Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:58:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 63   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love  (Прочетена 223026 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #120 -: февруари 03, 2016, 10:55:15 »

Дамз и аз имам такава приятелка  yahoo  girl_haha
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: февруари 03, 2016, 11:14:22 »

Давайте координати! Аз не държа да е магнитче - примерно казвам, да е хубавко там, интервсно пък както дойде.  Yes
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #122 -: февруари 03, 2016, 11:24:24 »

Айде на не ви мъча повече, за сега няма познали... за пчелички става въпрос smile

Миялната е моят най-добър приятел, аз всичко мятам вътре и по една голяма си събираме, даже търсих последно за 14 комплекта. Тенджери, тави... събират се.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #123 -: февруари 03, 2016, 11:30:27 »

Ха, добър ден!
Аз не знам да рева ли, да се смея ли... Едно ми е странно и съм като Баба Яга - на метла. Имам енергия за петима. Вчера шефът се пробва да ме изработи, ама си поисках пари. Иначе нямаше да дойда на работа. Днес идвайки насам на най-готиното кръстовище в града, колата каза "Край! Нямам гориво!". Та на аварийки докато превключа... Значи, не съм си излъгала шефа. Чиста ми е съвестта. Дразни ме, ядосва ме diablo Вчера не му теглих майните, ама днес е на път да си ги прибере по живо и здраво. Wink
Та така - давам го по енерция и си гледам кефа!
Мъжо пак е болен sad Боли го гърло и... Вече не знам как да му помогна.
Панде, съдомиялна гледай да е 45 см. От тези за 13 комплекта (големите) няма смисъл. Нашата е Елекролукс, на свекърва ми също, въпреки че не са един и същ модел. Перфектно мие. Само една тава не събирам вътре, ама то и рядко готвя в нея. Дори гювечът влиза без проблеми. Що се отнася дали има смисъл за двама - има, да! Огромен смисъл има! Съдомиялната мие на много високи градуси, буквално изварява. Едно че тук е гадна водата и иначе са бели вилиците, друго, че все пак е нещо по-близо до стерилизация. Пести се и много вода така good Ние имаме малък бойлер под мивката и няма да стигне, ако трябва да мия на ръка. Да не говорим за студовата ми алергия и какви ми стават ръцете от препаратите. Мъжо пък обожава сушилнята. И двамата си имаме "най-добри приятели" от уредите.
Киви, ?!? Казвай бързо какво е това Wink А, ти си писала...
Голямо мрънкане измрънках днес. После ще се включа по-добре smile
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #124 -: февруари 03, 2016, 11:41:14 »

Айде и аз се нареждам на опашката на тия дето не знаят да се смеят ли да плачат ли -сагата с поканите става индийски сериал с елементи на психотрилър... Ще стана накрая една Bridezilla и ще ги заразмятам всички малоумници  beating
Иначе ни се обадиха и че халките са готови,макар че допреди малко аз щях да отменям сватба и да ходя по дънки в бистро с кебапчета... crazy
Кажете ги тия с магнитите,че ние отменихме поръчката в тази фирма,която тотално ни издъни... beating
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #125 -: февруари 03, 2016, 11:48:55 »

Вероника - каква е драмата с поканите? Спокойно, всички сме минали от там smile после ще си четеш темата и ще падаш от смях хахаха - аз отвреме навреме си я чета моята.
А моята приятелка често съм я споменавала във форума - тя е на мен и Нансита приятелка - Мон smile Ако искаш контакти, пиши ми на лични smile Хубави неща прави и не взима скъпо
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: февруари 03, 2016, 12:13:08 »

Рони, наистина всички сме минали през такива "сериозни проблеми" около организирането на големия ден.. Колкото и човека да се изредим и да ти казваме, че няма смисъл да се ядосваш, че всичко ще се нареди, няма как да стане.. После ще ти е смешно, ама после, сега не е.. Това си е една от емоциите покрай организирането, няма как.. Ядосвай се на воля! Не забравяй, че всичко ще се нареди в крайна сметка, просто ядовете са си неминуеми smile
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #127 -: февруари 03, 2016, 12:19:54 »

Мерси много, момичета! Сигурно е така,знам,че е така имали сме много по-страшни моменти с ММ на напрежение,но това е... Айде стига толкоз с мойте покани,че обиколиха целия форум хаха...

Ние миялна си имаме и то голяма-аз като почна да готвя всичко си се мие след това...ама наистина мирише гадно,въпреки че ние пускаме на програма за плакнене при всяко слагане на чинии преди да се зареди цялата.Затова и имаме негласен договор аз готвя,ММ зарежда миялната и реди  чистите чиниите след това Wink
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: февруари 03, 2016, 12:34:07 »

Много ви благодаря за съветите за съдомиялната smile Аз ползвам на работа, там е доста голяма, май от най-големите, които съм виждала и се пуска всеки ден (освен ако не сме яли пица от Доминос примерно).
Аз мразя миенето на чинии, още в началото като забременях веднъж ми стана лошо докато миех чинии и от тогава не пипвам lol Та вече и ММ е много ЗА съдомиялна smile За сега се очертава да си останем ние в апартамента, докато не забогатеем рязко за по-голям, та трябва да ми служи вярно поне 10-15 години и да е не само за двама, а и за четирима някой ден.

А такава малка, може ли да се сложи под мивката?

Към марки нямам предубеждения, нашата пералня е Индезит и много си я обичам.

А това, че казвате, че миришат много ме озадачава - на работа слагат чинии с толкова много храна по тях и не съм забелязала да мирише.

Тони, вярно мъжете хич ги няма в реденето на съдовете и ММ се е опитвал на работа и ме учудва, колко малко съдове може да събере lol
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #129 -: февруари 03, 2016, 12:43:29 »

Мъжете не мислят комбинативно като нас  blum Аз все още продължавам да се учудвам колко различно може да правим/мислим за някои неща  pardon Как беше...мъжете са от Марс, жените от Венера  blum

Рони, досега не ти препоръчвах печатницата, където ние правихме поканите защото нямам идея какви машини имат, но ако искаш можеш да ги пробваш да ти разпечатат примерно една покана да видиш как са цветовете smile На мен с хартията и всичко  ми излязоха към 30 лв поканите + тейбъл картичките Wink Ще ти пратя сайта на лично, да не става реклама  Wink

Пчеличка! Дори не ми дойде на акъла...зима е  pardon

Панди, за под мивката...зависи как са ви направени тръбите за мивката мисля че  huhhuh.gif И трябва да има изходи за водата да я свържете...измери си разстоянието, което има под мивката и по него търси, ако няма къде другаде да я сложите smile Нашата ще е до мивката, но си има отделни изходи за водата оставени  smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: февруари 03, 2016, 12:52:39 »

И  аз се учудих, че миришат вашите съдомиялни. Моята е стара, бабата на съдомиялните и събира колкото една малка, пък е голяма. Просто е кофти разпределена. Пълним я на макс за точно 2 дни. Чаши, чинии, купички, прибори...само тефлоновия тиган и тави не слагам.
Сега ще си вземем малка съдомиялна. Пардон, току що ме светнаха, че сме си купили съдомиялна вече, че даже е и доставена. Естествено, голяма. Щото съм пропуснала да му кажа. По-смешното е, че оня ден се карахме точно на тая тема, щото едната зла баба (нямам подходящо название като на Чери, ама Вампирия е малко) приела поръчката, пък то е едно мрънкало ви казвам. Цял живот ще трябва да сме благодарни, че ни е направила услига. (пък е зла, щото пожеланията й са от типа "да си жив и здрав,баба, да изкарваш парички, че да си изплащаш заема, щото няма кой да ви помага...бла,бла,бла"-спираме да слушаме)
Ей, голямо лирическо отклонение му дръпнах.

Адиктед, според мен не трябва да плащате за брака на поканите. Супер малоумна им е грешката. Дръж си до последно на твоето.

Пък аз отивам да се хиля и да се мъча да не си върна закуската, обяда, хапчетата и сока, щото ММ ми се смее истерично още за съдомиялната.
Едит за съдомияланта: Гледай и какъв й е разхода на водата.
« Последна редакция: февруари 03, 2016, 12:58:24 от nansita » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: февруари 03, 2016, 13:05:25 »

От два и при нас не мирише, аз не пускам всеки ден  nea Разбира се зависи и какво се слага.. Вчера сложих купичка, в която си носих на работа пушена скумрия.. Еми на мен ми се до  bad като я отворих, камо ли на Илиян, който не яде никаква риба.. Имах късмет, че съм аз  angry

Нашата също е разположена до мивката, както обяснява Фери.. Не  съм сигурна дали под мивката жи имало възможност да се сложи, къде отива сифона на мивката? Хм..  huhhuh.gif

Нати, ама как така ще поръчва без да те пита.. Поцупи се малко сега  funnytooth

Миленка, съжалявам, че не съм помогнала с Пчелата..  sad Пита ли тези в Горна Баня или ви идват далече? Може да е някое квартално също.. Друго бюджетно, което се сещам е Гостилницата на Краси, ако запазите цялата градина, може да се получи добре, макар не особено впечатляващата обстановка? Знаеш ли го къде е ? Порциите са огромни, а цените нерални за София и е ужасно вкусно!  pardon
« Последна редакция: февруари 03, 2016, 13:07:33 от alexandrova_90 » Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 03, 2016, 13:20:49 »

Под мивката се събират само най-малките с габарит на микровълнова.

Тони, той ме е питал, аз съм я видяла, не съм обърнала внимание на р-р, защото е за 12 комплекта. Не е болка за умиране. Ама съм супер разсеяна и не следя какво се купили за жилището. Само с наследника се занимавам и явно затъпявам.
О,такива миризливи ги пускам за миене веднага! А преди да заредя съдовете, ги изплаквам от грубите остатъци. И нямам скрупули да пусна 1/2 пълна съдомиялна. Има си кратки програми.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: февруари 03, 2016, 13:24:14 »

И аз съм така, не чакам да я натъпча на макс.. Ако не ми се мие.. Но да ви кажа, аз обичам да мия.. Мразя да пускам прахосмукачка  nea Добре, че си имам Румбата  danceg
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #134 -: февруари 03, 2016, 13:24:42 »

Каква е таз гостилница? Я ме светни smile
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 63   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: