Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 09:27:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 7 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 7 част (Прочетена 267879 пъти)
JuliS
Ентусиаст
Публикации: 53
Отг: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 7 част
«
Отговор #135 -:
октомври 06, 2010, 18:32:46 »
Ние избрахме подарък за гостите.
Направих пробно една свещичка... но има да я довършвам. Към всяка кутийка ще бъде прекрепено папирусче с благодарност
ето снимките:
а ето и разгънатото папирусче
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #136 -:
октомври 06, 2010, 18:41:08 »
JuliS
много добро оформление на подаръка! Тази мисъл на Буда е една от любимите ми.
Активен
JuliS
Ентусиаст
«
Отговор #137 -:
октомври 07, 2010, 19:58:25 »
благодаря.
Сега правя сватбената книга...
ама нещо май не ми се получава
платът е толкова хубав на живо... но върви като "жив". Ъглите станаха зле! Ще мисля друг вариант
«
Последна редакция: октомври 07, 2010, 20:42:42 от JuliS
»
Активен
Анелия
Регистриран
Публикации: 5
Отг: Подарък за гостите като спомен от сват&
«
Отговор #138 -:
октомври 10, 2010, 19:26:02 »
JuliS много добре са се получили свещите, а папирусчето към тях е супер идейно
За сватбената книга мисля, че не трябва да се притесняваш, че ъглите не са перфектни. Според мен изглежда чудесно и гостите ще оценят творчеството, което е вложено в работата.
Все пак ако смяташ да правиш друг вариант, може да пробваш с плат, който не е разделен на квадрати.
Активен
pepche
Сватбар
«
Отговор #139 -:
октомври 10, 2010, 21:34:00 »
Katrine
страхотна идея за подарък
JuliS
много добре са се получили и подаръчетата и сватбената книга
Относно нашите подаръчета имам наблюдения, че някой от гостите не си ги оставиха за спомен, а си ги хапнаха
Активен
Анелия
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #140 -:
октомври 10, 2010, 22:27:23 »
pepche, останал им е вкусен спомен!
Активен
Paradisa
Ентусиаст
«
Отговор #141 -:
октомври 13, 2010, 18:29:38 »
Здравейте момичета, искам да попитам нещичко макар и да прозвучи глупаво
..Това с подаръците задалжително ли е? Аз не се опитвам да спестя пари или нещо такова. Наскоро споменах на една приятелка, че се чудя какво да подаря на гостите и тя беше супер учудена, че мисля за нещо такова. На последната сватба, на която бях ( 2009) нямаше подаръци. Това нова традиция ли е според вас и мислите ли, че гостите очакват да получат нещо? Аз съм за отблагодаряване към тях по някакъв начин, но съм много срещу разни дракулки и сувенийрчета, които само ще им се моткат из шкафове. Колко и да гледам, нищо не мога да харесам и си мислех за снимка от сватбата, да се подари на самата сватба, но много фотографи нямат тази възможност. И тъй, това което мисля е евентуално наша снимка с благодарствен надпис или прикрепена картичка...Нищо оригинално не ми хрумва
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #142 -:
октомври 13, 2010, 19:34:15 »
Paradisa, аз не мисля че традицията е нова.На сватбата на моите родители, майка ми е раздавала на гостите ръчно избродирани кърпички от коприна(вместо сегашните бутониери). Но живеем в такива времена, че никои нищо не очаква, някои младоженци нямат възможност, други въобще не се сещат. На гостите ти най-вероятно ще им направи впечатление или пък ще е приятна изненада ако има подаръчета, но надали някои ще му направи впечатление ако няма. По-назад в темата има доста идеи, а и май доста момичета избират да подарят снимка. На последната сватба на която ходихме ние ни подариха снимка с имената на младоженците и датата на сватбата, тъй че надали е толкова сложно да се направи
Активен
stefania1981
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #143 -:
октомври 14, 2010, 13:39:40 »
Цитат на: Paradisa в октомври 13, 2010, 18:29:38
Здравейте момичета, искам да попитам нещичко макар и да прозвучи глупаво
..Това с подаръците задалжително ли е? Аз не се опитвам да спестя пари или нещо такова. Наскоро споменах на една приятелка, че се чудя какво да подаря на гостите и тя беше супер учудена, че мисля за нещо такова. На последната сватба, на която бях ( 2009) нямаше подаръци. Това нова традиция ли е според вас и мислите ли, че гостите очакват да получат нещо? Аз съм за отблагодаряване към тях по някакъв начин, но съм много срещу разни дракулки и сувенийрчета, които само ще им се моткат из шкафове. Колко и да гледам, нищо не мога да харесам и си мислех за снимка от сватбата, да се подари на самата сватба, но много фотографи нямат тази възможност. И тъй, това което мисля е евентуално наша снимка с благодарствен надпис или прикрепена картичка...Нищо оригинално не ми хрумва
Доколкото знам преди са се закичвали перца на всички гости,а сега се дават подаръчета,които да им останат за спомен от сватбата и това вече се прави на всяка сватба,така,че ще е хубаво,ако подарите нещичко на гостите си.Колкото до сватбените снимки мога да ти кажа,че има фотографи,които са си закупили преносими принтери и си вадят подаръчните снимки вътре в ресторанта,виждала съм го с очите си.
Активен
Paradisa
Ентусиаст
«
Отговор #144 -:
октомври 14, 2010, 14:10:18 »
Цитат на: stefania1981 в октомври 14, 2010, 13:39:40
Доколкото знам преди са се закичвали перца на всички гости,а сега се дават подаръчета,които да им останат за спомен от сватбата и това вече се прави на всяка сватба,така,че ще е хубаво,ако подарите нещичко на гостите си.Колкото до сватбените снимки мога да ти кажа,че има фотографи,които са си закупили преносими принтери и си вадят подаръчните снимки вътре в ресторанта,виждала съм го с очите си.
Извинете за неуточнението..под нова традиция имах в предвид, тези малки сувенийрчета, дранкулки, кристални фигурки и тн, дали това се очаква. А, иначе да ще им подаря нещичко, това да
Активен
stefania1981
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #145 -:
октомври 14, 2010, 14:32:12 »
Цитат на: Paradisa в октомври 14, 2010, 14:10:18
Извинете за неуточнението..под нова традиция имах в предвид, тези малки сувенийрчета, дранкулки, кристални фигурки и тн, дали това се очаква. А, иначе да ще им подаря нещичко, това да
Не е задължително да им подарявате сувенирчета, дранкулки, кристални фигурки или разните му там слончета,мидички,сърчица и тем подобни.Виждала съм да се подаряват едни малки и украсени бурканчета с мед или малки бутилчици със вино и ракия от сватбата.Боже, в момента не ми идва нищо друга на ум,ще помисля и ако се сетя ще ти пиша,иначе можеш да заложиш на въображението си и да им подариш нещо нетрадиционно.
Активен
saniN
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #146 -:
октомври 14, 2010, 15:29:56 »
Да и аз имам шишенце с ракия от една сватба и ключодържател от друга, което ми се видя оригинално, а в една приятелка видях магнитче със снимка, това го споменавам като малко по-различно...имам и доста фигурки в една кутия, но да си кажа честно ги пазя само от уважение към приятелите ми, иначе и аз не ги харесвам особенно. Бурканче с мед, бонбони или шоколад с подходяща опаковка - това го имаше по-напред във форума....за друго май не се сещам
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #147 -:
октомври 14, 2010, 16:00:51 »
преди известно време бях побликувала този линк, но сега ще го направя пак, защото ми се струва, че в посоченият сайт има много интересни идей за подаръци за гостите, а и не сам на високи цени( не знам каква е доставката до БГ), не мога да ти кажа дали снимките отговарят на реалността, но аз много харесах едни тефтерчета
http://www.favorfavor.com/page/FF/PROD/6700ST?cid=nextag&utm_source=nextag&utm_medium=cpc&utm_campaign=Shopping%2BSearch.
Активен
suziii
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #148 -:
октомври 14, 2010, 16:03:16 »
здравейте, сега вече пиша на кирилица
,радвам се че и аз съм тук сред вас,моето събитие е чак догодина,но аз отсега започнах да се ровя къде ли не и да ви кажа откровено съм объркана още от сега,което може да ви звучи смешно но е така
.Давате хубави идеи,но.. искам да ми помогнете в избора или да ми кажете подходящи сайтове за подаръчета за моите гости,ще се радвам ако някой ми пише
Активен
JuliS
Ентусиаст
«
Отговор #149 -:
октомври 14, 2010, 21:33:18 »
ето моите завършени за жените подаръци
Естествено - сами ги правихме
Прекроих сватбената книга но още съхне -нея утре ще ви я покажа.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...