Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:11:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love (Прочетена 223235 пъти)
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
Re:Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
«
Отговор #105 -:
февруари 02, 2016, 23:16:22 »
Добър вечер, "стари кримки"!
Сноуче, пък теб не съм те виждала нивгаш в месечната тема, идвай по-често
Накратко, не мога да ви изчета, мозъкът ми е в грипна деменция и не може да направи връзката между постове на отделни страници, не че не опитах, ама стана един микс от кореми, ин-лота, кърмене и барчета ... и се отказах. Гледам коментирате и бебешките теми, аз така и не пожелах да стана горд собственик на такава, но тези теми са уникално сладък начин да се поддържа архив на бебешките постижения и нови думи. За да не сте съвсем капо около развитието на домашното съкровище и да се включа по темата ви плясвам последната му нова дума ...
чеичи
... с ударение на първото И, и това не е нищо... ако иска нещо от някой няма мамо ала бала... има Кивиии
Събирам залози какво значи
чеичи
до следващия път.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #106 -:
февруари 02, 2016, 23:19:32 »
Черници??
Чепици?
Рькавици !!
На бас, че е рькавици….
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #107 -:
февруари 03, 2016, 07:51:10 »
"Чети ми"
Добро утро!
Днес се събудих с ММ и нещо не успявам да заспя.
Някакви съвети за съдомиялна да имате? Обмисляме една такава покупка.
Аз ще закусвам, после може пак да се включа :-)
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #108 -:
февруари 03, 2016, 08:25:19 »
Добро утро
С подути сливици съм, но ще се преборя хаха Ако нямам подобрение, утре ще скокна до ЛК, но за сега остисквам
Днес ми просветна малко и поне нямам усещането, че някой ми е "седнал на челото"
Панде
, ние сме с малка 45см сидомиялна Бош, вградена.. Направо я обожавам.. Използвахме такава и в квартирата преди това, купихме си същата и за вкъщи. Използва ли сме и таблетки и течен препарат, мие перфектно.. Без соли и допълнителни неща.. Лично според мен смисъл от голяма няма, защото няма да успяваш да събереш достатъчно неща, за да я пуснеш. При нашите сме с голяма и все на ръка си миеще мама 3-те чинии и чаши..
Киви
, аз залагам на чепици
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #109 -:
февруари 03, 2016, 08:39:37 »
Чай -
чайче
, нещо за пиене
чакай
чао
Хаха, най- вероятно няма общо с буквата "ч". Шансът да познаем само по написано е 1: общия брой думи, които казва. Има логика да са
ръкавици
, щом е нова дума и е сезонно свързана с излизане.
Панди,
зависи с какво място разполагате и дали предвиждате местене в друг апартамент. Нашата е малка и я ползвам само ако се съберем повече от 3-ма души с ядене цял ден. Има семейства от по двама, които трупат чинии цяла седмица, но миризмата е непоносима за мен
. Ама аз съм със слугински манталитет и не съм пример за подражание.
Фани,
аз също не бях чела първата ти тема за Кари. Голямо писане, даже има по три реда някъде
. Обаче с най- голям интерес гледах снимки
.
Киви
, защо и момъкът ти казва "киви"? Така ли те нарича ТМ?
Тони,
оздравявай бързо!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #110 -:
февруари 03, 2016, 08:46:45 »
Цитат на: svekarva в февруари 03, 2016, 08:39:37
Панди,
зависи с какво място разполагате и дали предвиждате местене в друг апартамент. Нашата е малка и я ползвам само ако се съберем повече от 3-ма души с ядене цял ден. Има семейства от по двама, които трупат чинии цяла седмица, но миризмата е непоносима за мен
. Ама аз съм със слугински манталитет и не съм пример за подражание.
Абсолютно, моята приятелка е така.. Слага соли, някакви ароматизатори и се чуди, защо смърди?
Активен
Feribotka
«
Отговор #111 -:
февруари 03, 2016, 09:07:39 »
Добро утро
Ръкавици ми беше и на мен първото предположение
Ще ми дадеш ли?
Чудна работа
Панди
, ние още не сме се обзавели, ама съм хвърлила око на една Whirpool, за вграждане, 45 см, по-голяма е напълно излишна
Това ако планирате от тези стандартните, иначе има и по-малки, свекърва ми е с малка и непрекъснато я ползват, защото не е трудно да се съберат съдове за нея
А аз не знам двама човека колко пъти трябва да ядем, за да съберем достатъчно чинии за нея (45 см) и дали до тогава няма да останем без чиста посуда
Ако искаш мога да ти пусна линк
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278
«
Отговор #112 -:
февруари 03, 2016, 09:08:59 »
Панди, само не взимай Индезит, и ние, и наши приятели сме много недоволни
И ние сме само двама, но малка съдомиялна не ни стига, чак се чудя какво правим, та толкова съдове цапаме. Ама го има момента, че откакто я имаме нищо не ни се свиди да изцапаме, а преди като знаехме, че трябва да се мие (и двамата мразим от дъното на душата си) да видиш как се позамисляхме.
Проблемът на малката е най-вече като готвиш, не може да наслагаш всички тави, тенджери, купи и тем подобни барабар с чиниите.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #113 -:
февруари 03, 2016, 09:13:41 »
Аз докато готвя мия всичко.. Илиян като готви, обаче... Добре, че съм добра на тетрис и побирам всичко и чинии, и тави и тенджери.. Просто се налага да му помагам, защото той не е добър и никога не може да хване всичко вътре.. Моята приятелка е с Уърпул.. И сушилня, и пералня, и съдомиялна.. Доволна е май само от пералнята..
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #114 -:
февруари 03, 2016, 10:11:25 »
Научих се да готвя в малки съдове, малки количества, колкото за едно ядене. Последните ни чинии също са малки, да изглежда, че са препълнени и уж да ядем по- малко
. Сладкиши и по- специални многообразни работи правя само за гости и тогава я пускам два пъти. Нашата също е Бош, нямам оплаквания вече 9 години.
Семейно сме свикнали след ядене да се справяме с посудата като по филмите- един мие, друг бърши, трети прибира. Всекидневната е с бокс и това е допълнително време да сме заедно.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #115 -:
февруари 03, 2016, 10:13:59 »
Здравейте!
Днес съм в много добро настроение, защото времето е прекрасно. Много ме зарежда и нямам търпение да хвана улиците.
Малко се направих на свиня на закуска и сега не-мога-да-дишам.
За търсената дума - не знам какво може да е, но смятам като Свекърва, че няма общо с буквичката "ч".
Съдомиялна нямаме и на този етап не изпитвам необходимост от такава. Аз обичам всичко да мия веднага, не мога да търпя натрупване на съдове. Вчера цял ден бяхме без вода и направо полудявах, когато влизах в кухнята. За двама човека и според мен е безсмислено.
Хайде аз отивам на разходкаааа
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #116 -:
февруари 03, 2016, 10:15:13 »
Докат седна и то стана добър ден....
Гледам за миални говорите - ние още нямаме
нали сме под наем и няма много смисъл да я купуваме за някой друг... Мием на ръка, което в общи линии е като онази реклама - живееш - съдове, умираш - съдове, жениш се - съдове, развеждаш се - съдове.... Проклятието на мивката му викаме - кой кво прави, мивката е пълна........
Мен също се опитва да ме тръшне вируса, ама не се давам засега - боли ме гърлото, ама се справям....
След малко отивам на педикюр и ще оставя Боби на татко му - напоследък ако не му кажа на мечо кога трябва да яде/спи/играе, той няма да се сети и затова днес съм решила да ги оставя по мъжки - като му ревне, ще видиш как ще почне да се сеща за какво му е време ахахахах
Букнах Гого за кръщенето - ще снима Ева, че Гого няма да може, но аз и нейните снимки харесвам така че мисля че ще се получи. Малко са вдигнали цените и въпреки отстъпката ще ни излезе доста пари за 3 часа снимки, но все пак си струва.
В чуденка съм за ресторанта - Гого ми препоръча няколко от, които само два май ми влизат в ценовата листа - някоя беше ли се женила в Скай Уей освен Мариолка? все ми се струва че ще ни е скъпо там...
Другите които ми предложи също ми се струват скъпи...
Ресторант Пчела дето Тони ми го предложи под 800 лв оферта не мгат да ми дадат а това ми е много... Представямм си нещо от типа бюфет - едни плата с топли и студени предястия, плата с панирани пилешки работи примерно, няколко кани вино и бира и безалкохолни и това е - до макс 500 лв горе долу, ама нещо удрям на камък...
Писах на няколко ресторанта пък да видим... Идеи приемам всякакви
Активен
Feribotka
«
Отговор #117 -:
февруари 03, 2016, 10:27:54 »
На мен единствено ми тежи миенето на съдове след готвене...та сигурно главно след готвене ще я ползваме съдомиялната
Иначе и ние като
свекс
заедно правим всичко в кухнята преди/след ядене
Чакайте да ви кажа колко съм луда...малко като тая история дето скоро някой я беше публикувал с онази с ананасовия сок
Прибираме се снощи и си викам ще си направим салата за вечеря и ще се размазваме след това...Гледам доматите за салатата тръгнали да си заминават, викам си хайде ще ги плесна набързо да направя доматен сос за спагети, обаче в хладилника ми се помотваха едни маслини понеже Боби беше купил повече, викам си ще сложа и от тях...обаче те много, чудих се какво да ги правя и проблясък - от останалите ще си направя маслинова паста и ще ѝ сложа малко орехи, обаче и от орехите останаха, и последно забърках един бърз кекс за закуска
Успоредно си бърсах хладилника и фурната, че нещо ми се виждаха мръсни, направих вечерята (само за топлене беше) и салатата (от по-читваите домати) и към 8 и 30 - 9 мирясах
А Боби през това време се беше мотал нещо в мазето да прави, качва се и аз вече съм се пльоснала на дивана, ама доволна, влиза в кухнята и вика абе мацата, защо така ме ядосваш сега и не си почиваш повече
Докато се изпиша, 2 нови отговора...
Миленка
, виж нашият (Бижу в Силвър Хаус) за градината дали не могат да ви спретнат такъв коктейл и на каква цена
Друг по-малък с приятна градина, за който се сещам е La vita e bella (на Дондуков), пак е в хотел обаче...В квартала нищо ли не намери?
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #118 -:
февруари 03, 2016, 10:34:07 »
Добър ден! Свеко, кога да пишех в тая тема, то тогаз ми беше б...си състезанието с времето - мъжо все на работа, бабите далече, работа колкото НЕ-искаш, пък и под секрет да кажа, че тогавашните мами не бяха яки като сегашните. Сега много "провокаторки" и аз взех да ставам по-отговорен родител покрай вас. Тогаз съм била кифла на 25, вятър ме вее на бял кон, хаххахаха.
Миялна нямам шефа обожава да мие - така се разтоварвал
Индезит обаче имам някой и друг уред и хич не съм доволна. Беко са 100 пъти по-добре.
На Миленка терзанията и мен ме вълнуват, към края на пролетта ще правим бабина и то си отговаря на вашата кръщенка. Искам да дам някакви магнитчета за спомен/със снимка/бебешко синьо/панделка/синьо оченце. Приемам идеи всякакви. Не успях за сватбата да си начеша крастата, да си я направя както ми се искаше. ..
За Киви - мекици?!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #119 -:
февруари 03, 2016, 10:51:09 »
Фани имам приятелка , която изработва разни подаръчета - за магнити баш не знам, ама мога да я питам
Я разкажи за тая бабина? стана ми интересно
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10