Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 01:20:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на kiwi - 24.05.2012г.
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на kiwi - 24.05.2012г. (Прочетена 146343 пъти)
emetoem
Сватбен ШАМАН
Отг: Сватбата на kiwi - 24.05.2012г.
«
Отговор #255 -:
юни 06, 2012, 21:37:57 »
Киви много ни мъчиш да знаеш....,но въпреки това е толкова приятно да четем всичко, което разказваш, нямам търпение за продължението
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #256 -:
юни 06, 2012, 21:47:53 »
Кив, професията ти е писател, а не бизнес дама, (колкото и да си добра във второто,което не се съмнявам )
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #257 -:
юни 06, 2012, 21:53:03 »
Ох, нямам търпение за останалото, ужасно хубаво разказвааааш!
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #258 -:
юни 06, 2012, 22:09:28 »
Мила Киви, честито и от мен!
Бъдете много, много щастливи, запазете красива любовта си и създайте прекрасно семейство със слънчеви дечица!!!
Що се отнася до разказа ти - ти си направо Шехерезада под прикритие
Хайде, чакаме с нетърпение продължението!!!!!
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #259 -:
юни 07, 2012, 07:06:18 »
Е,кивинце, няма такъв разказ като твоя!!! Искаме ощеее
ама многоо........
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455
«
Отговор #260 -:
юни 07, 2012, 08:21:29 »
Цитат на: Мариелка в юни 07, 2012, 07:06:18
Е,кивинце, няма такъв разказ като твоя!!! Искаме ощеее
ама многоо........
Чакам с нетърпение продължението
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #261 -:
юни 07, 2012, 08:28:14 »
Кивиии, хайде, давай натам...
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #262 -:
юни 07, 2012, 15:23:43 »
Определено си Шхерезада под прикритие:) И аз очаквам с нетърпение
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #263 -:
юни 07, 2012, 16:14:50 »
Киви страшна си душата - все едно себе си чета - искаме още, хайде ощеее
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #264 -:
юни 07, 2012, 16:22:56 »
Искаме ощееееее
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #265 -:
юни 07, 2012, 17:39:19 »
Ей докога ще ни държиш в напражение. P-(Бързо тука да разказваш,че сто пъти отварях темата
Майтапя се.Чакам с нетърпение да разказваш още.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #266 -:
юни 07, 2012, 21:50:34 »
Момичета, нормално ли е да съм отпуска, сватбата да е минала, а аз да не мога да се спра и да си почина... Ей сега влизам вкъщи (преди 15 минути де), днес ще ви разочаровам.... нямам сили за писане, но пък утре сутринта нямам планирано нищичко (освен да си изпълня съпружеските задължения в кухнята, че тази седмица добре, че мъжа ми е случил на тъща, иначе да съм го уморила от глад... още преди края на медения месец
) и възнамерявам да довърша писаниятата, които толкова много ви развълнуваха....
«
Последна редакция: юни 07, 2012, 22:00:26 от kiwi
»
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #267 -:
юни 08, 2012, 07:53:08 »
Нормално е, аз не бях на работа вече след сватбата и около половин месец нямах време да седна изобщо - всеки звънеше, разговори, кафета, вечери, фотосесия, беше истинска лудница и аз едва намерих време да напиша нещо тук под формата на разказ
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #268 -:
юни 08, 2012, 10:07:08 »
Продължение - Денят на сватбата
(най-сетнееееееееее
)
Денят на сватбата мина като на сън, наситен с много емоции и добри и лоши, но всичките много силни. Вероятно заради вълнението се опитвах да се фокусирам върху всичко и да запомня максимално много, защото знаех как бързо ще отмине. Бях преглътнала вече факта, че може и да не се снимаме сред природата, защото въпреки ботушките при един силен дъжд (какъвто ме валя няколко пъти предните 2 дни и се задаваше по прогноза за цялата седмица) може и да се окаже глупаво решение да разкарвам 100тина човека на около 150 км от София заради обстановката
Започването на деня в Сопот е вълшебно както писах. Наруши ми го
алармата в 8 без 10,
душ, чух си камбаните, целунах милото и отпраших росна, росна на
фризьор в 8:15
Защо толкова рано ли? Ами защото вашата Kiwi, която всичко планира и изчислява, не отчела преди 8 месеца факта, че на 24 Май е пълно с абитуриенти и само лудия и късмет и малко връзки помогнаха да има изобщо свободен час за фризьор
Добре, че беше фризьорката да ми направи кафе. После ми направи и косата (страхотнаааа, кока издържа 2 дни, после се наложи да махна 100те фиби, нямаше да мина иначе проверката за метал на летището) и зададе въпроса, а къде ще сложим воала... УПС... (воала е в София нали помните... ) ОБАЧЕЕЕЕ ... вечерта милото звъннал на отдела за бързо реагиране в София ( голямата главна шаферка) и транспортирането на воала беше организирано, очаквано пристигане 12 на обяд. СУПЕР! Разбрахме се с фризьорката да мина по-късно, да ми сложи 4 фиби и стига толкова, взимането е чааак в 15:00
Идеално звучи, нали? Но кой ви е обещал, че в деня на сватбата всичко се случва както си мислите?
9:30
- Вече имам кок и се прибирам до къщи, да си почакам часа за грим на спокойствие. Гледам неговата кола още е отпред, не е тръгнал.
Как може? Телефона е най-добрия приятел на всяка кандидат булка - малката главна шаферка беше инструктирана да осигури коридор за безопасно преминаване, за да мога да си се прибера в стаята без да може бъдещият ми (вече)съпруг да ме види и да му развалим
ефекта за взимането
Минах успешно.... а той след няколко минутки отиде в хотела, където беше партито, за да координира пристигането и действията на ергенската рода. Къщата си остана моминската крепост от където няколко часа по-късно трябваше да ме вземат
11:00
- Грим. Най-загрижени за физическото оцеляване на булката в този ден бяха фризьорката и гримьорката, добре че ми бяха те, че да пийна кафе, водичка, нещо топло за обличане..... И грима стана страхотен, ама учудвате ли се изобщо нали сме в земята на вълшебствата и вълшебниците?
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #269 -:
юни 08, 2012, 10:08:24 »
11:30
- Фотогорафа ми пристигнааа и дори откри къде ми гримират. Първи снимкииииииии, тая сватба взе да ми харесва. Най-сетне
12:30
- Грим готов, коса на място, бутониери от живи цветя - взети. Кума, кумата и родата са пристигнали вече в хотела. Малката главна шаферка и мама на фризьор. Голямата шаферка с воала - е... тя е някъде на магистралата ... преди Пловдив... Прибирам се вкъщи и чакам...
13:30
- Малката главна шаферка и мама ОЩЕ са на фризьор. Ама аз съм булката, те какво още правят там? Добре де, ще наредим почерпки с баба на масата....
14:15
- Малката главна шаферка и мама се прибират от фризьор
, нещо се объркал там графика
. Ама аз вече трябва да се обличам! Скок в роклята, бързо връзване на връзки.... и готова съм (почти)..... Кумата чака голямата ни главна шаферка да акустира в хотела и да ми донесе воала. Малко пояснение - кумата е от моя отбор, тя има отговорната задача да ме опази от родата на младоженеца
Няма време за губене времето изведнъж става много слънчево и топло - снимки с баба, дядо, тате и само с прекрасната булка и розите в градината
14:40
- Кумата и още една близка приятелка, която ще гримира тези, които още си нямат грим, пристигат. Имам вече воал....
Някой да се обади на младоженеца, няма да сме готови в 15:00. Да, ама той не вдигал... Сърцето ми почва вече много да се свива...
14:59
- Мама е гримирана... Снимки... и главната малка шаферка ще е готова до минути... Е в този момент някой решил да закичи с бутониерите за родата (които са под брой) където и когото свари... (Питайте бе хора, това нали беше моя задача
и се прави като дойдат да ме вземат... )
Е тук вече много хаотично взе да става всичко, не мога повече....
донесете носните кърпички..... Уфф, хайде да идва тоя моя мъж, че да се успокоя вече....
«
Последна редакция: юни 08, 2012, 10:10:41 от kiwi
»
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]