Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 23:53:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187717 пъти)

marianna
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #135 -: юни 04, 2009, 20:37:53 »

момичета аз вече стигнах до менние , че ще закича всеки гост с бутониерка и това ще му е подаръка плюс папирус give_rose
Активен
fifi```
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юни 05, 2009, 19:15:25 »

Момичета, какво ще кажете .... blush

Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 05, 2009, 20:33:23 »

хиихих браво мн е сладко харесва ми Bravo
Активен
fifi```
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: юни 05, 2009, 20:59:51 »

хиихих браво мн е сладко харесва ми Bravo

собствено производство  е chee   blush
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юни 05, 2009, 22:18:12 »

момичета аз вече стигнах до менние , че ще закича всеки гост с бутониерка и това ще му е подаръка плюс папирус give_rose
А то по принцип не се ли закичват всички гости? Аз вече тотално се обърках, честно ви казвам huhhuh.gif
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 07, 2009, 07:52:21 »

Хайде да покажем и нашите подаръчета
Само че мислим и да направим на шишенцата етикети с нашите имена и датата
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юни 07, 2009, 08:03:25 »

А то по принцип не се ли закичват всички гости? Аз вече тотално се обърках, честно ви казвам huhhuh.gif
Аз закичвах всички гости. Обаче бях на една сватба, на която бутониери имаше само за младоженците, родителите и кумовете. Така, че май е по желание на булката.
Активен
Djidji
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юни 07, 2009, 09:42:18 »

http://album.svatbata.bg/17-05-09/bg/photos/136686.html
Това бяха подаръците ни към гостите
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юни 07, 2009, 09:47:46 »

Djidji, можеш ли да споделиш от къде си поръчала тези панделки с вашите имена?

А за подаръчето, извини ме, може и преди това да си обяснявала blush, но не мога да различа какво точно представлява, защото панделките го скриват...
Активен
Djidji
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юни 07, 2009, 10:55:00 »

А за подаръчето, извини ме, може и преди това да си обяснявала blush, но не мога да различа какво точно представлява, защото панделките го скриват...
Представляват чифт обувки......панделките си бяха заедно с обувките, имаше вариант да ги поръчаме и без панделките, а папирусите ние си ги направихме
Фирмата е в Стара Загора http://www.ceramicbottles.com - има доста неща....разгледай   smile
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юни 07, 2009, 12:09:21 »

Хубави нещица има, но не и това, което търся. Аз продължавам да издирвам празни малки бурканчета и бутилчици.
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: юни 09, 2009, 11:10:44 »

Привет, сладури!

Не успях да намеря дали и къде е писано за това, затова ако съм го пропуснала, моля за извинение  blush  (ако повтарям, моля някой модератор да ми премести въпроса... )

Исках да се посъветвам с вас относно даването на подаръчетата за гостите - как предвиждате да го направите, или ако вече е минала сватбата ви - как сте го организирали? Имахте ли кът, откъдето самите гости да си ги вземат, лично ли им ги дадохте? И освен това, кога е, според вас, подходящият момент - в началото на тържеството, или по-нататък, в разгара на веселбата?

Предварително ви благодаря за мненията ви!  Flower
Активен
Tierra
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #147 -: юни 09, 2009, 12:19:20 »

Minalina, ей тук можеш да провериш за панделките: http://www.europecatering.com/services.html
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юни 09, 2009, 12:22:04 »

Ние ще подаряваме кутийка пълна с бонбони във формата на есенно листо и се надявам да ни направят такива с пълнеж с портокалова или мандаринова есенция, за да се вързва съвсем. Ще разчитаме на 100 гр Сладки, те са майстори.

Първоначалната ни идея беше да ни направят сапунчета от Касиопея във формата на есенно листо, но получихме разни коментари от рода на "Това намек, че не се къпя ли е?" и се отказахме.... funnytooth

Кутийката ми е в галерията.

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #149 -: юни 09, 2009, 12:41:01 »

Исках да се посъветвам с вас относно даването на подаръчетата за гостите - как предвиждате да го направите, или ако вече е минала сватбата ви - как сте го организирали? Имахте ли кът, откъдето самите гости да си ги вземат, лично ли им ги дадохте? И освен това, кога е, според вас, подходящият момент - в началото на тържеството, или по-нататък, в разгара на веселбата?

По мое мнение всичко зависи от това, какви точно са подаръчетата. Аз имах кутийки с дражета, които бяха сложени в подложната чиния на всеки един. Имах също бутилки с ракия, опаковани в духа на сватбата, които към края бяха наредени от нарочен човек на една украсена маса до вратата и когато всеки един си тръгваше, му давахме бутилката и му благодаряхме затова, че ни е уважил и е дошъл на сватбата ни.

Когато ние сме били на сватби (най-често в Италия обаче сме били), винаги са ни давали подаръците накрая  pardon
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: