Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 14, 2024, 03:41:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3  (Прочетена 104860 пъти)

bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #270 -: април 14, 2009, 17:27:26 »

Еха, сега ме наплашихте! Вчера бях на преглед и се оказах със скъсена шийка, с много малко останали води и с контракции и сантиметър - сантиметър и малко разкритие. А ми е рано. Лекарките ту казваха "21ви май много хубава дата за термин ако се роди точно тогава" ту "ако устискаш още няколко дни да влезеш в 9тия.." и така аз реших че щом е до стискането и ината него си го имам и ще издържим до май, ама това с прегледа точно седмица преди..  angry
Активен
paolla
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: април 14, 2009, 21:31:41 »

bebZz , а ти имаше ли някакви оплаквания за да ти правят преглед или просто лекарите прецениха че е време и тогава установиха тези неща?
Стискам палци всичко да е наред и дано удържиш толкова, колкото трябва.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: април 14, 2009, 22:09:47 »

А мен док не ме вика на 15 дена ...  pardon
Бях в началото на месеца и като за последно ми каза да отида началото на май.
Както през цялата бременност - по веднъж на месец  pardon
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #273 -: април 15, 2009, 07:12:45 »

paolla, отидох на платен преглед, защото имах оплаквания най-вече от наблюдаващия си лекар. От средата на 7ми месец не съм гледана на ехограф, а имах остри болки много ниско долу. Но пък бяха кратки и само като съм изправена и не мислех че е кой знае какво, пък виж какво се оказа!

Извинявайте за дългия пост, но много съм доволна от лекарката, при която бях, ако можех сега щях да избера при нея да раждам и ако дай боже имаме още деца бих потърсила първо нея, отнесе се с мен все едно съм собствената й дъщеря, и по телефона иска да й звъня да и рапортувам как съм всеки ден и т.н. Роди ли се здрав бебчо, много ще я черпя, ако бях продължила да разчитам на другите лекари скоро кой знае докъде можеше да се стигне..Д-р Павлова се казва, млада и приятна, а и професионалист. В МД работи и в Семейно планиране. Където както мога ще я хваля, заслужава си го!
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #274 -: април 15, 2009, 09:37:39 »

bebZz , стискам палци да се отложи раждането толкова, колкото е нужно на бебче, за да излезе готово за външния свят.  good Моята съседка в 7 мес лежа за задържане цял месец, ей така с контракции и скъсена шийка и накрая взе че преноси с една седмица  blum , така че божа работа.

Момичета, да ви се оплача, много съм нещастна от вчера  cray . Все пак се оказа, че съм развила гестационен диабет, засега не се налага да взимам някакви медикаменти, само много строга диета, тъй като показателите са ми малко над нормата. След 20 дни ще правим допълнителни изследвания, дано вече да са се нормализирали резултатите. И аз като bebZz да си похваля лекарката д-р Колева от Токуда, че жената много бързо се усети за състоянието ми.
Активен
paolla
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: април 15, 2009, 14:58:04 »

Здравейте,
Аз сутринта си правих изследвание- кръв, урина, антитела. Сега проверих резултатите в интернет и като цяло не е толкова зле положението: хемоглобина ми 110, което за мен е добър резултат, дори и когато не бях бременна, желязото ми е доста над нормата, а не пия желязосържащи препарати, уж е нормално, но да видим какво ще каже и доктора другата седмица, в урината имам някакви урати,. четох за тях не ми изглежда нещо супер лошо, но ще видя какво ще каже доктора.
Чакам само антителата да излезнат. smile
ПП И антителата са отрицателни..отдъхнах си  good

bebzz, дано всичко до края е наред good Good luck

mmagi, а как ти откриха гестационния диабет с онова пиене на глокозна течност или само с изследване на глюкозата?
« Последна редакция: април 15, 2009, 21:27:15 от paolla » Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #276 -: април 15, 2009, 15:32:28 »

paolla браво за изследванията, дано и теста за антитела да излезе негативен. Аз поне с това се разминах.

Относно въпроса ти- да, откриха ми го с натоварване с глюкоза. Взимат кръв, пиеш глюкоза, после след 60мин взимат кръв и след още 60мин пак.
Активен
paolla
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: април 23, 2009, 16:27:21 »

Здравейте,
Днес бях на преглед, правиха запис на тонове, обсъждахме резултатите от изследванията- всичко е в норма. Следващия преглед е на 7 май, тогава ще гледаме бебчо и на ехограф smile
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: април 23, 2009, 18:38:19 »

paolla, радвам се за резултатите!!!
Нещо голямо затишие тука голямо нещо...още май никоя от майските мами не е родила....Дано не ме изппреварите... Girl_hide
Активен
paolla
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: април 24, 2009, 13:28:34 »

Vanilly ,всеки по реда си, няма да се изпреварваме, чакаме да ни зарадваш good И между другото много благодаря за споделения съвет относно витамините, които пиеш, откакто ги започнах в комбинация с фолиевата киселина, хемоглобина ми е както преди да забременея good

Дугите мами, не влизат да се отчитат...
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #280 -: април 25, 2009, 10:23:36 »

Паола какво пиеш за хемоглобина моят е 104 и ми изписват фоливит феро ама си стои пак на същото ниво.
Активен
paolla
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: април 26, 2009, 17:20:27 »

Kassi, писах ти ЛС good
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: април 26, 2009, 17:25:43 »

Аз имам някаква анемия и по време на бременността стана още по-зле, и пиех няколко месеца 3*2 Малтофер, и от 81 успях да го вдигна на 107 преди раждането.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: април 26, 2009, 21:29:22 »

Ей забравихме я тая темичка! girl_impossible
Ние утре сме на преглед , така , че ще дам отчетче! girl_wink
Абе bebZz не се е появявала скоро , какво ли става при нея... Аз и темичка и направих , ама явно не е видяла.. huhhuh.gif
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #284 -: април 27, 2009, 08:47:26 »

Привет сладурки,  blum Wink girl_wink
наистина я забравихме тази темичка, не бива така  beating
Как сте, сега по топлото? Аз съм на работа до 15 май и после излизам в 45 дневния болничен, събота и неделя обикаляхме с милото за колички и креватчета и почти до бой стигнахме. Аз искам красива количка, той настоява за стабилна с големи гуми, че ние живеем в нов квартал и покрай нас не навсякъде е асвалтирано. За креватчетата аз искам да се сваля решетката, а той да се вдига матрака, че да не спи бебка на ниско. Ама ако не се сваля решетката, ще ми е неудобно да оправям легълцето, пък и колко ще го ползвам на най-високото ниво- 2-3 мес, после бебето ще стане шавливо и ще е опасно.
Ние бяхме миналия четвъртък на 3Д- бебка е такава бузанка, лапнала си пъпната връв и я смуче нещо, добре че няма зъби  Girl_hide girl_impossible И сме дълги и сме пухкави, може и по-рано да ни предизвикат раждане, но в движение ще се решава.
Хубава седмичка на всички! give_rose give_rose give_rose
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: