Здравей,
Гост
Вход:
Регистрация
Забравена парола
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 12:46:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Регистрация
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13 (Прочетена 190407 пъти)
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #15 -:
януари 12, 2012, 20:09:04 »
Боже, момичета, творите невероятни неща!
Оставяте ме без думи.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2117
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #16 -:
януари 12, 2012, 20:21:02 »
Днес това у дома
http://guapa-fashion.blogspot.com/2010/01/rice-with-vermicelli.html
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
Пол:
Публикации: 1096
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #17 -:
януари 13, 2012, 10:28:33 »
Цитат на: Данитка в януари 12, 2012, 20:21:02
Днес това у дома
http://guapa-fashion.blogspot.com/2010/01/rice-with-vermicelli.html
Дани правила ли си ги преди тези оризови кюфтенца ??Питам защото количеството водичка ми се струва малко (
В зависимост от вида на ориза, с който правите ястието, може да се прибави повече или по-малко вода. Правилото, което ми казаха арабките, е- колкото ориз, толкова вода, на най- слабия огън.
) - Не важи ли правилото 1 към 3 ???Да не остане суров и хрупкав.....инъче изглежда доста апетитно и вкусно
Аз тази вечер ще правя свински пържоли ,които съм накиснала в марината от снощи от 18 часа- обаче моя мъж искал пържена пържола
- как мислите в какво да овалям пържолата в царевично брашно или обикновено??? Правя с царевично брашно пилешка пържола от бутчето - става вкусна ,но за свинското незнам ...помагайте
«
Последна редакция: януари 13, 2012, 10:32:08 от Bibsi8792
»
Активен
Деска
Ентусиаст
Пол:
Публикации: 107
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #18 -:
януари 13, 2012, 11:13:58 »
Цитат на: gucci в януари 12, 2012, 14:30:26
Крем супа от спанак
1-2 кг спанак.
1 кофичка заквасена сметана
настърган пармезан-на вкус
босилек
магданозчерен пипер
хляб за крутони/аз го пропускам защото съм на диета/
Спанака се задушава.Маха му се водата.Спанака се пасира с босилека и магданоза.Добавя заквасената сметана и се връща на котлона да се посгъсти.Всеки преценява каква гъстота му допада и съответно колко заквасена сметана ще му трябва.След като изстине супата се добавя настъргания пармезан.Неговото количество пак е на вкус.Преди сервиране/топла или студена/ се слагат крутоните и отгоре пармезан.
Ами това е.на нас много ни харесва.Освен пармезан може и натрошени ядки/бадеми,орехи,шам-фастък/ да се сложи.На мен ми допада.
Много благодаря пробвахме я ..... за утре пак искат същото
Благодаря и пожелавам лек ден
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #19 -:
януари 13, 2012, 14:28:05 »
деска хареса ли ви наистина.Ей много се радвам.Мога да ти пускам още рецептички за спанак.Аз също много го обичам.Пробвай и спаначената салатка.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
Пол:
Публикации: 1083
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #20 -:
януари 13, 2012, 15:13:28 »
Цитат на: Bibsi8792 в януари 13, 2012, 10:28:33
как мислите в какво да овалям пържолата в царевично брашно или обикновено??? Правя с царевично брашно пилешка пържола от бутчето - става вкусна ,но за свинското незнам ...помагайте
Рецептите, които аз съм виждала със свинско са - обикновено се поръсват със сол и пипер, после се овалват в брашно (обикновено), после се потапят в яйце и после пак се овалват, но този път в трохи (bread crumbs) - тези, които се продават в кутии за панировка, като галета един вид без аромати и миризми.
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #21 -:
януари 13, 2012, 15:24:04 »
Бибси ако говорим за пържена пържола.Аз я правя на тиган без почти никаква мазнина и не слагам никакво брашно.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
Пол:
Публикации: 1096
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #22 -:
януари 13, 2012, 15:45:03 »
Ariel мерси мила
Цитат на: gucci в януари 13, 2012, 15:24:04
Бибси ако говорим за пържена пържола.Аз я правя на тиган без почти никаква мазнина и не слагам никакво брашно.
Мила нямам оребрен - джаснах го преди седмица защото беше взел да се лющи.
Слагам пържолата дирелтно върху загрятия тефлонов тиган така ли???
Май май ше ги пъхна във фурната
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #23 -:
януари 13, 2012, 15:50:56 »
Дам аз не говоря за оребрен.В обикновен тефлонов тиган слагаш някколко капки мазнина.Единствено е хубаво ако имаш капак се на моменти пръска.Но става бързо и вкусно.Обожавам пържола на тиган.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
Пол:
Публикации: 1096
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #24 -:
януари 13, 2012, 15:54:38 »
Цитат на: gucci в януари 13, 2012, 15:50:56
Дам аз не говоря за оребрен.В обикновен тефлонов тиган слагаш някколко капки мазнина.Единствено е хубаво ако имаш капак се на моменти пръска.Но става бързо и вкусно.Обожавам пържола на тиган.
Благодарство мила
най-хубавото в случая освен ,че ми помгна ,а и че имам и капак на тигана
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #25 -:
януари 14, 2012, 17:56:16 »
Направих Долче вита /макар ,че за мен си е тирамису с ананас
/
Видях го в Черешката на тортата -Камен Воденичаров
Не успях да го направя красив ,но определено е сладък
Сега остава и гостите да го харесат.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
Пол:
Публикации: 1083
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #26 -:
януари 15, 2012, 15:50:30 »
Моите комплименти
juji
! Сподели как беше на вкус, наистина ли е като Тирамису?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #27 -:
януари 15, 2012, 16:44:00 »
Ариел,благодаря.
Това е десертът който приготви Камен Воденичаров в Черешката на тортата.При него обаче имаше само 1 пласт бишкоти и другото е маскарпоне.Технологията при този сладкиш е същата като на тирамису.Жълтъците ги разбих на водна баня обаче .В маскарпонето има добавен сок от един лимон,бишкотите не се топят в кафе, а в сока от консервата ананас.И си приготвих карамелизирани орехи,лично според мен в парченцата карамел се крие страхотният вкус на този десерт, в оригинала се добавя и кокос.Експлозия от вкусове,аз го приготвих за първи път и то заради гостите които имахме /това е малко погрешно / и се страхувах дали ще се хареса,за мое удоволствие хората си поискаха и за в къщи парченце
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #28 -:
януари 15, 2012, 21:14:29 »
Juji, много хубаво изглежда, аз да ти кажа винаги правя за гости нови неща и всеки път си викам дали не сбърках докато ги правя, но за сега провал не съм имала.
Така нашите гости си заминаха. Ето какво правих тези дни за тях
Панирани хапки, но са с телефона и не се виждат добре, едното са кашкавалчета, другото картофки с бекон и кашкавал запечени и третото е corn dog с различни сосове.
И разбира се солената торта, винаги я правя с картофи, този път реших с палачинки , като ми изпратят снимките ще ви покажа и разрязана, че с телефона не я снимах, а си забравих моя фотоапарат.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 3244
Baby Time
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #29 -:
януари 16, 2012, 12:21:02 »
За любителите на лютото слагам тази рецепта:
http://utilisima.bg/video/24kitchen/lyuti-chushki
Станаха перфектни и вече свършиха, мисля пак да правя
Тweety bird, какво е corn dog?
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
-----------------------------
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
-----------------------------
Приготовления за сватбения ден
-----------------------------
=> За нея
=> За него
=> Организация на сватбата
=> Всичко около сватбата
-----------------------------
След сватбата
-----------------------------
=> Сватбата на...
===> Меден месец
=> Свършената и несвършена работа
-----------------------------
Лафче
-----------------------------
=> Любовта и ... брака
=> Бебчета и майчинство
=> Домашен уют
=> Здраве и красота
=> Празници
=> Кафе или чай?
===> ГОРЕЩ СТОЛ
=> Форумски игри
-----------------------------
От Svatbata.bg
-----------------------------
=> "Сватбени емоции" V
===> Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
=> Албуми
Powered by SMF 1.1.16
|
SMF © 2011, Simple Machines