Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 23:38:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3  (Прочетена 104668 пъти)

Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: март 09, 2009, 16:16:26 »

Ние сега така сме го решили със спането, но всъщност ще се нагодим според ситуацията , когато бебо се роди и е при нас! Но въпреки това и да остана аз при беб , това в никакъв случай няма да раздели семейството ни, по скоро ще ни улесни и двамата , но ще видим как ще тръгне в началото , ще се разбере в последствие как ще е най-удобно girl_wink
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #76 -: март 09, 2009, 16:46:00 »

Естествено, както се чувствате най-добре good
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: март 09, 2009, 17:01:04 »

здравейте, аз си стягам чантата за болницата лека-полека, останаха ми още няколко неща и е готова  smile smile smile

относно беба, ние сложихме в детската стая обзавеждане направо с приста, тъй като в спалнята няма място за кошарата, така ще спинкаме за сега в детската, но тъй като моето мило няма нормиано раб. време, спи и през ноща и през деня и си мисля, че е по-добре да си има и къде да легне да се наспи  smile всяко семейство си решават за себе си  smile smile smile

Майче радвам се, че всичко е добре при вас с бебешока  good
Мили браво за желязото !!!
Лъвче честито 8мо квадратче , времето наближава нали ???
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: март 09, 2009, 17:44:55 »

Ели. а на теб честито 9-то квадратче! Bravo Наистина времето лети girl_impossible Я кажи какво взимаш в багажа за родилното ? И аз вече "работя" по осъществяването на  моя списък за болницата...
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 09, 2009, 18:21:00 »

ами искат памперси, еднократни чаршафи за родилки, превръзки, ношници 2 бр., лична карта, аблаторната карта (картона), кръвната група, свидетелство за брак и тоалетни принадлежности  good good
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: март 10, 2009, 08:40:51 »

Ели, Майче, вие спискък от болницата ли имате какво точно да подготвите, че аз се разрових в нета и прочетох за Окръжна в София какво е необходимо, та все пак ще питам и лекарката.
Вече са в Лом дрешките от детето на братовчедка ми и мама каза, че точно това което на първо време ни трябва, бодита, ринатнки, блузки и т.н. за новородено бебе. Нещо май замисля освен количката да ни вземат и люлка за до към 6 месеца, но това ще е може би като родя! Вече така ми писна всичко да го мисля и притиснявам, че каквото дойде!!
Всичко най на всички бъдещи мами!
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: март 10, 2009, 09:52:31 »

Мили не се притеснявай мила имаш още доста време !!!!

за списъка - лекрката, която ще ме изражда ми го даде, но той е ориентировъчен и всяка болница различно си изисква и още не ми е стегнат целия багаж !!!! Аз чакам да наредят днес паркета и ще докарат мебелите и почвам да пера и подреждам  good good good
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #82 -: март 10, 2009, 11:02:12 »

Момичета, снощи бях на йога за бременни. Страшно ми хареса  yahoo yahoo yahoo Редуваха се релаксации с леки упражнения за разпускане на ставите, визуализации и накрая едно великоооо отпускане good  След час и 30 мин. имах чувство, че съм била цял месец на почивка и съм супер спокойна, отпусната, заредена с енергия и оптимизъм Curtsey
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: март 10, 2009, 11:08:30 »

Мили,най-добре питай в балницата в която ще раждаш smile
Ели,ти значи вече почваш с прането Bravo и аз се замислям много от кога да почвам с това,че 1000 неща са се събрали girl_impossible
Маги,радвам се че ти е подействала разпускащо йогата *THUMBS*само така smile
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: март 10, 2009, 11:49:19 »

Мили,най-добре питай в балницата в която ще раждаш smile
Ели,ти значи вече почваш с прането Bravo и аз се замислям много от кога да почвам с това,че 1000 неща са се събрали girl_impossible
Маги,радвам се че ти е подействала разпускащо йогата *THUMBS*само така smile

Майче чудя се, предполагам,че е задължително обиколниците да ги пера нали? като се замисля те ще са  най-близо до беба !!!???

Маги браво за йогата, само мога да тизавиждам че в нашето градче няма такива курсове
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #85 -: март 10, 2009, 11:53:41 »

Маги,ще споделиш ли къде ходиш, че доста ме заинтригува.
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: март 10, 2009, 11:57:07 »

Ели,аз задължително ще ги пера и тях,а и на етикета им пише че се перат...смятам се отнася за всички обиколници...вземи първо тях си опери че сигурно ще съхнат  бавно...А аз и юрганчето и възглавничката също ще пера-въпреки че отначало няма да ги ползвам pardon ще съм с чувалче.
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 10, 2009, 12:00:06 »

Ели,аз задължително ще ги пера и тях,а и на етикета им пише че се перат...смятам се отнася за всички обиколници...вземи първо тях си опери че сигурно ще съхнат  бавно...А аз и юрганчето и възглавничката също ще пера-въпреки че отначало няма да ги ползвам pardon ще съм с чувалче.

да и аз ги гледах току-що, че се перат на 40 градуса и тях ще перна
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: март 10, 2009, 12:04:41 »

Виждам , че си говорите за пранееее аз да ви кажа бебешорските дрехи ги изпрах на ръка с Персил Сензитив и Ленор Сензитив..после ги изгладих и за моя голяма радост нито една дрешка нямаше поражения  yahoo
Активен
paolla
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 10, 2009, 12:07:37 »

Здравейте smile
Гледам, че обсъждате нещата за бебенцата и се включвам с едно въпросче относно завивките. От това, което чета в различните списъци с необходимите неща за бебето се предвижда:
1. Одеалце и 1 олекотена завивка? Освен тези дали трябват и други завивки. Нашето бебче ще е лятно / юни месец/ и съм замислила да купиме:
1 памучно одеалце, 1 вълнено и евентуално някакво одеалце, което да ми седи в количката и ако се наложи докато се разхождаме да го завиваме... това достатъчно ли е или трябват и други завивки?
В момента си правя списък с необходимите неща и точно на завивките тотално се обърках blush
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: