Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 13:06:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Как да се справим с целулита?
Страници: [
1
]
2
3
4
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как да се справим с целулита? (Прочетена 54985 пъти)
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
Как да се справим с целулита?
«
-:
май 13, 2008, 12:41:02 »
Момичета пускам тази темичка за всички дами, който имат този проблем. Предполагам, че не сме малко
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
Отг: Как да се справим с целулита?
«
Отговор #1 -:
май 13, 2008, 14:23:54 »
Какъв късмет. Днес си мислих за това... аз тичам, правя упрежнения 3-4 пъти седмично, реших от вчера да се мажа с крем, но не от най-скъпите и с един уред малко се масажирам под душа. Редувам душ с топла и студена вода, храня се колкото мога по-здравословно, но като че ли не вярвам на домашните мерки...давайте съвети...
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #2 -:
май 13, 2008, 14:30:28 »
Аз много на кремчетата не им вярвам... Важното е движението. Но по принцип появи ли се веднъж целулита става страшно. Единствения ефективен метод според мен е антицелулитния масаж, който не е кой знае колко скъп, като се има предвид ефекта. Единствения недостатък е, че е много болезнено
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #3 -:
май 13, 2008, 14:38:09 »
Цитат на: d_petrovska в май 13, 2008, 14:30:28
Аз много на кремчетата не им вярвам... Важното е движението. Но по принцип появи ли се веднъж целулита става страшно. Единствения ефективен метод според мен е антицелулитния масаж, който не е кой знае колко скъп, като се има предвид ефекта. Единствения недостатък е, че е много болезнено
Болезнен е да, но само в началото.
А според мен хич не са евтини
и като направиш първата терапия трябва да си ходиш на поддържащи, иначее пак всичко на ново. А който не го мързи може и в домашни условия.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #4 -:
май 13, 2008, 14:48:44 »
Аз от няколко месеца се мажа с разни кремове - и български и чужди. После яко масаж, от 1-2 месеца даже и специален уред си купих + антицелулитен клин. Ефект няма!
Хайде някой, който е ходил на такива масажи или по-друг начин се е преборил с този проблем да сподели!
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #5 -:
май 13, 2008, 15:06:10 »
ами аз съм ходила на Дермосоник
ефект определено имаше, но както вече беше казано трябват поддържащи процедури за това лятото като се прибера за повечко пак ще направя една ударна серия
скъпичко е може би, но поне виждах разликата след всяка терапия, иначе кремчета и т.н. действат само на повърхността и заглаждат там кожата, а целулита е в дълбочина
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #6 -:
май 13, 2008, 15:09:41 »
С кремове само
НЕ
става. То тези масни депа трябва да се разбиват (кремовете само заличават повърхността на кожата, а целулита си остава). Аз ходих на масаж миналата година и за 20 процедури платих около 350лв. Да ефект имаше-не мога да отрека, но трябва след това поне 2 пъти или 1 път седмично да се ходи на поддържащи терапии. Иначе язък за парите дето си дал.
Ако има някой да препоръча добро студио и не много скъпо - ще съм благодарна
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #7 -:
май 13, 2008, 15:21:53 »
Аз по време на Дюканската диета + много вода имах добри резултати. На пръв поглед се личеше че кожата е по-гладка, но като стиснеш целулита си личеше
Забелязала съм че като не ям тестени и мазни храни кожата външно ми се позаглажда. Отделно съм много доволна от действието на кростренажора вурху цялото ми тяло
Специално т.нар любовни дръжки и целулита понамаляха
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #8 -:
май 13, 2008, 15:29:05 »
Ей, каква темичка
fiamaa
.
Да кажа и моите наблюдения. От кремчетата верно няма голям ефект, освен заглаждане на кожата. Но това е докато свърши опаковката и после наново. А това, което установих е, че чрез много движение, ама много (3-5км на ден) целулита поизчезва. И естествено балансирано хранене. Но май това чудо появи ли се веднъж - умиране има, оттърване не!
- това е за целулита!
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #9 -:
май 13, 2008, 15:36:25 »
знам че трябва да се пие много вода-водата чисти целулита............
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #10 -:
май 14, 2008, 15:31:44 »
преди, 3 години, ходих в едно студио, където първо обработваха кртаката за около 30 мин с вакуум, а след това антицелулитен масаж. Аз не успях да направя всички 10 процедури, само около 6 , но мопга да кажа ,че ефект определено имаше, даже клраката ми отслабнаха с около 2 см. Тогава не беше много скъпо, около 18-19 лв на процедура.
Активен
cremcaramel
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #11 -:
май 18, 2008, 14:01:38 »
Храненето е най-важно. Индустриални храни - минимум или нула. Индустриални храни = всичко, което е в опаковка + рафинирани въглехидрати (захар, тесто). Много вода, редовен спорт, редовен секс и масажи. Спреш ли, гадта се появява пак.
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
В очакване на празниците :)
«
Отговор #12 -:
юли 04, 2008, 01:50:57 »
С кремовете съм много непостоянна,то си трябва едно редовно мазане,ама аз забравям
Масажът много помага и изобщо не е болезнен,поне според мен
Относно фитнес уредите,има едно,което се казва leg преса,като цяло върши чудеса с дупето и бедрата,но има и антицелулитен ефект при всичките 3 мацки,които ходим заедно на фитнес.В комбинация с (по избор) колело,степер,ски тренажор (моето любимо) или бягаща пътека,върши чудеса
Активен
fifilotka
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #13 -:
септември 02, 2008, 16:10:47 »
ох този целулит!!!
според мен задължително освен нанасяне на специални кремове трябва и движение повече упражнения и разбира се трябва и да внимаваме какво хапваме доста са нещата които трябва да се правят в тази борба срещу гадния целулит :hunter:чувала съм и от собствен опит знам,че кафето има добро въздействие от използваното вече кафе (утайката)влизайки в банята може да се втрие и разтърка с гъбата там където е необходимо.а относно кремчетата съм ползвала на avon всички възможни след това минах на eveline с постянна грижа и мазане има ефект.
Активен
superr
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #14 -:
октомври 11, 2008, 19:45:33 »
има ли някоя, която може категорично да заяви, че кремовете са оправили проблема
Активен
Страници: [
1
]
2
3
4
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>