Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 21:00:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011  (Прочетена 178562 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: април 19, 2011, 08:25:03 »

Здравейте дами smile Как сте? Нищо не пишете тези дни smile

Аничка, какво стана с работата, 15-ти мина, нищо не казваш. Дано всичко да се е наредило добре.

Танче, честито ти 7-мо месече и аз съм там вече  yahoo

iveto90 добре дошла и леко бременеене smile Вече си мислех, че няма да се появят момичета от другите месеци smile

BuB4eto как си ти? Май вчера трябва да си била на лекар, ако не греша. Как мина?

Аз да се похваля, в неделя купихме количката. Много е красива, побира се в асансьора, даже има място за 2ма души с нея smile Много съм доволна от една страна, от друга си мисля, че рано я купихме... Дано не предизвикаме съдбата с тази си покупка... Вчера мъжа ми пита: Ами сега ако тръгнеш да раждаш какво ще правим? и съвсем ме сдуха... Не че има такива шансове според мен, ама знае ли човек...

Иначе откриха от къде е теча и оправяха тръбите, банята още е разбита, с едни наелони седи и съхне, но какво да се прави, няма начин... След празниците ще лепят плочки и ще я оправят...

Хайде пожелавам ви хубав ден и да пишете по-често  give_rose
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: април 19, 2011, 09:27:43 »

@}->-Здравейте на всички бъдещи мами smile Макар и малко позакасняла искам да се запиша и аз в темичката ви, термина ми е ена 20.09. smile при нас всичко е наредо с бебчо, правих БХС-всичко е наред, на 7.04 бяхме на преглед бях в 16г.с.и 3 дни и не можахме да видим пола,понеже си беше кръстосало крачетата:) Желая ви прекрасен ден  give_rose
Активен
Lina81
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #242 -: април 19, 2011, 12:31:03 »

Здравейте!Миналата седмица бях на доктор,много не гореше от желание да ми каже пола,но все пак каза 90 % момиче,защото пишчиците им били като иглички и можело да изскочи другия път.Във вторник съм на ФМ,и там вече се надявам на 100 % да разберем пола.Усещам го бебето но все ниско долу - предполагам трябва да е то,все си мисля че трябва да се върти,но както и да е.
Капризче,честита количка.И каква все пак си закупи.И аз чакам с нетърпение да почваме с покупките,но има време.Засега започваме само с ремонта.
Някой от вас купил ли си е някоя друга книга?След дълго ровене из интернет аз съм се насочила към тази:"Какво те чака през първата година на детето".
Хайде приятен ден smile
« Последна редакция: април 19, 2011, 12:34:48 от Lina81 » Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: април 19, 2011, 13:39:08 »

kateto87 добре дошла в отбора smile

Лина, купихме ABC Design Mamba. Eто я:

Аз имам книгата на д-р Спок и Близо до бебето. И в двете има интересни и полезни неща. Мисля, че нещо средно ще се получи накрая при нас, пък да видим smile
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #244 -: април 19, 2011, 14:29:02 »

радвам се, че се записах в темата smile утре съм на преглед при д-р Мазнейкова на 4-Д и се надявам да ми каже какво ще е бебето, защото последния път се криеше, явно е "срамежливо", ще видиме утре  blum вече сме в 20 седмица би трябвало да се види Yes
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: април 19, 2011, 17:27:24 »

Здравейте, Мами  heart

Добре дошли на новите момичета. Всичко  най-най и да се отчитате редовно!  give_rose

Булечка и Капризче - честито Ви 7-мо квадратче smile И аз си чакам реда да стьпя в него с голямо нетьрпение.

Капризче, ЧЕСТИТА КОЛИЧКА! Прекрасна е, а и щом се хваща в асаньора - какво по-добро от това? Сьжалявам, че не писах по-рано, когато пита за препорьки за модели на колички с определени размери, но не сьм толкова компетентна (в нашия асансьор влиза 3-ка диван и размера на количката никога не ме е притеснявал)
Браво и за добрите резултати от очния преглед.  Bravo Мисля, че е нормално да се промени диоптьра по време на бременността. След раждането може да падне драстично например.
Хм, защо мьжа ти те стряска така?  blush Ако искаш мога да ти пусна снимки на нашата стая - какво ли няма в нея - от сглобено легло, матрак, сглобена количка, помпа за кьрмене, дрехи....Хич и не се притеснявам. Да, не е добре да почнем да раждаме сега, но пьк поне тук след 24 седмица процента на спасените бебчета е доста висок. На 14 Май ми е бебешкото парти и тогава сигурно ще имам 90% от всички бебешки неща в наличност...Смятай до края на юли колко време има.
Стискам палци и ремонта скоро да приключи. Нашият отново се отложи. Сега пьк гранита, който избрахме го нямат в наличност и трябва да изчакаме 3 седмици. Поредното забавяне.  pardon

Книгите - хм, аз в момента чета няколко...Поне 5-6. От кьрмене, активно раждане, какво се случва по време на бременността, до гледане на детето. Обещавам да пусна отделен пост сьс заглавия и линкове, надявам се тази седмица.
Сега се записах за курс по кьрмене, но нещо нямам потвьрждение. Все още обмислям курса за активно раждане.

Иначе аз сьм ОК физически. Отново забьрзах темпото, защото несмогвам сьс задачите. А и организацията и липсата на памет са моите нови сенки и направо нищо нямам на лице свьршено. Този уикенд беше лек кошмар за мен - имахме 10000 задачи да свьршим + бяхме на 2 рожденни дни и определено се радвам, че свьрши. Толкова отрицателни емоции и натоварване скоро не бях изживявала. Но аз сьм си виновна - като позволявам да се замисля над думите на другите, а не да ги пресеча с няколко конкретни вьпроса и да разбера, че те си говорят ей така и хич не се сьобразяват, че моите хормони са на центрофуга и мога да се разстроя/разплача почти от нищото.

Работата - офф...на работа сьм, но още нищо не сьм подписала...Миналата седмица нямах изходно интервю (колегите ми от предишния колектив имаха), новият ми шеф потвьрди прехвьрлянето, дано и личен сьстав придвижат документацията скоро, за да получа заплата другата седмица..Та с две думи - на работа сьм физически, не и по документи smile
В сьбота летим за Мексико - направо нямам тьрпение! yahoo
« Последна редакция: април 19, 2011, 17:29:33 от Anichka » Активен
BuB4eto
Ентусиаст
**
Публикации: 59

„Истинската цена на любовта е любов“

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: април 19, 2011, 22:19:15 »

Капризче, нещо си ме пропуснала, аз вече се отчетох относно доктора. Продължавам си така и следващият път ще видим дали няма някаква промяна. Поне за сега е нормално всичко, но както и по-рано писах контракции продължавам да си имам.
Чувствам се добре, но нещо започвам да се притеснявам, че стаята на бебо тепърва ще се ремонтира и обзавежда. Нищо не сме закупили досега, не че съм суеверна, но искам да си ги нареждам на местата им. Иначе си имам вече избрана количка http://www.bebe-best.com/hauck-detska-kolitchka-set-malibu-all-in-one-lolli-turquoise-2011-p-16580.html или http://www.bebe-best.com/hauck-bebeshka-kolitchka-shopper-trioset-wheel-mint-2011-p-22716.html и кошара. Остават дребните неща, дето ако не съм си направила списък 100% ще съм пропуснала нещо  Tc .
Откакто съм в болнични ходя на лекции за бременни и съм доволна от информацията, която получавам.
Ами това е за сега от нас  girl_wink растем и ставаме все по-големи и ритничетата стават все по-силни. Говорим си и гледаме детски филмчета на Дисни (много ми харесват, май се вдетенявам).

Спокойна нощ  sleeping
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: април 20, 2011, 08:06:38 »

Капризче, нещо си ме пропуснала, аз вече се отчетох относно доктора. Продължавам си така и следващият път ще видим дали няма някаква промяна. Поне за сега е нормално всичко, но както и по-рано писах контракции продължавам да си имам.
Чувствам се добре, но нещо започвам да се притеснявам, че стаята на бебо тепърва ще се ремонтира и обзавежда. Нищо не сме закупили досега, не че съм суеверна, но искам да си ги нареждам на местата им. Иначе си имам вече избрана количка http://www.bebe-best.com/hauck-detska-kolitchka-set-malibu-all-in-one-lolli-turquoise-2011-p-16580.html или http://www.bebe-best.com/hauck-bebeshka-kolitchka-shopper-trioset-wheel-mint-2011-p-22716.html и кошара. Остават дребните неща, дето ако не съм си направила списък 100% ще съм пропуснала нещо  Tc .

Аааа, не съм те пропуснала. За миналия преглед четох. Обаче ти си писала, че на 18-ти си пак на лекар и аз реших, че е този месец, а ти сигурно си имала предвид 18 май smile Хаук Малибу и аз много я бях харесала, но четох че много им се чупела рамката и след като и в един магазин ми го потвърдиха се отказахме от нея. А за списъка, аз пуснах един примерен в темата за покупките. На края на предходната тема е всъщност. Ако искаш погледни, момичетата коментираха някои неща. Може би ще ти е от полза smile

Anichka много се радвам, че още си на работа. Мисля, че това е добър знак и е само въпрос на време да те извикат в ЧР да оправите подробностите.  give_rose

iveto90 пиши после какво е казала Мазнейкова smile
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #248 -: април 21, 2011, 08:27:51 »

Здравейте, ще си имаме момченце, всичко ни е наред Мазнейкова нямаше забележки никакви само за датата на термина, но моят доктор който ще ме изражда и каза че аз попринцип вървя малко назад беше с нас, теорията му е че съм попринцип слабичка или  самото зачеване е станоло по-късно.Междудругото докторката беше много внимателна, говореше ми много спокойно, всичко ни обясни за бебето, каза че е много ккрасиво smile Попита ме дали съм пълнолетна, защото не си изглеждам на годините (на 20 съм smile

Таткото и всичко около нас са на 7-то небе защото попринцип мислехме че ще е момиче smile
това е за сега от нас, хубав ден на всички  smile
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: април 21, 2011, 20:52:34 »

iveto90, честито момченце smile Все така положително настроена и занапред бьди  give_rose

Bub4eto, за сьжаление не сьм виждала на живо нито един от показаните от теб модели (тук тепьрва започва да се предлага хаук като марка) и не мога да си позволя да коментирам.

Момичета, да ви почерпя, макар и виртулано. Днес празнувам юбилей  yahoo

« Последна редакция: април 21, 2011, 20:54:56 от Anichka » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: април 21, 2011, 21:08:50 »

Anichka честит юбилей!Бъди жива и здрава и на финала едно сладко,пухкаво и здраво бебче  give_rose Аз се почерпих,макар,че съм от друга темичка  blush blum
П.П.Тортичката беше много вкусна,благодаря  girl_in_love
На всички мамчета тук много  kiss
Активен
kateto87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: април 21, 2011, 21:51:53 »

Anichka give_rose give_rose @}->--Честит юбилей  и от мен smile Желая ти само положителни емоции smile
iveto90-честито момченце , нека всичко върви по вода,аз също нямам търпение да узная пола на моето бебче,но сам на преглед на 5.05 чак  yahoo

Капризче, много ми харесва количката ,честито !!! danceg Аз съм се спряла на подобна smile
 :(нещо напоследък не мога да кача една снимка, незнам защо, не е заради размера sad
Активен
kateto87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: април 22, 2011, 10:42:48 »

give_rose give_rose @}->--Здравейте  момичета!
Желая ви едно  приятно изкарване на празника,и много здраве и усмихнати бебчета !!!   
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #253 -: април 22, 2011, 14:02:20 »

Благодаря ви Anichka и kateto87 и на вас пожелавам здрави и хубави бебоци smile

kateto87-аз миналата седмица не можех вече да търпя да не знам какво ще е...сега съм ОК вече  yahoo
ти къде ще ходиш на преглед???
Междудругото нас ни гледа доктора само на 3Д но не можа последния път да се види какво е, криеше се нещо  blum сега танцуваме много  danceg дано и после да е така  smile

Пожелавам ви весело изкарване на празника на всички lol
Активен
Teo
Отговорник
*
Публикации: 2277

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: април 27, 2011, 01:13:36 »

Мен ще ме добавите ли към Юли blush
Не съм мама, но ще ставам тати smile и то х2  stork-boy stork-boy
И все пак колкото наближава времето все повече се вълнувам, чак не мога да заспя в 2 часа  blum
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: