33:51 »

Кивчооо страхотен разказ правиш...направо имам чуството, че съм там с вас blum
Активен
formite
Професор
Публикации: 341

« Отговор #293 -: юни 08, 2012, 11:35:06 »

Мале как се развълнувах. Макар тези теми да си приличат по своето съдържание, мога смело да твърдя, че твоят разказ се откроява силно на общия фон. Всички разкази са по своемо емоционални, но твоят успя да ме  cray  и ще има цял ден да се подсмихвам да хитрата "маневра" по време на първата целувка  Bravo
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юни 08, 2012, 11:44:20 »

Киви, твоят разказ определено е номер едно! Всички са много емоционални и интересни, но твоя някак си се чете на един дъх  give_rose
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #295 -: юни 08, 2012, 12:02:07 »

Не ви бях показала украсени чашите , вече са в галерията да имате какво да гледате докато се върна smile
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юни 08, 2012, 12:08:27 »

Кивиии, не може да нямаш поне една любителска снимка да те видим булка!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юни 08, 2012, 12:10:04 »

мен най ми харесва виното и бокала как си украсила- семпло и с акцент, едновременно. blum
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юни 08, 2012, 12:42:04 »

Киви имам нужда от спешна помощ- с какво направи вдлъбнатините на поставката за харки-имам предвид орнаментите,че утре ще правя около 50 сладки за една сватба и ще украсявам с фондан и мн ми харесват твоите орнаменти.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #299 -: юни 08, 2012, 16:30:44 »

Гучи, имаш предвид завъртулките нали? Правени са на ръка със един уред, който по принцип се ползва за рисуване на нокти. Докато експериментирах съм пробвала с кука за плетене на дантели (тъничките) и дори с изписан химикал, все пак не работя с храна. Ефекта е същия, на мен поне ми е по-лесно с този уред заради удебелената дръжка.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: