Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:31:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кухнята !!!!! част 2  (Прочетена 344817 пъти)

plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 14, 2009, 10:21:24 »

Момичета, искам мнение, моля ви! Само да допълня, че от дясно ще има пералня с горно зареждане, а от ляво ще има хладилник.

* Picture 385 (600 x 450).jpg (51.02 KB, 600x450 - видяно 297 пъти.)
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юни 14, 2009, 10:34:20 »

Bravo На мен ми харесва.  smile
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #152 -: юни 14, 2009, 13:36:41 »

plamik, кухнята ви е много симпатична и функционална. Аз нали не си падам много по папагалски изпълнения и вашата семпла кухня много ми харесва  Bravo
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 14, 2009, 15:19:48 »

Sunny_girl, KlaraFina, благодаря ви момичета. Не исках мненията ви само, за да чуя хубави неща за кухнята ни. Имахме и все още имаме малки разногласия за нея, но се надявам и ми се иска да ги изгладим в най-скоро време. Още веднъж много ви благодаря!  give_rose
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юни 14, 2009, 15:53:59 »

Пламик така като гледам нестандартното пространство сте го "изразходвали" максимално , много е свежо с тези светли цветове, ако беше с тъмни щеше да много захлупено

а осветлението ?? имате ли някакви лампии ? освен на тавана, много е удобно над мивката от тези малките продълговатите

good good good good
« Последна редакция: юни 14, 2009, 15:56:54 от Ели . » Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юни 14, 2009, 16:13:47 »

Ели, постарахме се колкото можем да оемем от това изчанчено място. И естествено пак има недоволни, ама това е друга тема. За осветлението, обмисляме варианта точно от тези продълговатите, поне две - над мивката и отсреща. На аспиратора май си има лампа  crazy...помня ли вече.
А я си кажете мнението за горните шкафове, по принцип. За тяхната височина, кое ви се струва по-функционално. Знам, че за всеки е различно, но искам да чуя и вашето мнение. Че това е едно от язвените места при нас.

« Последна редакция: юни 14, 2009, 16:16:24 от plamik » Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юни 14, 2009, 20:00:07 »

За мен лично височината на горните шкафове трябва да зависи от 2 неща:
1. височината на самата стая
2. височината на този, който ще ползва кухнята
Извинявайте, ама ако някое мъниче 1.60 всеки пък си ходи със стълбичка за да вземе червен пипер от горното шкафче, няма да е лесна работа.
Така че това определено е индивидуално решение - важното е да е удобно на всички smilesmilesmile
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #157 -: юни 14, 2009, 22:37:56 »

plamik, така кажи, че те тревожи височината на шкафовете.
Мога да ти кажа, че стандартната височина за монтиране на горните шкафове в Швеция е 55 см, ама имай предвид, че шведюхите са доста високи.
И аз мисля като Stassi, че височината зависи от това колко си висок, но не трябва да се пропуска и момента с работното пространство, което ще оставите межди плота и шкафовете. Ако шкафовете са много ниски (под 50 см разстояние от плота) е супер неудобно за правене на каквото й да.
Ти знаеш, че и аз не съм от най-високите, но все пак избрах нашите шкафове да са на 60 см от плота.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юни 15, 2009, 07:48:40 »

plamik, височината на долния ред шкафове с плота е 85 см или 90 см при свободно стоящи уреди под плота. разстоянието между долния и горния ред шкафове по принцип е 60 см. това е мин.разстояние което изисква аспиратова над котлоните за да не се повреди. и съответно горните шкафове почват от 1.45 м ( 1.5м) . относно самата височина на горните шкафове: едно време СКШ-тата бяха 60мм за да може над тях да се слага още един допълнителен втори горен ред. сега се правят различно 72см,80см, 90см. според височината на помещението и изискванията на клиента. вярно е че при 90 см горните рафтове трябва да се ползват със стълба, но не всичко в кухнята се използва всеки ден. а нещата които се използват често свободно се достигат на височина1.45м(1.5м)
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юни 15, 2009, 18:01:56 »

Момичета, много благодаря за мненията. Ние малко се поуспокоихме с кухнята, макар че ще има разговори на високо равнище с "майсторите".  diablo
Малко  Offtopic, но ни дойдоха и другите мебели за спалнята. Чакаме само столовете за всекидневната, а дивана е направо бонбон.  yahoo
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 16, 2009, 17:30:33 »

Plami ,и на мен много ми харесва, а цветът на стените е и толкова слънчев Bravo . Освен това ще е и много практична както виждам- всичко ще ти е на една ръка разтояние.
 Честито и със здраве да си майсторите вкусотий в нея smile
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #161 -: юни 22, 2009, 11:01:24 »

plamik, сега виждам, че си ни споделила кухнята ви и поднасям поздравления за нея  Bravo Bravo :bravo:Идеално сте запълнили "причудливата" форма на помещението. Наистина много слънчева, светла, някак уютна и най-вече изглежда функционална  Bravo Bravo Bravo А като цветове сме на една линия Wink Скоро ще пусна и аз снимки.
« Последна редакция: юни 22, 2009, 11:04:20 от пате-мате » Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 22, 2009, 11:20:57 »

Само да кажа че съм дребосък и проблема с високите шкафове съм го решила като там съм подредила по маловажни неща. В единия да кажем за препарати за почистване, който ползвам веднъж седмично  pleasantry В друг шкаф са хартийте, които пак веднъж като извадиш да заредиш после ....след доста време пак се налага  girl_wink Е такива неща иначе в см не го знам колко е.
Ще снимам и нашата да ви я покажа, тя е малка, ама си я харесвам, то с тая стая 12 квадрата нямам кой знае какъв избор  girl_impossible

Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 22, 2009, 11:24:01 »

Сладурки, благодаря ви за споделените мнения. Като донесат столовете и сглобим масата, ще снимам цялата всекидневна да ви я покажа.  Wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юни 22, 2009, 16:24:04 »

plamik поздравления за кухнята.А за цветовете на стените съм пристрастна защото и моята кухня е в тези цветове.Добре сте заплънили пространството.Браво.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: