Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:04:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Разкрасяването преди сватбата...  (Прочетена 161364 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: май 11, 2009, 15:50:17 »

Ох, сега пък и карта на бенките трябва да си правя..... lol)
А я да питам пише, че не трябва да си мазан с разни други мазила /освен специални/ т.е. къде си вземаш душ преди солариума?
ами аз ходех в солариум до у дома
така че в къщи
Активен
dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #211 -: май 11, 2009, 16:14:24 »

аз мисля да ходя на солариум 3 седмици преди сватбата през ден ...дано ми стигнат посещенията
Активен
linna_1986
Ентусиаст
**
Публикации: 60

г-жа Димитрова

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: май 19, 2009, 14:24:18 »

Здравейте момичета,
някой може ли да ми каже къде мога да си сложа от снопчетата за мигли, става въпрос за София и ако знаете приблизителни цени? Да попитам също и за добър козметик, аз живея в Западен парк, може районите в центъра или Люлин
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: май 19, 2009, 15:18:39 »

Мен гримьорката ме предупреди, че тя си носи и слага снопчета мигли в деня на сватбата. Аз съм много доволна от моята козметичен салон, намира се в района на ВМА, ако искаш ще ти пиша на лични
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: юни 19, 2009, 10:00:17 »

Скоро бях на кола маска на ръце, до сега не съм си ги махала и сега като израстнаха, почнаха да ми излизат пъпки по ръцете - то така е по-гадно и от това да си ходя космата  angry
Вие с какво се мажете, за да не ви излизат пъпки - имали някакъв медикамент или нещо подобно, което да помага?
И още нещо се чудя - ще се променят ли космите след коламаската - т.е ако ги оставя да израстнат колкото са си били същите ли ще са или по-гадни?
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: юни 19, 2009, 10:06:28 »

Скоро бях на кола маска на ръце, до сега не съм си ги махала и сега като израстнаха, почнаха да ми излизат пъпки по ръцете - то така е по-гадно и от това да си ходя космата  angry
Вие с какво се мажете, за да не ви излизат пъпки - имали някакъв медикамент или нещо подобно, което да помага?
И още нещо се чудя - ще се променят ли космите след коламаската - т.е ако ги оставя да израстнат колкото са си били същите ли ще са или по-гадни?

Аз използвам депилатоар за тази цел (основно лятото) и дори след него не са станали по-гадни. След кола маска сигурно трябва и да оредеят и да изтънеят дори. Но аз лично не мога да изтърпя кола маса и затова така.
За пъпчиците за съжаление не мога да помогна - на мен не ми излизат от депилатоара. Само ако престоя с него повече от 2-3 минути - тогава, и то по-скоро леко се лющи кожата.
Но знам, че се продават разни кремчета за по-чувствителна кожа - такива за след епилация - може да помагат  pardon
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: юни 19, 2009, 10:14:27 »

Аз имам такъв крем за след епилация ама не помага нещо - по скоро нещо от аптеката трябва според мен антисептично, но май по-добре да отида на дерматолог или да се откажа от кола маската.
Аз иначе по време и след самата кола маска си бях ок - не съм много чувствителна, обаче като почват да растата въпреки, че се мажа с какво ли не, включително с един лосион с антибиотик за лице и се ексфолирам редовно - пак излизат гадинките!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #217 -: юни 19, 2009, 10:18:20 »

Вероятно е да ти стават пъпчици, защото порастващите косъмчета са фини и не упсяват да пробият повърхността на кожата. Прави лек пилинг (без да търкаш прекалено силно, за да не се раздразни кожата) и хидратирай добре, това ще я омекоти и те ще излязат по-лесно.

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.

Този лосион с антибиотик възможно ли е да е прекалено силен ? Едва ли това са пъпки от акне, които имат нужда от антибиотично лечение. Прекалената ексфолиация също не действа добре. Не повече от веднъж седмично трябва да я правиш иначе кожата я приема като агресия. Първата грижа е кожата да се успокои и след това да се хидратира. Пъпките сухи ли са ?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: юни 19, 2009, 10:23:28 »

inaxastra мерси за отговора, всичко си го правя точно както си го писала, ама не помага  sad
лосиона не е силен има съвсем малко антибиотик в него - той е салицилов спирт, резноцил малко, малко глицерин и ... не се сещам за антибиотика какъв беше и него го ползвам локално върху пъпките а не навсякъде - аз нямам акне слава богу, но имам вредния навик да си стискам сама черните точки и само почиствам с него от дъжд на вятър
не съм наясно точно какво означава сухи пъпки, но нямат гной ако е това, на са червени и се подуват, после спадат и кожата става кафява където са били  sad и си личат доста, защото съм много бяла
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #219 -: юни 19, 2009, 10:34:00 »

Не го слагай този лосион - щом е със спирт плюс това, само им утежнява положението. Използвай хидратантен крем. Казано честно не мисля, че ще станеш като нова, но това е най-доброто за правене в този случай. Както се казва: "Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще".
Много неприятен проблем. Наистина при такова положение по-добре да ходиш с космите - по-малко ще се забелязват. Защо не пробваш да ги изрусиш самите косми ?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юни 19, 2009, 10:45:38 »

Ами те лятото сами си изрусяват, ама аз си викам айде нали е за сватбата да се разкрася - голямо разкрасяване направих  sad
освен да ги оставя сега да порастнат, два дни преди сватбата да отида на кола маска, и пак ще се изрина след две седмици като почнат да растат, но поне за сватбата ще съм гладка  pardon
и все пак мисля и на дерматолог да отида и без това ще ходя за лицето, ще го питам и за това и после ще пиша какво ми е казал
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юни 19, 2009, 10:56:46 »

Само веднъж съм си правила кола маска на ръцете миналото лято и също се изринах. Лосиона не го слагаи, защото салициловия спирт изсушава кожата и гори (пъпките, да , но съвсем други пъпки), а след кола маска кожата трябва да е мека, моите минаха с бебешко олио само. След колата маска ме намазаха, казаха ми да се пазя малко от слънцето, защото все пак мястото е чувствително в момента. Аз се прибрах, махнах олиото и отидох на плаж crazy и се изринах. После се мазах с олио (така ми каза козметичката) и ми минаха.
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: юни 19, 2009, 10:57:44 »

Аз имам подобен проблем от епилатор.Даже се чудех дали солариума може да заздрави кожата?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #223 -: юни 19, 2009, 11:47:33 »

Такаааа, аз да кажа, защото ходих и разпитвах по козметичните салони каккъв е този проблем и влязах в някакъв, в който жената е дерматолог и получих обяснение. Преживях го същото миналата година и до вчера ходих с дълъг ръкав от страх да се епилирам пак. Сега ме е срам да се покажа, ма както и да е.

Та това се наричало фуликолит /или поне аз така чух/ и се получава от възпаление на луковичката на косъма. Получававало се е на-често при първо махане и то от неправилно дърпане на косъма. Мен сестра ми  ми прави коламаската и не го знаехме това за дърпането в дадена посока. Жената каза, че трябва дасе внимава с посоката и силата на дърпане. Ани, явно не ти е била кадърна специалистката.
Минава трудно и боли доста често. Имало е преди лекарство за мазане - Биватин, / или Бивацин беше/ но сега е спряно. Посъветва ме да ида питам за заместител. Не минава от спиртове и глупости, миналата година пробвах. Само изсушават кожата. Проблемът си е медицински и най-добре да питай дерматолог в някоя клиника или просто в аптека някоя.  good Дано да съм била полезна!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: юни 19, 2009, 11:52:44 »

Благодаря момичета, всички много ми помогнахте  give_rose
Няма да се мажа със спирта обещавам  blum
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай