Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:03:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187482 пъти)

minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юли 03, 2009, 08:16:08 »

и още едно което засега повече ми харесва :

* grandpotrond.jpg (27.62 KB, 160x187 - видяно 4136 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #286 -: юли 03, 2009, 08:51:09 »

Това е супер яко !!!  good good good

Виж и това като вариант :

* Image 7.png (74.16 KB, 230x187 - видяно 3999 пъти.)
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #287 -: юли 03, 2009, 09:34:50 »

Много са сладурски, аз нали съм фен на ядливи подаръчета и украси. Чудя се дали това, което е показала Инчето, няма да стане от тези топчета по съборите, пластмасовите, ако се разлепят?  scratch one-s head
« Последна редакция: юли 03, 2009, 09:38:35 от Su_to » Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юли 03, 2009, 10:10:03 »

Момичета, вижте как изглеждат бонбониерите-сватбени подаръци за гости в Мароко. И се слагат в красиви кутии или уникални едни такива подноси на много етажи като поставките на тортите, похлупени с конусовиден капак. Според мене са уникааално красиви. Почерпвам ви виртуално с по едно такова подаръче!

Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #289 -: юли 03, 2009, 12:06:40 »

Minaliana, днес отивам до Слънчоглед най-сетне / ако не завали, де/ и ще ти пиша после за бурканчетата. Там има такива. Иначе Аничка си намери вече и са сладки - 4 за 3лв. Може да я питаш от къде са нейните.

Всъщност и аз ще се поинтересувам, защото идеята ми с детелинките не става  cray  cray  cray Като се изсушат и стават жълто кафяви. КАкво ли не пробвах и не става. Явно са си такива, това е. Трябва да се отакжа  cray
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: юли 03, 2009, 13:06:38 »

BASTET , страхотни сааа yahoo
minalinа, много са сладки тези бурканчета. Аз също си мислех за такъв вариант, но вече нали намерих моите бурканчета, остава само да си купя и мед и започвам да ги пълня.
svetla_ety , малко съжалявам, че така стана... но аз преди това си бях поръчала, тези са много сладки, но са мънички, а аз съм предвидила на семейство по едно бурканче.  good
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #291 -: юли 03, 2009, 17:07:44 »

Много са сладурски, аз нали съм фен на ядливи подаръчета и украси. Чудя се дали това, което е показала Инчето, няма да стане от тези топчета по съборите, пластмасовите, ако се разлепят?  scratch one-s head

То не е залепено, а се отваря на две и е голямо колкото голяма топка за елха. Продават се празни. В тези аз съм слагала дражета и златни перли за сватбата на брат ми.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #292 -: юли 03, 2009, 19:58:04 »

Еххх, това ми намирисва, че сигурно ги има пак фъф Франция само, еххх! Жалко, че и тук не продават такива. Как се казват, евентуално човек да потърси по сайтове, ако има доставки до Бг? А по колко парички са? Леле, аз пак на всяка манджа мерудия. Хихик!  blush
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #293 -: юли 03, 2009, 20:14:55 »

Ми тя Мината-лина и тя е по французко аз затФа  blush

Има различни размери (и модели (има и сърце)). Струват (тия моите де) 0.70 сантима. А как се казват...  Hmmm Много добър въпрос. Представа си нямам. Ей сегичка ще попитам Гугълчо и ако намеря нещо ще свиркам  Wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #294 -: юли 03, 2009, 20:20:21 »

Казват се пластмасови топки - boules en plastique. В Гугъл излизат сума ти сайтове с тях (гугъл.фр).

http://www.decoration-noel.eu/boutique/liste_produits.cfm?type=6&code_lg=lg_fr&num=13&gclid=CJbDnoiTupsCFZ0U4wod2Ca5EA]http://www.omls.biz/boule-plastique-transparente-secable-p-965.html?language=fr
[url]http://www.decoration-noel.eu/boutique/liste_produits.cfm?type=6&code_lg=lg_fr&num=13&gclid=CJbDnoiTupsCFZ0U4wod2Ca5EA

http://www.creavea.com/boule-plastique-transparente-5-cm_boutique-acheter-loisirs-creatifs_1120.html[/url]
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #295 -: юли 03, 2009, 21:35:42 »

Не съм сигурна точно, но подбни топки и други форми в София съм виждала в магазин Импресия на Кракра и Слънчоглед, но все съм си мислела, че са калъпи за нещо и не съм ги заглеждала подробно.

Amelia много съжалявам, че нищо не излиза...много ме беше вдъхновила с тези детелинки...и с нетърпение очаквах резултата, щом казваш че имаш време опитвай....по принцип идеята ти беше страхотна и нестандартна
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #296 -: юли 03, 2009, 22:27:18 »

Благодаря ти, Мини! Много ми е гадно за детелинките  cray Ама какво ли не пробвах - гладих ги, суших ги в страи книги, във вестници, в нови книги, дори в студентскат аси книжка - нищо. Пожълтяват и това е. Няма да стане явно.  cray

Пиша, за да се отчета за проверката за бурканчетата:
1. В Централни Хали няма. Бастет беше писала, че има, но явно са махнали щанда.
2. В Слънчоглед - зависи от количеството, но намалението не е на бройка, а на тарелка. Самите бурканчета ги докарват в едни малки изрязани картончета като картотени щайгичги, те им викат тарелки. Може да се вземат или на бройка / намаление няма/ или на тарелка и тогава има определен % намаление, който си е определен в едни списъци и зависи от вида на бурканчето. Тези, които аз харесах бяха 2.20 като цена / те са като тези на Миналина, но бяха с цилиндрично телце, не като топчица/ и в тарелка бяха около 54, цената с намалението беше 69лв. Само за информация, имаше пак такива бурканчета, но с железни капачета на резба и те бяха 1.60 нямам идея защо. Та сигурно биха били по-евтини дори, но списък за тях нямаше и не можаха да ми кажат.

Дано е полезно за някого!

Аничка, а ти от къде ги взе твоите и имаше ли намаление за количеството? И извинявай, че не помня, но от кой град беше. Ти ми беше казвала, аз пак забравих  blush

Активен
minalina
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юли 03, 2009, 22:52:12 »

Аз малко късно се включвам...
Инче, какво съвпадение само, днес бях в BHV в обедната почивка и си купих същите топки.  Няма да станат за подаръчета на гостите, защото нали съм намислила уж да са домашен мед и домашна ракия. Но пък си казах че мога да ги напълня с бонбонки и да бъдат като украшение на масата с книгата за пожелания.
Едно голямо благодаря на всички момичета за помощта за бурканчетата. На мен засега тумбестите като че ли най-много ми харесват, но пусто като ме е страх с тези коркови тапи дали ще се съхрани добре меда...
Та вижте днес какви намерих - не са тумбести, но стъклото повече ми харeса. Ама нещо много малки ми се виждат като че ли...
« Последна редакция: юли 03, 2009, 22:56:34 от minalina » Активен
minalina
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юли 03, 2009, 22:54:27 »

Сори, ама обърках нещо, снимката ще е в този пост...
сега ще се опитам и да украся едно от тях - днес купих хартия да видим какво ще стане.

* mini pots.jpg (15.19 KB, 259x259 - видяно 4028 пъти.)
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юли 04, 2009, 00:34:39 »

Ето ги и двечките, които измайсторих, само че ще са в отделен пост, че не знам защо вече не мога да слагам снимки от галерията...
Хартията, която съм избрала е малко като тапет, твърда ми се вижда като че ли.
Мисля на лентичката да сложа по една картичка на която да обясня че меда е производтсво на дядото на младоженеца. Какво сте кажете?
Другият вариант е да направя етикети, без хартия да слагам, но ще се вижда капачката (макар да ми отговаря на цвета на сватбата) или корковата тапа, а това исках да го избегна.

* burkanche1.JPG (32.81 KB, 448x299 - видяно 299 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: