Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:03:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187483 пъти)

kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: юни 28, 2009, 10:04:27 »

kateto87, за какво ще използваш кутийките сърчица? Аз много ги харесах и дълго се чудих какво приложение да им намеря и на края всичко се случи случайно - харесах малки стъклени лебедчета и реших, че сърчицето е идеалната им опакавка. А за да стане всичко по-лично, всяко едно ще е надписано и ще служи за тейбълка, а на гърба ще има кратко благодарствено изречение.

good аз по принцип май за нищо няма да ги ползвам тези сърца но наистина са мн сладки ... аз лично само ги пробвах. Bravo но идеята ти е мн добра
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юни 29, 2009, 10:02:30 »

момичета искам да ви питам малко  Offtopic но ако сте си поръчвали нещо от e-bay къде пристига поръчката в пощата или на митница?
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юни 29, 2009, 10:10:40 »

момичета искам да ви питам малко  Offtopic но ако сте си поръчвали нещо от e-bay къде пристига поръчката в пощата или на митница?
Зависи. Ако е достатъчно малко за да влезе в пощенската кутия ти го слагат в нея. Ако е по-голямо получаваш бележка да отидеш да си го вземеш от пощата. Ако обаче е над 2кг. го задържат и получаваш бележка от митниците да си го прибереш. За София митницата се намира зад автогарата.
Активен
vessselu6ka
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #273 -: юни 29, 2009, 11:06:43 »

момичета имам голяма дилема с това кога и как да се подарят подаръчетата на гостите crazy
четох че някои ги подреждат на отделна маса и при тръгването на всеки гост го подаряват. обаче така няма ли опасност да пропуснеш някой, ако примерно няколко човека си тръгнат вкупом.. другият вариант е при посрещането на гостите в ресторанта, понеже ние ще застанем на входа и ще посрещаме всички там и тогава ще приемаме поздравленията им. обаче пък тогава те трябва да се чудят къде да ги слагат, ще ги наслагат по масите кой където свари, знам ли  scratch one-s head
вие как мислите да направите?? Ashamed
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 29, 2009, 11:09:41 »

аз мисля нашите да са подредени по масите - по местата, като детските подаръчета си личат и едва ли някой възрастен ще вземе от тях.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: юни 29, 2009, 11:11:06 »

ние си поръчвахме няколко работи по ибей и всичките ни ги доставиха до вкъщи ( не е ималко пратка над 2кг)
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юни 29, 2009, 15:41:40 »

Мацки, тук има доста интересни идеи http://www.prikazenden.com/magazin/categories.php?CategoryID=9 Може да избирате и по тема на сватбата. Има и за пеперудена сватба  good
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юни 29, 2009, 15:53:37 »

vessselu6ka, ние на последната сватба на която ходихме ни подаряваха подаръчетата, тогава когато минаваха за наздравицата, според мен така е наистина много добре. Защото хем можеш да го подариш лично на човека, който те е уважил, хем ще прочетеш в очите му наистина изненадата, че има лично за него подарък от теб. good
Активен
vessselu6ka
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #278 -: юни 29, 2009, 16:59:01 »

е да, така е традиционно, само че ние мислим понеже подписването ни е в градината на ресторанта, да се раздаде на гостите уелкъм дринк докато трае ритуала и после като свърши, ние заставаме на входа и посрещаме всеки и тогава се чукваме с питиетата  scratch one-s head
уф де да знам, мъжо ми вика те ще си зарежат чашите в градината, откъде да знаят да си ги носят  smile но си мислех дали тогава да не им даваме подаръците
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юни 29, 2009, 17:46:03 »

Ние така ще правим - няма да имаме уелкъм дринк, но имаме изнесен ритуал в един парк близо до ресторанта и мислим след него набързо даа "изприпкаме" със съпруга ми до ресторанта и там да посрещаме гостите - с чаша шампанско/вино. Те ще ни дават техните подаръци и ние на тях нашите... Не мисля че ще има проблем с това къде гостите ще си държат подаръчетата - така или иначе дори и по масите да ги сложим, пак ще трябва да им намират място...

Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юли 02, 2009, 17:46:22 »

Здравейте!
Аз намерих идеалния за мен подарък и исках да споделя. Избрах малки бурканчета с мед  Wink (снимка в галерията) планирам да ги купя скоро директно от завода производител от където ще ми излязат 0.70 лв. Само неудобно е, че кашончетата са по 60 бр. и или ще имам излишни или трябва да си купя някои надребно а не от завода, но пък така е малко по- скъпо ... Ако някой също ги хареса и иска да се комбинираме аз съм насреща  girl_wink
« Последна редакция: юли 02, 2009, 17:48:30 от svetla_ety » Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юли 02, 2009, 20:33:43 »

Страхотни са,браво за избора. good
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юли 02, 2009, 20:48:39 »

Супер са бурканчетата.  good
А колко милилитра са и от кой завод ще ги взимаш, че нещо не мога да прочета  на етикета?
Аз пусто съм си наумила да са празни бурканчетата, които ще купувам, за да ги пълня с домашен мед. Но сега като чух цената на твоите взех да се чудя дали да не купя пълни и да ги изпразня и да сложа персонализиран етикет.
Само че повече ми харесват тумбестите бурканчета (някой ако знае къде има, нека пише),   help
но не знам защо не мога из общо да намеря от тях. Ще потърся тази вечер още малко и ще ти пиша ако не намеря нищо.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юли 03, 2009, 07:40:18 »

Бурканчетата са от Nectarcoop - имат малък щанд в Халите в София. И моята идея беше да си взема само бурканчета и аз да си ги пълня и затова отидох до завода. Там ми обясниха, че празни не могат да ми продадат, но пък цената и на пълните е повече от добра. Така 6те ми се наложи само да махна техния етикет, да лепна нещо с нашите имена и мислих отгоре да сложа някакъв плат на капачката и да го вържа с панделка smile . А иначе самите бурканчета са 30гр. и наистина са много мънички, н на мен така ми харесва. Първоначално си мислех да намеря и малки бутилчици с ракия за мъжете а и в едно семейство да не се събират много еднакви , но не мога да намеря нищо адекватно - да е малко примерно 50мл. и да не е скъпо а и да изглежда добре...
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юли 03, 2009, 08:15:04 »

Светла, значи сме на една вълна : и аз ще подарявам бутилчици с ракия на мъжете, но и аз не знам от къде да намеря. Досега на нищо сносно не можах да попадна.
А за бурканчетата с мед виж какво намерих снощи :

Какво ще кажете момичета - корковата тапа няма ли да намали трайността на меда се чудя? Иначе са от един чужд сайт, но правят доставка в България.

* ballotinverre.jpg (6.53 KB, 160x154 - видяно 2946 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: