Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 15:38:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
А как се разбирате със свекървата? - част 3
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: А как се разбирате със свекървата? - част 3 (Прочетена 188648 пъти)
LoveAndLove
Сватбар
Отг: А как се разбирате със свекървата? - част 3
«
Отговор #75 -:
октомври 13, 2009, 14:17:20 »
за сега много добре
Активен
deslona
Ентусиаст
«
Отговор #76 -:
октомври 15, 2009, 10:00:36 »
roumyana
съгласна съм с теб.Аз не съм имала никога противоречия с моята свекърва.Но само и защото си замълчавам-то с нея да се говори е все едно да се надбягваш с малко прасе.За мен тя е проста СЕЛЯНКА и общо взето нямам приказка с нея.Вече 2 месец не сме се чували и виждали-тогава бе последната и изцепка
"Денят,в който се роди вашето дете аз ще се нагълтам с хапчета и ще се самоубия"
Като знам колко години не можах да забременея това просто преля чашата.
Просто бях потресена,но си замълчах и така вече два месеца.Най-хубавото,е че миличкия ми съпруг също не може да го понася този звяр и за всичко е на мая страна.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #77 -:
октомври 15, 2009, 10:30:50 »
Цитат на: deslona в октомври 15, 2009, 10:00:36
"Денят,в който се роди вашето дете аз ще се нагълтам с хапчета и ще се самоубия"
Като знам колко години не можах да забременея това просто преля чашата.
Най-хубавото,е че миличкия ми съпруг също не може да го понася този звяр и за всичко е на мая страна.
олеее
deslona
, тази жена нормална ли е
Ужас направо нямам думи. Изобщо не и обръщай внимание мила, гледай себе си семейството и браво на милото ти.
п.п тя простотията ходи по хората и няма почивен ден.
Активен
van4ii
Професор
«
Отговор #78 -:
октомври 15, 2009, 14:50:12 »
О,
deslona
много съжалявам за това! Съчувствам ти, защото като чета това все едно става въпрос за моята свекърва. Какво да кажа, думите не ми стигат да я опиша колко е лоша
Всеки ден се ядосвам заради нея и започнах дори да вдигам кръвно - сега живеем с нея и всъщност я чакаме да се изнесе вече от 1 година, постоянно се меси в нашите взаимоотношения със съпруга ми, държи навсякъде свои дрехи вкл. и в нашата спалня и постоянно влиза без да се съобразява. Естествено и на двамата ни е писнало да й правим забележки, тя просто не разбира от нищо
Какво да правя вече не зная :girl_cray2:Сега най-голямото безумие е, че иска да теглим кредит за нея, който ние ще изплащаме 10 години, а искам да подчертая че тя има пари и сметки в незнам колко банки, но ние да й даваме пари, защото тя не може да си пипа нейните. И най-лошото е, че мъжът ми е съгласен с това и не мисли че след време ще имаме дете и заплаите не са ни големи, а тя ще живее в лукс. Какво е вашето мнение?
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #79 -:
октомври 15, 2009, 15:19:32 »
van4ii какви са тези глупости
въобще защо живеет заедно, това е било първата грешка, аз не бих се съгласила, защото то е ясно че винаги ще има проблеми, особено като я знаеш каква е?
а защо иска вие да теглите кредит вместо нея? защо не си тегли сама и защо и въобще кредит, да не би да трянва да и уравнявате дялове или какво.
въобще в днешно време да теглиш кредит си е безумие , а ако няма основатлна причина не знам какво е.
Активен
deslona
Ентусиаст
«
Отговор #80 -:
октомври 16, 2009, 08:41:51 »
van4ii
какво да ти кажа.Най-добре е да седнеш с мъжо и да се опиташ да му отвориш очите за ВАШЕТО съвместно съжителство.Ако той не проумее какво точно и как го иска-не виждам какво можеш да направиш ТИ.
Ние също живяхме една година с нея като от 2 месец започнахме да си търсим апартамент/и по точно милото/.А за този кредит те съветвам-НЕ СЕ ПОДПИСВАЙ никъде.Все пак имате брак и твоето съгласие е наложащо.Това е моето мнение.
«
Последна редакция: октомври 16, 2009, 10:17:09 от deslona
»
Активен
van4ii
Професор
«
Отговор #81 -:
октомври 16, 2009, 10:01:16 »
Много ви благодаря за съветите, аз също съм на това мнение, аз се съгласих да живем там заради мъжа ми, той искаше, не аз. Но явно няма кой да го оцени. Вчера до 1 часа сме говорили и най-новото е, че когато аз й казах, че не съм съгласна да теглим кредит за нея, тя се вбеси много, изпадна в истерия и каза: "ЩОм НЕ ИСКАТЕ ДА ТЕГлИТЕ КрЕДИТ, ИЗлИЗАЙТЕ НА КВАрТИрА". И тя ме отписвала, повече нямало да ми проговори, аз и казах, че не е честно когато човек си казва мнението тя да го напада по този начин и знаете ли тя какво каза: "Като ти мацна една чиния в главата, ще видиш ти". Просто бях шокирана, никога никой през живота ми не се е държал така с мен. Мисля, че тя иска да теглим кредит само, за да ни обремени с нещо и затова аз мисля да се махаме от там и да си търсим квартира. Поне ще съм далеч от нея и много по-спокойна
Моля за вашите съвети.
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #82 -:
октомври 16, 2009, 10:10:30 »
van4ii, това е повече от възмутително
Мила, моят съвет е веднага да се изнасяте от там, как е възможно да си позволява да ти говори така
То и аз вас ще си е много по-добре на квартира, при такъв системен тормоз от нейна страна.
Мъжът ти не реагира ли по някакъв начин на тези нейни приказки - какво значи "като ти мацна"???
Направо съм възмутена как е възможно да има такива хора
Активен
Боги
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #83 -:
октомври 16, 2009, 10:17:12 »
това са думи на човек, който не уважава нито себе си нито другите (човек егоист и с ниска култура да не се изказвам по грубо), просто не си представям, ако някой ми каже "ще ти мацна чиния на главата, какво ще се случи
Аз го бях написала по горе,
тя простотията ходи по хората и няма почивен ден.
Миличка мисля, че правилно си решила, по-добре сами отколкото в лоша компания
Само се надявам милото ти да е на твоя страна, успех и ти стискам палци да се оправите
Активен
deslona
Ентусиаст
«
Отговор #84 -:
октомври 16, 2009, 10:25:03 »
Гледам и не вярвам на ушите си
При това положение мъжът ти не те ли защити???Честно да ти кажа аз не бих се жертвала толкова.А и ако мъжът ти те обича ще застане на твоя страна като се изнесете от там.Знам какво е да живееш в такъв стрес.Аз по едно време дори успокоителни пиех.Но сега всичко е просто чудесно.
Така, че не се отчайвай и май няма смисъл да си тактична.То това явно не е човек а ГАДЕН ЗВЯР.
ТОЛКОВА ДА ГИ МРАЗЯ ТЕЗИ СВЕКЪРВИ
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #85 -:
октомври 16, 2009, 11:37:55 »
Цитат на: deslona в октомври 16, 2009, 10:25:03
ТОЛКОВА ДА ГИ МРАЗЯ ТЕЗИ СВЕКЪРВИ
Стига сте си чупили нервите
Не знам - и аз се дразня, чак се
от яд на някои изказвания, обаче ние вече 15 години си ги имаме тия изказвания и май вече започнах да не обръщам внимание. И да - истината е такава - 400 км ни делят и ни е МНОООГО добре.
Вярно - ако си се приберем - наем няма да плащаме и т.н. ама всеки ще ни се меси, ще ни дава акъли и (колкото и егоистично да звучи) ще ни кара да вършим неща, които не са наша работа (както се случва ВИНАГИ когато се приберем). В крайна сметка сме семейство (а дори и преди това) и е време да си живеем като такова, да се справяме сами с трудностите и да иксаме помощ само в краен случай. Доволна съм поне, че това последното майка ми най- накрая го проумя (и то с чужда помощ).
И ние сме теглили кредит за родител, но никой не ни ПРИНУДИ да го направим и определено двамата бяхме съгласни с това и го направихме за подарък, за да помогнем ние, тъй като имахме тази възможност. Естествено сега това е забравено и най- редовно има въпроси от рода "защо нямате пари", ама не ми се и обяснява вече...
Та - моят съвет е - ако имате тази възможност - ходете на квартира
Активен
van4ii
Професор
«
Отговор #86 -:
октомври 16, 2009, 12:29:42 »
Чета вашите коментари със сълзи на очи, защото наистина никога не съм си и помисляла, че ще се стигне до тук. Да, понякога се жертваш за някого, а какво излиза...Ами да преди много ме защитаваше мъжът ми, но от известно време въобще не вижда нейните грешки и изобщо нещата се обърнаха. Дори вече си мисля, че е направила магия
Не падам на нейното ниво, каквото и да каже, аз се държа хладнокръвно, въпреки че отвътре познайте какво ми е. Определено моят мъж е съгласен да се махнем оттам, но тя го лишава от наследство и ще продаде всичко. Но това не е моя работа.Разбирам, че аз не съм й никаква, но ме е яд, че не мисли за сина си и той не го вижда това. Винаги съм била и аз на мнение, че по-далеч е по-добре, но обстоятелствата понякога не го позволяват.Трудно ще ни е, но всяко начало е така... Довечера пак ще говоря с него, той в момента мисли, че аз ще се съглася на този кредит, но да видим, може друго да измисли...
Активен
roumyana
«
Отговор #87 -:
октомври 16, 2009, 14:51:23 »
какво значи лишава го от наследство?
Активен
van4ii
Професор
«
Отговор #88 -:
октомври 16, 2009, 15:40:22 »
roumyana, обяснявам ти: тя притежава къща на два етажа, ние живеем на вторият етаж, заедно с нея, но тя ще се мести уж на първия и ние сме инвестирали в горния етаж. Съответно нейната идея беше да остави вторият етаж на сина си, а първият на дъщеря си чрез завещание. Но ако не се съгласим да и дадем тези пари, ние се изнасяме и тя продава горният етаж и завещава долният на дъщеря си. По този начин моят мъж остава без нищо! Това е нейната воля......
Активен
roumyana
«
Отговор #89 -:
октомври 16, 2009, 15:45:36 »
това наистина е много кофти, къщата само нейна ли е, няма ли и мъжа ти някакъв дял?
моето мниение е че човек не трябва да си скапва живота за една къща, аз поне за мен си така съм решила, защото какво значи ще направи завещание, така цял живот ще ви изнудва и няма да се отървете от нея, а и като живее наблизо ще ви трови нервите.
аз имам подобен казус с близък роднина, която щяла да ми остави къщата си ако се грижа за нея, то аз ще се грижа за нея, рпсото защото съм такъв човек, ама като знам тя какво иска просто няма да стане, да си прави каквото иска. не се знае как ще се развие живота, просто си гледай семейстовто, мъжа ти, защото така рискуваш и с него да се развалят отношенията ви
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...