Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 19, 2025, 00:21:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интернет пазаруване!  (Прочетена 196205 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: март 05, 2009, 15:11:01 »

момичеата, много ми харесват нещата които си поръчвате. и мен почват да ме засърбяват ръчичките да направя същото, но не знам с какви карти става, от кои банки са вашите? трябва ли някъде да регистрирам след това картата или директо в сайта от където искам да купувам, и няма ли опастност да се "хакнат" и да ми източат парите.

Ами от близо година и половина го следя и до сега никой не се е оплакал от кражба  pleasantry Не се хаква толкова лесно сайта,картата никъде не я регистрираш в началото,а и по принцип,на втора стъпка при поръчката си я въвеждаш<и така всеки път когато пазаруваш>,за дебитна карта ти препоръчвам виза електрон на ЦКБ/ПИБ,но не и на ОББ<с нея не може>,кредитните-всички стават стига да са
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: март 06, 2009, 08:32:04 »

Наде, мерси за отговора.
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: март 06, 2009, 08:36:03 »

Аз съм си харесала доста неща в http://www.gojane.com/  но няма с кой да се комбинирам, а 30$ доставка ми идват в по-вече така че засега само ще гледам умно  huhhuh.gif
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: март 06, 2009, 08:58:56 »

Мацета сладки имам МОЛБА ако някой реши скоро да поръчва от Ла Редута,нека да свирне моля,за да си поръчам на него,ако може разбира се,защото нямам нерви и време да се регистрирам и тем подобни,надявам се някой да хелпне (ще има бонус за него  girl_wink focuspleasantry pleasantry pleasantry
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: март 06, 2009, 12:30:02 »

Оф, Дани аз само гледам сайта и едва се спирам, че нали юни ще има намаления  Girl_hide и не знам до кога ще са стърявам още girl_impossible
А сега гледам и тези красоти за спалнята........ cray
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 06, 2009, 14:10:17 »

Аз съм им леко бясна на франсетата,поръчах си едни неща от Хонг Конг не стига,че не плащам доставка,ами и номер ми дадоха да си ги следя<единия е вече в България danceg > good,другия още го няма-но въпроса е,че имам поръчка от януари от френския сайт и още си я чакам,добре че нещата са пролетни,ако бяха зимни още по  diablo щях да съм. Не стига,че дигнаха таксата на 7%,че искат 10-15лв. за доставка и още 6 да си ги взема от митница,ами и съм на тръни ще дойде ли или ще се разправям с ваучери и чекове :slap blushЦитат на: Данитка в март 06, 2009, 08:58:56
Мацета сладки имам МОЛБА ако някой реши скоро да поръчва от Ла Редута,нека да свирне моля,за да си поръчам на него,ако може разбира се,защото нямам нерви и време да се регистрирам и тем подобни,надявам се някой да хелпне (ще има бонус за него  girl_wink focuspleasantry pleasantry pleasantry
Дани,ако никой не пуска поръчка ,ще ти я пусна аз-иначе в бг мамма няколко мами пускат и там си делиш пътните
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: март 06, 2009, 14:27:05 »

Момичета имам нужда от вашата помощ. Не съм пазарувала от чужбина, а искам да поръчам на мъжа ми едни ботуши за мотора, ето тези http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Sidi-Vortice-Lux/SubProducts/Sidi-Vortice-Lux-0001 обаче нямам нито кредитна карта, нито регистрация в Палпей ли или там квото е. Ако някоя може да ги поръча и да и пратя парите по сметка тук в България ще съм много благодарна. И ще трябва ли да ходя на митница или няма да се налага. Хайде по-разбиращите ..... помагайте :'(
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: март 06, 2009, 14:53:47 »

А дебитна карта нямаш ли blush В пайпал може и с дебитна,иначе май ще платиш мито и ще те размотават по митници,с удоволствие бих ти помогнала с поръчката,но с моите пътувания,не се знае кога ще съм си в София,а по принцип като се плаща с пейпал,не може да даваш данните за получаване на друг адрес/човек sad и е малко по трудно с получаване на доставката.
Активен
goldi
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: март 06, 2009, 15:11:41 »

Дебитна имам, ама как да се регистрирам, аз питам ако някой има регистрация и опит. Мен не ме бърка кой ще го получи в България, защото винаги може да ми го изпрати по Еконт.
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: март 06, 2009, 15:39:31 »

http://www.paypal-bulgaria.com/%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-paypal-%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B0/  Offtopic иначе проблема не е,че аз ще ти я получа или ще се мотая по митници,проблема е че не съм си постоянно в нас и става трудно с получаването give_rose.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: март 06, 2009, 16:03:39 »

magi_st,ще рече че доставката е 60 лв.на човека така ли shok.Чудесен сайте,сега се ровя много неща си харесах,ако искаш може да се споразумеем нещо,само че аз нищо не разбирам с тея сайтове ,пратки,митници и т.н. crazy
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: март 06, 2009, 16:06:11 »

Жасмин нямаш проблем аз се регистрирахх и на една примерна поръчка ми каза 30$ което е около45лв за доставка, но ако си харесаш по-вече неща и сте няколко човека е по поносимо.Пък и винаги има първи път, а и тук ми е по-лесно отколкото в Редута, че поне от англииския схващам нещо.
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: март 06, 2009, 16:11:51 »

Goldi сайта е немски нали ??? в този случай доколкото знам не се плащат мита - понеже в стана в ЕС  така че не се притесняявай smile за ддсто вече незнам (но за мита си мисля че не се дължат )
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: март 06, 2009, 18:33:34 »

Аз съм си харесала доста неща в http://www.gojane.com/  но няма с кой да се комбинирам, а 30$ доставка ми идват в по-вече така че засега само ще гледам умно  huhhuh.gif
С удоволствие и аз ще се комбинирам с вас  good
Активен
goldi
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: март 06, 2009, 18:35:39 »

Направих поръчката, то можело и с наложен платеж, супер лесно стана така
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай