Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:53:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
Страници: [
1
]
2
3
...
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love (Прочетена 223216 пъти)
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
«
-:
февруари 01, 2016, 07:51:26 »
Честит ви месец февруари!
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
«
Отговор #1 -:
февруари 01, 2016, 08:08:01 »
Мерси,
Киви
, за новата тема! Да ни е на късмет и любов, само хубави новини да си споделяме и на хубави теми да ни върви
Съботата и неделята при нас бяха лежерни.. Ходихме във Враца при мама.. Разходки и сбирка с един приятел на баща ми.. Хубаво си изкарахме.. Нещо нямам настроение и само ви четях без да пиша
Спорна седмица, месец и само хубави неща да ни се случват
Първото любовно кафе от мен за месеца
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #2 -:
февруари 01, 2016, 09:12:10 »
мммм, благодаря, Тони! и на Киви за темата. Детето грипяса! дано да не зарази и малкото
мрън, мрън, мрън, поне сме у мама и ме глезят.....
вчера видях кмИтицата на селото... Кога пораснахме толкова?
Активен
Alichka
«
Отговор #3 -:
февруари 01, 2016, 09:40:41 »
Добро утро!
Аз рано раних (още в 6), че да дойда на работа. Защо ни извика шефът толкова рано - така и не разбрахме!
Не съм чела старата тема. Благодаря за новата! При нас беше лежерно, мързеливо, а вчера имахме детски емоции, за които трябва да седна и да разкажа в нашата тема. И без това много неща се натрупаха. Дано ми остане време следобед... хихик...
Пожелавам на вас и на себе си прекрасен месец, изпълнен с любов, положителни мисли и слънчеви усмивки!
П.П. Изчетох ви от вчера и онзи ден. Майка ще ходи баш във Финландия тия дни. Хич няма настроение, пък аз й казвам, че остарява. Преди се мяташе с охота на нови места, пък сега мрънка, че в последния момент ще пътува. Като й представих така картинката и не се даде лесно
Поразвълнува се! Явно още не е баш остаряла.
«
Последна редакция: февруари 01, 2016, 09:46:17 от Alichka
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #4 -:
февруари 01, 2016, 09:47:31 »
Правете, правете любов, сега ви е времето
После си отглеждайте и последствията
Вместо любовно, ще го раздавам благодарно днес.
Хехе, първо лично си благодаря, че изкарах предвидените от мен дни за житен режим и днес започвам бавно и славно да се захранвам в продължение на 10 дни.
Благодаря на Ина, че ми напомни да благодаря на Чери за блога на Румяна Илиева основно в частта за рецепти и начини за доставка на храни. Накара ме да се разровя и да проуча разни неща.
Колкото и прозаично да звучи, много съм благодарна на италианците за една тяхна белина, с която спасих най- красивата покривка българска бродерия, отнела на майка ми и баба ми повече от 2 години от свободното им време. Голяма радост беше като и махнах вчера почти 40 годишни лекета, които безуспешно бях третирала с кой какво каже, без да съсипя цветовете
Та така, добавям най- силното си желание за февруари и въобще - нека след всеки край получаваме възможност за ново, по- добро начало
Фани,
кметицата има ли големи цици? Даааа, не съм виждала плоскогърда кметица, честно
. Сигурно е изискване за заемане на поста даже от соца...Дража си беше природно развита в тази област
Активен
Feribotka
«
Отговор #5 -:
февруари 01, 2016, 09:58:11 »
Добро утро
Понеже вчера липсвах, ви черпя със закъснение днес по случай една година от годежа ни (вчера) с тортата, която тогава една много мила жена беше сътворила за нас
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t34.0-12/12647645_10208798199058041_1635614228_n.jpg?oh=6f31807c928084d031dd9c50081293c8&oe=56B19E29
Ние 5 дена вместо да си починем бяхме по обиколки! В резултат снощи спах доста неспокойно, нещо ме беше стегнал коремът, даже леко се стреснах, ама всичко е наред вече
В петък бяхме в Пловдив, взехме свекървата малко да се разсее и тати, че не беше на работа
Имам чувството, че никога няма да мога да взема достатъчно от този град
Само че първото ми впечатление винаги е, че не знам хората как се оправят в него...струва ми се по-объркан от София...Боби казва, че е защото не живеем там, може
Разправиите през уикенда ни бяха с телевизията и интернета, щото в Драгалевци никой не ще да изгражда мрежа и ще сме на чиния
Ама това да ни е проблемът
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #6 -:
февруари 01, 2016, 10:13:38 »
Коя е Дража? Не позна - тая е слабичка като мен, и ми е наборка, затова казвам кога пораснахме? Странно е - играли сме си като деца
Фери, пази се ей! Ще ти се скрат пловдивчанки, че не си се обадила.
Али ми изглежда разведрена. Май като се оправя времето, ще изчезнат и лошите мисли. Да ви се жалвам:
Казах на едно семейство да ми кажат със сигурност дали ще идват на Свети Валентин до края на месеца. Снощи жената ми пише: Ние засега няма да идваме, обаче ако има промяна до 14-ти ще ви уведомим.
Как да го разбирам аз това сега? Няма да идваме, ама пак да се чуем дотогава, щото може и да дойдем. Друг път ще дойдат!
аз хиляда пъти няма да променям резервация!
In-law младата яко се е "стресирала". Искала да емигрира, но мъжа й/брата на ММ/ й рекнал: "Ти беше в Канада, що се върна?" И не щял и да чува. Прав си е и той. Костваше му много усилия да се върне на старата си работа след като се върнаха. А като си я знае, че пак може да я стегне душата след някоя и друга година и пак ще тръгне да се връща и не му се ще да рискува пак. Пък и е на 40 вече... Сложна работа!
Тая сутрин и аз съм поетична като вас:
Учителско междучасие
Тогава, когато в класната стая е прашно,
когато класът е избягал и потайно мълчи;
когато отличникът даже е дошъл без домашно
и те гледа усмихнат, и не свежда виновно очи;
когато светът ти изглежда странно отнесен,
сякаш даже и той е избягал нехайно от час;
когато отново тревожно се питаш къде са
тези светли мечти, заглушени от някакъв глас;
тогава, когато се чувстваш ненужно виновен,
че е делникът празен, а пък празникът – тъжен и сив;
когато звънецът звъни и се втурваш отново
с учителски дневник, но се чувстваш не много щастлив;
тогава, когато урокът изглежда безкраен,
а шумът в коридора прилича на бурна река,
и на теб ти се иска да избягаш от класната стая,
но си казваш /наум/, че не може, не бива така…
И си казваш: „Започвам отново, урокът ме чака...”
Ще дочакаш, повярвай, на годините златния плод!
Всяка думичка твоя ражда светулки в мрака.
И си струва да бъдеш учител във този живот!
Петранка БОЖКОВА
«
Последна редакция: февруари 01, 2016, 10:21:31 от fanimira
»
Активен
svekarva
«
Отговор #7 -:
февруари 01, 2016, 10:29:29 »
Нямам предвид дебела или огромна, просто с хубав бюст.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B0_%D0%92%D1%8A%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0
В превод от социалистически - бивша кметица на Пловдив.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #8 -:
февруари 01, 2016, 10:32:39 »
Здравейте и благодаря за новата ни февруарска тема!
Пожелавам на всички много спокоен, влюбен и успешен месец!
Уикенда и ние прекарахме в разходки и релакс. Влади отново почива в събота и много добре ни се отрази. Днес е мрачно и подухва.
И аз не спах добре, както обикновено. За капак на всичко сънувах ужасен сън и се събудех плачейки.
Толкова ме беше страх, добре че има кой да ме гушка.
Свекърва
, хареса ми твоето включване - благодаря, благодаря, благодаря. Много ми харесва тази дума.
Фери
, честита ви годинка и на вас от годежа.
Забравих една снимчица да сложа.
«
Последна редакция: февруари 01, 2016, 10:34:13 от always_and_forever
»
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #9 -:
февруари 01, 2016, 10:33:20 »
Добро утро и хубав месец и от мен! Ако щете вярвайте в петък поглеждах няколко пъти навън да не би да има някакъв катаклизъм,че никой не пише,недейте така да ме стряскате!
Фери, това за Пловдив го казва всеки-дори хора,които не са живели нито в София,нито в Пловдив-не знам защо е така.Аз например супер много се дразня,че все още пространствено не съм ориентирана в София-има неща,които ми изглеждат твърде далеч (напр квартали), а те са едно до друго и любими 2 улици,които са навсякъде -едната е Раковска е,убийте ме логиката на тази улица ми убягва и когато и да попитам все сме на Раковска. Това ми напомни за бригадата в Америка и следната случка: ние бяхме на полуостров,който май си е и остров,но е свързан с няколко моста за сушата и тръгнахме да търсим 2ра работа, адресът изглеждаше като да е в съседния град,хванахме автобуса,който обикаля целия (полу)остров за 1 спирка-слизаме-търсим,търсим улицата я има,но такъв номер няма.Видя ни един полицай,че се чудим и ни каза,че тук такъв номер няма и е в следващия град...оказа се,че е не в следващия а в по-следващия и бяхме ходили около 20 км пеша като стигнахме ни питаха как сме дошли и като казахме пеша ни гледаха като полезни изкопаеми...
Оказа се,че на това място градът свършва,улицата се превръща в път с номер, а в следващия град си е пак същата улица със същото име и това не само за главните улици...по-тъпа и изгубена не се бях чувствала...
Да кажа за нашия уикенд -мен гостите с претенции на сватбатами дойдоха малко в повече,тъкмо да питам и вас.Значи има момичета,които искат аз да им уредя фризьор и да бъдат с мен целия ден,защото не са от София, а аз пък не мога да уредя на 5 човека фризьор и няма как да е моят,защото не мога да чакам 5 кифли да станат готови,че да не се и изгубят и в събота се чувствах много натоварена и ядосана и съжалих,че съм пожелала да направим сватба...В неделя излязохме да се разходим и си купих едни обувки с 50% намалени и светът ми изглежда по-добър,но проблемът остава.
Та такива работи около нас.
Честита годишнина на Фери ! И да пишете повече!
Едит: Тони,поправих се и се извинявам просто като пиша от телефона ми е трудно,а бързам да пиша,че докато включа лаптопа обикновено вече сте на друга тема (с изкл.на петъка)
«
Последна редакция: февруари 01, 2016, 10:46:03 от addicted_to_u
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #10 -:
февруари 01, 2016, 10:38:19 »
Забравих да пиша и аз Честита годинка от годежа ви,
Фери
Рони
, като пишеш не оставяш интервали между отделните неща, няма никакви емотикони (не че е лошо).. Като видя целия този тескт направо се отказвам да чета, а много често има много интересни неща, които пишеш.. Нищо лично просто, моля те удрай по един ентър между отделните мисли
Фани
, ти може да си казвала, ама те защо са се върнали от Канада? Имам познати там и са повече от доволни
Активен
svekarva
«
Отговор #11 -:
февруари 01, 2016, 10:42:34 »
Хихи, я да видим сега
Това е на много централно място в Пловдив
141541.jpg
(40.85 KB, 315x210 - видяно 3349 пъти.)
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #12 -:
февруари 01, 2016, 10:46:12 »
Добрутро...
След един уикенд на тотално недоспиване, снощи най-накрая поспахме и тримата.. Горкото ми малко създание още си няма зъби и този уикенд беше пика на болката явно
Кашля, киха, сополи, дави се, боли го... Заклевам се никога не ми е ревал така
Притесни ме доста... Даже на лекар го водихме.. Събота срещу неделя има 3 часа сън общо за цялата нощ - както се вика майната ни на нас, ама той се измъчи миличкия . И ми съдра сърцето, вчера си плаках с него
Най -накрая снощи поспа и ние с него и днес отново е моето сладко лъчезарно човече
Вчера фиксирахме датата на кръщенето - 26,06,2016 - а чак сега виждам шестиците ахаххаахах избрахме 26ти защото си е наш празник месечинка с мечи ахахахахахахах. Дано Гого да е свободен
Писах му вчера, чакам отговор
Честита годишнина Фери
Аз да ви се оплача - толкова се радвах че до блока ми има градинка и че ако не ми се разхожда, винаги мога да сляза за 20 мин там. Е познайте - слизам в петък аз и що да видя -1,2,3 ,.....26 алкохолика!!!
кой с ракийка , кой с биричка - седнали баш на слънчевите ремонтирани пейки...
Заговорих се с една майка - всеки ден от 11 до 3 седят там - баш когато е време за излизане на децата сега зимата.... Е не е честно!
Трябваше да храня Боби навън - той много обича - но за целта трябва да седна нкъде, заради тея седнах на една метлна избушена пейка на сянка - резултатът - простина ми кръста и сега се опитвам и да кашлям... е не е чесно мама му стара...
Та така - хубав ден от мен, пак ще се включа по някое време
Активен
Feribotka
«
Отговор #13 -:
февруари 01, 2016, 10:48:27 »
Благодаря прекрасни дами
Хахах
Рони
, Раковска ако не се лъжа е най-дългата улица в София, започва от центъра и стига до след Сточна гара...супер дълга е, не си ти лудата
Тия твойте им кажи, че живеме в 21 век, има интернет да си търсят фризьор или да дойдат направени, що трябва тук да се правят
Не позволявай на никой да ти се качи на главата в следващите месеци
Оставяй наистина някой и друг интервал да ни е по-лесно да четем
И ние си имаме кокичета в двораааааа
Ама напролет трябва да бодна още някоя и друга лукувица и минзухарчета ама да видя как ще съм
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #14 -:
февруари 01, 2016, 10:57:11 »
Ми защо бе, Тони? Майка й, ей проста жена ви казвам, реве, че била сама, че се разболявала, че щяла да умре, а те там. Далече й се струвало отвъд океана, общо взето не изчака тя - да си намери работа, да посвикнат, прибързано реши да си дойдат и сега съжалява, ама мандалото се лопна. Абе не знам, аз като гледам Свекс, как гледа жената да са й добре децата, а не да им виси на врата и да им реве не оправдавам майка й. И наште им е криво заради сестра ми, обаче казват "вие да сте добре, ние се оправяме тука някак". Пък и те ще ходят. Майка даже ми вика сестра ти ако/като роди ще ходя в Испания за няколко месеца поне, хахах, ПОНЕ... Смятай, ако й позволят и година може да стои!
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
63
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>