Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 11:32:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на roxanne на 21.08.2010  (Прочетена 34927 пъти)

mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: август 03, 2010, 12:06:45 »

Bravo продължавай в същия дух на успокоение. За сиртакито съм сигурна, че ще успееш нищо че са ти леви краката conflate е права, после ще има да ни се хвалиш колко си добра  Wink
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: август 04, 2010, 23:50:35 »

Хей roxanne, успя ли да снимаш бутилките? Кога започваш със сиртакито?
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: август 05, 2010, 10:29:36 »

Ariel, така и не стигнах до фотоапарата. Вчера се оцъклих рано-рано сутринта (това почти никога не ми се случва) и седнах да правя списъци и графици, после хукнах при шивача на костюма на милото да видя какво става с жилетката му (и добре, че отидох, защото като нищо щяха да му ушият жилетка от някакъв прасковен сатен, който няма нищо общо с цвета, който ни трябва и щеше да прилича на келнер с него). Ходихме да търсим подходящ плат, после обикалях по магазините да му търся ръкавели. Като се прибрах, направих разпределението на масите и започнах с тейбълките, но много ми се доспа и се тръшнах да подремна. Като се надигнах се захванах да избера кетъринга за вземането на булката и като погледнах - станало 7 часа. Бегом до пазара, готвене, вечеря. Междувременно прехвръкнаха изскри вкъщи покрай моминското и ергенското парти, но все пак се разбрахме - датата е насрочена за 14 и за двете  blum. Но заплаших милото, че ако ме ядоса нещо, случайно на 13 вечерта ръката ми ще трепне над салатата му и вместо с дресинг, ще я залея с разхлабително  Wink
И понеже доста се бяхме поизнервили, пуснахме си "Здрач" - много обичаме и двамата сагата и винаги ни действа страхотно smile. И после около 12 вечерта се справихме и с музиката за диджея, та днес да му пусна списъка. Като цяло, изморителен, но ползотворен ден. Но просто не ми остана време да наредя бутилките за снимка. Изхвърча ми от главата smile.
Сиртакито, живот и здраве, днес или утре ще го подхванем. Ще се съберем с нашите приятели - танцьори да ни учат. Пък да видим какво ще стане smile
Но преди това се захващам да украсявам чашите и, колкото и да ми е омразно, продължавам с чистенето. Няма как - лудницата е пълна. Само да не забравя да пратя на кумата списък с приятелките за моминското парти, че и обещах...
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: август 05, 2010, 11:51:25 »

Да си добавиш в списъка със задачки:
"Да покажа снимки на съфорумките от моминското парти" blum
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: август 05, 2010, 12:23:14 »

Хаха! Lionelsa много хубаво го е казала!  smile
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: август 05, 2010, 12:29:17 »

Може да няма моминско парти. Може да няма сватба.  sad  beating
Ако мъжът ми утре не се оправи с медицинските, няма сватба и толкова!
Имаше една единствена задача - да направи медицинските. Да обясни, че жена му по-скоро ще се разхожда без скафандър на луната, отколкото да позволи да и вземат кръв. Това ми беше условието, като приех да се оженя за него.
Отишъл хубостника, сложили му всички печати на двете медицински и му дали направления за васерман за двамата  angry angry angry
Казах му да прави каквото ще, утре като ходи да му вземат кръв - да ги омайва, подкупва, заплашва, обаче без номера от васермана и на двете медицински утре да не се връща, ако ще има сватба. Ако не - продължаваме да си живеем така, не ми дреме.  diablo Тооооолкова съм бясна, че не мога са спра да рева от 1 час. Изчистих цялата къща, обаче не помага - продължавам да се треса, да скърцам със зъби и да не мога да си намеря място. Свършиха ми цигарите, а съм толкова подпухнала от рев, че не мога такада изляза. Не се побирам вкожата си! diablo diablo diablo
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: август 05, 2010, 12:32:59 »

Ей, спокойно roxanne! Толкова ли е зле положението наистина? Имаш фобия от взимане на кръв ли? Не може да не са ти взимали кръв досега. А какво са му казали на мъжа ти и къде е питал?

Успокой се мила, сега си афектирана и естествено всичко изглежда зле и без разрешение на проблема, но рядко е така наистина!
Активен
tsvetentse1
Сватбар
Публикации: 183

« Отговор #52 -: август 05, 2010, 12:36:10 »

roxanne, успокой се, сигурно ще се оправят нещата. А и в момента нищо не можеш да направиш, а и нищо не се знае още.

Не искам да се бъркам, но това с вземането на кръв все някога ще ти се наложи да го правиш, не знам какъв е точно проблема там, но се надявам и за твое добро, да го разрешиш, все пак в днешно време има толкова много клиники с много много добри професионалисти...
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: август 05, 2010, 12:46:13 »

На нас ни взеха кръв от пръста. Стана за секунда. Ако не успеете да склоните лекарите да вземат само от единя, това също е вариант.
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: август 05, 2010, 12:53:24 »

Толкова е лошо положението, да. Вземали са ми кръв, когато е било наистина наложително. И той е присъствал, знае за какво става въпрос. Надрусана с успокоителни два дни предварително, абсолютно никакъв сън през това време, зла като оса. И тези, които ми взимаха кръв тогава, едва ли биха се навили да повторят. Щото ако всеки пациент им се тресе в конвулсии по 40 мин, така че да не могат да го доближат с иглата, а щом най-накрая успеят, им се срине в краката в безпомощно състояние, къде ще му излезе края... Така че, не, това бих си го причинила само при сериозна необходимост - когато наистина се касае за сериозна заплаха за здравето или живота ми.
Ходил е при личната си лекарка, щото толкова му е акъла. И тя му нашаткала печатите и го пратила за кръв...
Той ще ходи да му взимат кръв утре, дано се съгласят да впишат резултата и на двете медицински. Да ми вземат кръв от пръста също е вариант, аз само вените не давам да ми бучат. Ще видим.
В момента се чувствам адски смачкана, опротивяла ми е и сватба, и всичко... sad
« Последна редакция: август 05, 2010, 12:55:19 от roxanne » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: август 05, 2010, 12:57:03 »

Имате ли познат лекар който знае за твоето положение и би ви разбрал и препратил на място, където няма да ви искат кръв? Или наистина от пръста щом това е ок. Сигурна съм, че ако отидете в частна клиника ще ви изслушат малко повече, отколкото другаде. 
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: август 05, 2010, 13:01:46 »

Нямам предства, май не съм в състояние да мисля в момента. При мен проблемът е, че дори само при мисълта да ми вземат кръв ми се стяга гърлото и ми избиват сълзи в очите, реагирам много зле, в смисъл нападателно. Ужасно е, момичета. Не искам да съм там, защото почнат ли да ме придумват, ще се разкрещя и ще разваля ефекта на убеждаването. Осъзнавам го на рационално ниво, но емоционално в такива случаи се чувствам като животинче, сгащено в някой ъгъл, започвам да се браня. И затова оставих той да се занимава. Ще видим какво ще стане. Нищо не мога да направя сега. Дори не мога да мисля за варианти. 
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: август 05, 2010, 13:12:29 »

Мила само се успокой. Имам приятели в София, в тяхния случай обаче мъжа беше в твоето положение. Намериха от къде и си изкаараха медицинските за един ден без никакви игли. Сега ще правят и нашите. Ще им се обадя да ги питам, ако искаш
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: август 05, 2010, 14:08:43 »

Момичета, поуспокоих се, благодарение на вас и най-вече на една съфорумка, тя си знае коя е, която буквално ме възроди от мястото 2м под земята, където се бях свила  give_rose
Утре сутрин ще помолим в лабораторията - така и така има направление и за мен, просто да разделят кръвната проба на Георги на 2 и да си има и на мое име официална проба, пък макар и не с моя кръв. Така и вълкът ще е сит, и агнето цяло. Ако обаче не искат, прибягвам до вариант 2.
Най-после се усмихнах днес...  good
Но иначе, нали денят е скапан и нищо не върви, поръчах бутилките за ракията (чак от Пловдив, защото ненамерих в Сф къде ги продават на дребно), обаче имбили свършили запушалките  shok Пък от където зареждали били в отпуска... И от немай къде, ще купя коркови тапи и уред за запушване на бутилките с тия тапи. Пък в ресторанта ще ги отварят с тирбушон...
Днеска само ядове, значиии. Но всичко е добре, когато завършва добре. Чак ме е страх да се захвана да украсявам чашите - както ми е тръгнало, ще взема да ги счупя  Wink. Но, мисля си, може да е за добро  blum Както и да е, поемам си дъх, вадя материалите за труд и техника и започвам smile
Благодаря ви за всичко - за съпричастността, за помощта, за това, че ме изтърпяхте!  give_rose give_rose give_rose Дано от тук нататък всичко е наред!
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: август 05, 2010, 18:03:13 »

Ей много се радвам, че си успяла да намериш и втори вариянт. Стискам палци утре всичко да е наред и да мине без излишни нерви  good
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: