Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 19:53:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011 (Прочетена 178407 пъти)
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
Отг: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011
«
Отговор #465 -:
юли 14, 2011, 09:25:20 »
Моя мъж пък в събота и неделя почива от незнам си кога, и после до края на месеца е на работа и аз ще му отделя целите дни че като дойде от работа и ляга да спи и нямаме време да се видим
Иначе тия жеги са нещо страшно, бебока вчера към 6 следобед като почна да шава ама едни шутове, едни ритници една приятелка се уплаши даже
вика ама нормално ли е толкова силно да рита
на мен ми е смешно като и гледах физиономиите
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #466 -:
юли 14, 2011, 17:47:44 »
mariestrellas, Честита Дьщеричка Адела
*INLOVE*Нека расте здрава и послушна
Вашето чудо се сбьдна
Радвам се, че раждането е минало и сега се вьзстановяваш успешно.
Най-важното е живо и здраво бебче!
Ако имаш вьзможност, би ли споделила снимка на малката Адела. Много искам да я видя.
Благодаря предварително
Ивето
,
Катето
, пускайте климатиците и стойте на хладно щом е толкова топло. И тук е топло, но аз почти не усещам, защото има климатици навсякьде - нас, влаковете, автобусите, работа. Мен ми е по-кофти, че седя на стол по 12+ часа, а корема ми е толкова ниско, че ми е направо в скута.
van4ii
, имате ли бебе?
Lina
,
BuB4eto
?
«
Последна редакция: юли 14, 2011, 18:58:31 от Anichka
»
Активен
mariestrellas
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #467 -:
юли 14, 2011, 22:02:57 »
Много благодаря на всички за милите думи! Ще опитам да кача снимка на бебка, все още всичко е доста хаотично тук, след ужасно бързия ремонт и съм в процес на реанимация и на подреждане. Когато намеря кабела за сваляне на снимките, ще ги сваля на компа и ще мога да опитам да прикача някоя и друга тук. Засега целувки на всички и лека нощ!
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #468 -:
юли 15, 2011, 09:06:10 »
Ани
стоим с бебока по жегите на хлад и излизаме привечер, а на теб с твойта работа хич не знам как издържаш-ама имаш ли избор, още малко ще издържиш
Ванчи
и аз чакам с нетърпение новина
mariestrellas
чакам снимка да видя на хубавата бебка
Ние пък с бебока не можахме да спим тая нощ, аз много се въртях почти през 10 мин на едната и на другата страна а той солидарен с мама и той не спа милия
даже и в момента се врътка нещо вътре
Хубав ден мили дами
Активен
Lina81
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #469 -:
юли 15, 2011, 16:13:23 »
Здравейте, момичета!Аз вече цяла седмица съм в отпуска и по цял ден лежа под климатика.Много ми е жега,аз съм си дебелка по принцип:) и винаги ми е топло,но сега...положението е много зле.Но с климатик е добре.Иначе да не ви казвам, че вече съм +18 кг,ама то вече няма значение колкото толкова после ще му мисля. Бебока подритва,излизат му чат пат от корема някакви части,ама не мога да разбера-коленца ли са,дупе ли е.Иначе и аз вечер само се разхождам,по цяла нощ не мога да спя,сутрин заспивам и така докато стана пак е станало топло.
Количка само сме поръчали,но я чакаме още.Сега си извадих списъци,че май вече е време да вземем да купуваме нещица.
Ами това е от мен,имам ощеее време, което сигурно бързо ще дойде.Я да ви питам -пийвате ли биричка в тези жеги?(все забравям да питам доктора),но мисля че ако не се прекалява нямам какво да навреди.
Хайде спокоен уикенд ви желая:)))
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #470 -:
юли 15, 2011, 16:34:55 »
Lina81
аз лично пийвам по 1-2 чаши най-много и това е
аз знам че е полезна
и аз съм +18кг. от началото
А при мен днеска бебо е направо много буен, не се спря цял ден да рита започва да ме плаши, то едно въртене пада
шутове...
Активен
kateto87
Професор
«
Отговор #471 -:
юли 15, 2011, 16:54:11 »
Ox момичета и при мен е така днес особено бебка е като луда
опитах се да поспя на обяд че през ноща не мога много ама то такава жега,пък си нямаме климатик и съм на един вентилатор
как ще оцелея незнам,ама стискам зъби, разхлаждам бебка с дущче и така:)
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #472 -:
юли 15, 2011, 17:21:55 »
Дръж се
Кате
нямаме избор ние не го пускаме нарочно климатика, иначе мисля като стане милото да излезем навън
Все се каня да ви питам мами какви дрехи носите сега и дали имате от тези за бременни, аз имам гащеризон за жегите и дънки тънки за бременни и с това мисля да изкарам до края на бременността. Вие какво ще кажете, на мен нито едни дънки не ми стават от преди да напълнея...
Лека вечер мамита
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #473 -:
юли 15, 2011, 17:28:45 »
Здравейте, момичета кокичета
Лина
, радвам се, че писа и си добре
Ще купите нещата, спокойно. Мен прането и подреждането ми се сториха много по-тежки.
Катето
, искрено ти сьчувствам, че нямате климатик. Ако имате вьзможност да си купите, мисля, че е полезна покупка и няма да сьжалявате. Ивето, а защо не пускате климатика? Стана ми интересно.
Ивето
, да не лежиш по грьб, че така рита твоето момченце
Споко за ритничетата - всяко бебче си е различно, едни са мьрзеливи като моето, други са активни като твоето
Момичета, аз пьк имам обратния на вашия проблем - вьрвя и спя
Вчера полегнах за 1 мин, след като се прибрах от работа и заспах, та трябваше мьжа ми да ме буди. На работа понякога следобяд имам чувството, че главата ще удари бюрото и ще стана за голям смях.
За дрехите - аз в момента мога да понеса само рокля на себе си. Всякакьв вид пола, панталон ми притиска ужасно отдолу под корема. Но мен и бельото ме дразни де.
Аз си купих рокли за НЕбременни, които ми стават с корема - от трико са. Много сьм доволна.
«
Последна редакция: юли 15, 2011, 18:29:49 от Anichka
»
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #474 -:
юли 15, 2011, 21:32:45 »
Ани
на въпроса за климатика-малко е дълго ще стане ама ще пробвам. Мъжа ми става в 3 часа сутринта за работа и се прибира към 11 часа, след това към 14 часа като стават жегите той ляга да спи а климатика е над главата му, много шуми а ние сме на приземния етаж и при нас е хладно защото стените са каменни (не знам дали разбрахте нещо) та общо взето нямаме полза да го пускаме лятото. Сигурно се питате как живеем зимата-имаме подово на целия етаж и отделно до нас е котлето което поддържа и етажа на родителите му...така че и зиме и лете на нас ни е добре
Ани
на въпроса за бебока и дали лежа по гръб-не не смея защото вече мнооооого ми тежи а и не било хубаво днес почти целия ден бях пред компютъра, гледах филми и се рових из нета, та бях седнала но бебока и сега даже докато бяхме навън в кафето дето излизаме не се спря да шава и в момента също. Не знам дали и тази вечер ще се спи
Междудругото съм сигурна че си много уморена от тази работа щом веднага си заспала вчера...определено ти трябва почивка
За дрехите хубави са роклите аз имам една за вкъщи която ми е много удобна но навън не излизам с рокли, някакси сега не се харесвам как ми седят...гащеризона ми е много удобен и е много лек почти прозрачен е супер удобен дори и за небремнни
Това е от нас дами, лека вечер ви желая и
«
Последна редакция: юли 15, 2011, 21:36:23 от iveto90
»
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #475 -:
юли 16, 2011, 18:50:47 »
Мамчета
Как сте днес? Пак нашата тема е на никъде...е ние сме си добре много ни е сънито нещо с бебо пак се въртяхме много през нощта и сме много буйни цял ден, явно е от времето. Ходихме на гости на мама и тати, взехме си най-накрая диска от сватбата (
станал е много готин-заслужаваше си да почакаме
). Ходихме после и до Пакостник исках да видя какво точно има и какво ще си купим от там, но по-добре е ако се пазарува от там да е онлайн, нямат колички, скринове и т.н. в наличност момичето каза "поръчваш днес и се доставя на следващия ден" и ние май така ще процедираме
Мисля да почакаме още малко с покупките... наша съседка (по надолу по улицата от нас) е родила момче а са и казали, че ще е момиче
затова няма да бързам, ще изчакам и този преглед да мине в четвъртък и да съм още по-сигурна (нещо се поуплаших не знам защо).
Това е от нас... Приятна вечер
Активен
rosario
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #476 -:
юли 16, 2011, 20:39:13 »
Здравейте, извинявайте, че се намесвам така в темата Ви- чета Ви отдавна, вълнувам се с вас, макар че вече съм минала по този път и имам едно детенце, много се надявам скоро да имам и още едно и пак да преживея тези незабравими вълнения. Честито на всички от темичката, които станаха майки ....исках да Ви попитам защо Бътърфлай /Булечка/, която създаде тази тима изведнъж изчезна? От подписа и се вижда, че е родила, но и в темата "Честито" я няма...питам за нея, защото доколкото разбрах на нея и е второ дете и ми беше интересно как се преживяват за втори път емоциите и раждането...същото ли е, по-лесно ли е и т.н.
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #477 -:
юли 17, 2011, 01:14:49 »
Мамита, привет
Ивето, пускайте го климатика да охлади между 11 и 14 часа например. То не е задължително да работи постоянно
Вие си решавате де. Няма как да не се чува шум, все пак въздух се циркулира.
За движенията на бебчетата - всяко си е уникално, както ние възрастните сме по-спокойни, по-енергични. Бих казала, че когато ние се движим, те спят обикновено, защото ги поклащаме. Ако седим, лежим, те се будят и тогава е по-вероятно да ги усетим.
Аз лично съм с предна плацента и имам като 'подплънка' отпред. За това усетих беба по-късно, както и сега я усещам по-слабо. През ноща, когато ставам до тоалетна тя е будна, но и да рита, и да танцува, аз съм толкова изморена, че заспивам моментално.
За покупките - отново си е лично мнение кога да се купят нещата. Аз бях изразила мнение по-рано, че ако ще се купува нещо дървено, според мен трябва да се купи по-рано, за да се отмиришат лаковете/боите. Ние купихме/получихме всичко много рано - лично аз не съм суеверна, имам място, където стояха нещата. Мен много ме измори самото пране и подреждане накрая и ако отново съм бременна един ден ще си оправя нещата по-рано.
rosario, добре дошла в нашата темичка
Пожелавам ти скоро второ съкровище.
За Булечка - и на мен ми се искаше да продължи с отчети и да споделя опит, но за съжаление не се получи. До колкото четох в друга тема, заради непоявата й на националната форумска среща, както и неотговарянето на мобилния й телефон, са й отнети администраторските права във форума. Не зная цялата история, но искрено се нядявам да са добре с бебо и да даде отчет скоро
«
Последна редакция: юли 17, 2011, 04:32:57 от Anichka
»
Активен
BuB4eto
Ентусиаст
„Истинската цена на любовта е любов“
«
Отговор #478 -:
юли 17, 2011, 17:35:18 »
Привет момичета
Май аз се позагубих доста. Още сме си дваминката заедно, но скоро идва и нашият ред. И честно да си призная, хем нямам търпение да си гушкам малкия юнак, но хем ще ми липсва подритването в коремчето.
Тук в Бургас е адски жега, но като имам работа да върша няма начин - излизам, и после съм като отрепана, а и от няколко дена краката ми стават като тухлички. Страшно много ми се поддуват и ме болят, явно от килограмите и жегата взети заедно.
Иначе сме добре. Направихме последните изселедвания за родилното и всичко е ОК. Като цяло нямам оплаквания, освен че крачетата ми вече са на предела да издържат тежестта от 11кг. Вече съм изпрала и изгладила всички дрешки на бебчо, оправили сме стаята и сме сглобили количката. Само кошарката татко ще сглобява като сме в болницата, че се оказа той суеверника в нашето семейство. Даже и чантата за болницата е готова. Абе, станели нещо съм в стартова позиция, така да се каже
Но май моето коремче не е паднало още и не знам колко бързо пада и кога.
И да се похваля - ходих и на курс за дишането и съм много обнадеждена, че мен няма да ме боли
много добре се почуствах. Ходила съм и на всички останали лекции за отглеждане на бебче, но тази ми вдъхна най-много спокойствие. Може би, защото е важна за по-безболезненото протичане на раждането. За сега всички показатели са за нормално раждане, както искам аз, но всичко е Божа работа и дано всичко мине както трябва.
Вие момичета как сте? Как преживявате тези жеги
? Поддувате ли се като мен?
Мен ме хваща голям мързел и предпочитам като имам време да лежа и да гледам филм. Задължително със пуснат на 23градуса климатик и дръпнати щори. А и се чувствам като в началото на бременността - много ми уморено. Може би, защото ставам през нощта до 00 по сто пъти
.
И да се пазите мамчета
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #479 -:
юли 18, 2011, 07:46:01 »
BuB4eto
, привет
Много ме зарадва отчета ти.
Хайде наш ред е да имаме бебчета скоро
Радвам се, че си ходила на курсове за бебчето и раждането. Би ли споделила при възможност за дишането. Мен тази тема малко ме притеснява.
Аз ходих в събота на йога курс за раждането, но сякаш нищо ново не казаха, а беше интересно като цяло. Говориха ни за етапите на раждане, кога да тръгнем за болницата, за упражнения с партньора, танци, масажи, дишане през носа, издишане през носа, дишане през носа, издишане през устата...И времето свърши
Ти къде ще раждаш - в болницата, където dodo23 роди, нали? Епидурална, без?
За подуването - и на мен краката ми се подуват. За моя радост спадат до 24 часа. При мен се получава от постоянно стоене или седене. Ако сменям позата - редувам седене/лежене/ходене, пия вода и ходя всеки час до тоалетна, всичко се нормализира.
Оф и тук тази седмица ще бъде адски топло - в момента е над 35С (1 през ноща е) + влага 90-100%...Добре, че навсякъде има климатици и на работа мога да ходя с плажна рокля и джапанки
Весела и спорна седмица, мамита
«
Последна редакция: юли 18, 2011, 16:39:49 от Anichka
»
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32