Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 20:32:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187621 пъти)

lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юни 10, 2009, 17:01:40 »

И каква е логиката едно семейство от трима човека например да си занесе в къщи 3 еднакви подаръчета  crazy.Какво ще ги правят,ще си ги сложат едно до друго.Аз съм за подаръче на всеки,единствено,ако има различни подаръци за мъже и жени например,иначе,ако са еднакви е безсмислено.
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: юни 10, 2009, 17:10:58 »

Аз пък мисля че е много индивидуално и всеки трябва да прецени - според гостите и според вида на подаръка. Може би в случая с парчетата торта (поздравления за страхотната идея!) е хубаво да има за всеки, когато подаръчетата са различни - също. Но когато се подарява снимка (както в нашия случай) - за какво му е на едно семейство, което си живее заедно да си накачат две еднакви снимки (разбира се при положение че въобще ще си я сложат на секцията да речем)?!
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юни 10, 2009, 17:17:08 »

Ако са бонбониерки с бонбончета/както тези парченца тората/тогава да може на всеки,но за снимки,за всякакъв вид фигурки,който да еднакви е безсмислено,поради същата причина,както е обеснила rosi09.А и все пак има и значение от цената и от броя на гостите,който имаш.всичко е комплексно.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юни 10, 2009, 21:30:18 »

Стува ми се доста тъпо по едно на семейство crazy...аз бих го разтълкувала, като жест, колкото да се отбие номера  slap slap

shok Ако някой от гостите възприеме това като отбиване на номера, ми много жалко. И за какъв номер става дума въобще? crazy Въпросът е да им остане нещо за спомен все пак.
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #169 -: юни 10, 2009, 22:19:50 »

Абсолютно съм съгласна с rosi09 , много си е индивидуално и е най добре всеки да си прецени според вида на подаръка и гостите....ако са лакомства и питиенца както и аз мисля да направя предпочитам да е за всеки.
Активен
mirka_ak
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #170 -: юни 11, 2009, 08:16:42 »

a moje li nqkoi da mi kaje ot kade pora4ahte tezi butilki s vinoto
Активен
pepinita
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #171 -: юни 11, 2009, 08:36:14 »

Това, което казахте с отбиването на номер не е никак вярно. Защо да имате по две еднакви неща и после да се чудите къде да си ги сложите----аз вкъщи имам по три еднакви подаръка от сватба и миналия месец си оставих само по едно- а другите ги подарих на едно детенце, да си играе...
Ние съще ще подаряваме по едно на двойка - в нашия случай е папирс и благодарствена картичка.....ще има и бонбони за всеки-- но тези бонбони не са подарък, който да си го запазят завинаги ами нещо което да хапнат още в ресторанта...
Нз защо но ми се струва, че това мислене с ама да отбиеш номера е типично за тук. Всеки според възможностите и преценката. За нас не беше проблем да поръчаме за всички гости - но аз лично не виждам смисъла....когато не е нещо за ядене да го има за всеки.....
И мили момичета оттърсете се от думите "да отбиеш номер" и т.н. Не дълбайте върху тези не най--съществени неща.
Целувки за всички ви---- blum
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юни 11, 2009, 08:48:59 »

mirka_ak, ако питаш за малките бутилчици с вино - по-назад има инфо и сайт, поръчват го от Вила Любимец до колкото помня.

И аз също не виждам смисъл, особено ако подаръците са нещо, което няма да се "изконсумира" да се подарява на всеки член от семейството. Фигурки, папирусчета, снимки еднакви и т.н.
Ние се спряхме на ароматни свещи, като поръчахме различни цветове и аромати за мъжете и жените. Така във всяко семейство ще има две различни и като им писне от тях, ще си ги запалят, ще си спомнят за нас и готово  pardon
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: юни 11, 2009, 09:20:33 »

a moje li nqkoi da mi kaje ot kade pora4ahte tezi butilki s vinoto

mirka_ak, малките бутилки, за които става въпрос, можеш да видиш и поръчаш на този адрес:
http://www.villalyubimets.com/index.php?lang=bg

Хубав ден!  give_rose
Активен
vessselu6ka
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #174 -: юни 12, 2009, 15:14:14 »

привет на всички булки  Flower
и аз съм се захванала вече здраво с организации и искам да питам нещо. някой виждал ли е да се подаряват на гостите цветя, ама в саксия. представям си малки бели саксийки, украсени с нещо си и някакво цвете вътре     smile
ама не знам с носенето до ресторанта как ще стане   resent
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: юни 12, 2009, 15:21:01 »

Welcome и успешна подготовка. бях чела някъде за една сватба бяха засадили билки, които подарявали на гостите, така, че защо и ти до не направиш нещо подобно
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: юни 12, 2009, 15:24:06 »

Здравей, vessselu6ka cap
Аз си бях харесала пък за подарък четирилистни детелники - от тези в малкте саксийки, които си ги поливаш и те поникват. Но ми идваха малко скъпички - мисля бяха по 10лв.
Не помня сега къде ги бях гледала, но чичко Гугъл сигурно може да помогне  pardon

Като цяло идейката е сладка и си струва да се обмисли  good
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: юни 12, 2009, 15:24:55 »

Веселушка, на нас от ресторанта, в който ние ще бъдем ни разказаха за една сватба, в която булката е подарявала точно петунийки в саксия и се е получило много добре. За всеки е имало саксийка с картонче с имената :)Мисля че не е лоша идеята и с една украса в тон с темата на сватбата ще е супер.
Активен
vessselu6ka
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #178 -: юни 12, 2009, 15:27:10 »

сърдечно благодаря  give_rose
аз пък някъде по чужбинските сайтове гледах много сладички малки дръвчета в саксийки, обаче това си доста скъпо у нас, затова се ориентирах към цвете. цветята от разсадниците струват стотинки, за саксийките не знам... пластмасовите са евтини, ама не ми стоят някак си, предпочитам керамични, но ще са по-скъпи crazy хммм не знам, ще трябва да се обмисли  smile
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: юни 12, 2009, 15:29:11 »

vessselu6ka, това е подарък, от който съвсем спокойно може да предвидиш по 1 на семейство, за да не ти излиза прекалено скъпо - поне според мен де  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: