Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:50:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love (Прочетена 223211 пъти)
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Re:Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
«
Отговор #150 -:
февруари 03, 2016, 18:22:14 »
Ето го моят избор на цветове:
Сводът в дневната първоначално мислех да е с такива камъни, каквито имаше на снимка вчера, но с този корк стана много по-лесно, уютно и също толкова ефектно.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #151 -:
февруари 03, 2016, 18:31:29 »
Мари, много е уютно! Харесва ми определено.
Аз пък съм потресена от цените на шкафчетата за баня.....и защо все ги правят с едни изтумбени напред мивки?
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #152 -:
февруари 03, 2016, 18:40:44 »
Marri, aз по принцип не харесвам точно тази комбинация от цветове, но вашият прочит много ми допадна
Нанси, нетумбести мивки с красиви шкафчета има в ИКЕА - влюбена съм в тях.....само мъжо да не беше толкоз капризен в избора на жилище.....
Еми, от вчера искам да ти благодаря за комплимента, днес си разхождам напращялото самочувствие, та чак едни студенти ме загледаха, хахахах Относно цветовете - аз обожавам бели мебели....Мечтая да си направя дневна като на Бри ВанДеКамп (как, за Бога, се пише тази фамилия?!) - стени в тъмен тюркоаз (или цвят teal), бели мебели и разни цветни акценти
И на Бубет стаята съм я замислила с бели мебели.....да видим дали ще я реализирам в тоз' живот или в другия ще си търся по-малко капризен мъж (пък!)....ехххх, размечтах се
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #153 -:
февруари 03, 2016, 18:46:05 »
Сноу, ако знаех,че ще е такава драма с мебелите за баня точно...имам и аз едни каприз вкъщи- пък да не е на стената, пък да не е такъв цвят..плочките ги избрах по-бързо. И намерих аз идеалното шкафче с умивалник, ама пусти 1500лв дето му ги искат?!?!?! И това без смесител.
Мммм, за детската имам една красива идея в главата с бели мебели. Даже скрин от Икеа съм харесала-идеален е просто. Изобщо, Икеа ми е много любимо място. Имат и хот дог.
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #154 -:
февруари 03, 2016, 18:53:10 »
Мари
, наистина е много уютно, просторно и хубаво.
Ние още не сме се сблъскали с реалните цени на обзавеждането за баня, ама предполагам, че са
Нат
, вие на какъв цвят за банята сте се спрели? Събирам идеи...
Ох, ама така ми нацелихте "болното" място сега.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #155 -:
февруари 03, 2016, 18:57:24 »
И евтина закуска до 10:30 предлагат, хахахах
Сестра ми и съпругът й ако има един начин и долните гащи оттам щяха да си купуват, хахахах
Аз обожавам ей този икейски шкаф с мивка:
http://www.ikea.bg/bathroom/Bathroom-sink-cabinets/Wash-stands/57737/83041/
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #156 -:
февруари 03, 2016, 19:58:19 »
Нат
, на нас в баня стил ни направила по поръчка шкафовете, колкото рафта, каквито отвори, цветове и материали искахме... сумати шкафове+голямо огледало ни струваха 1000лв, ама всичко беше по наш избор и не да ми кажат 'Поръчваме ги и могат да пристигнат с дефект от транспорта', при което ние питаме, какво ще стане в такъв случай и те ми казват 'ще го възстановим, но още 30-40 дни ще чакате'.. Викам, а къде е гаранцията, че пак няма да се чукне някъде и да чакам форевър...?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #157 -:
февруари 03, 2016, 20:00:00 »
Начиии мацковциии, кат ви слушам и се успокоявам че не само аз имам претенции от половинката за цветове, вещи и... прословутия диван... който още избираме.....Както и прословутото портманто- същата сцена.
Явно ще си се оплакваме тук и такам хахах
Сноу
, че ти си приличаш на студентка, кво се правиш ся
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #158 -:
февруари 03, 2016, 22:20:33 »
Ааа, чак за долни гащи не ми е фаворит Икеа. Ама примерно спалното бельо на бебето е от там. Поне единя комплект,де. А шкафчето е супер.
Загледала съм точно тази серия...
Миме, нашата баня е компромис между мен и ММ. Той искаше по-мъжка баня и цветове, аз пък исках все пак да си личи,че има и жена в тая къща. Та в крайна сметка ще е
това
. А в малката баня няма да ги има китките.
Тони, в събота ще те разпитам подробно за баня стил.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #159 -:
февруари 03, 2016, 22:49:25 »
У нас всичко е по мой избор, само банята е заварена, но аз много си я харесвам. И понеже доскоро си гледах на апартамента като на квартира, всичко е купувано едно по едно и има доста разминавания. Ама на мен си ми е много уютно. И на нас ни предстоят разни ремонтчета, но по сериозното, ще е лятото, когато с бебето ще мигрираме към Враца.
п.с. намерили са си квартира и ще се изнасят след десет дена
Мари
, и на мен ми стана много уютно у вас, представих си, как ме черпиш с чай
Аз Икеа по принцип я харесвам, но я отвориха една година след като обзаведохме основните неща и не всичко икейско се вписва у нас. Но малките има джаджи са супер функционални
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #160 -:
февруари 03, 2016, 22:56:12 »
Благодаря ви, момичета!
Най-важното е всеки да успее да превърне мястото, където живее в свой дом, където да се чувства добре!
Панде
, любимо ми е имам гости на чай
Ако не ни деляха 2 000 км, бихте поканила още утре
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #161 -:
февруари 04, 2016, 08:33:54 »
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1542177
Това го мярнах преди време, но обсъждахме важни патриотични дела и съвсем го бях забравила. Какво ли не измислят хората, ей
. Сетила съм се да направя предложение да го комбинират с вибратор, може повече да се харчи
.
Бременелки, какво ще кажете свекървите да ви подарят едно уредче за 14-ти февруари?. Аз лично не бих рискувала или пък ако дръзна, то ще съм в готовност да побегна от висок старт.
Хубав и ползотворен ден!
ka_n.jpg
(18.97 KB, 387x353 - видяно 2236 пъти.)
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #162 -:
февруари 04, 2016, 08:41:08 »
Добро утро
Това да работиш от вкъщи не е чак толкова зле..
Мари,
много уютно и спретнато ми изглежда... Вие ли си правихте всичко, защото знам, че сте под наем.. Мисълта ми е влагате сумата да обзаведете и ремонтирате апартамента, но това приспада ли се по някакъв начин или поне да сте сигурни за какъв период от време ще бъдете в апартамента..? Чисто любопитство, защото в България, когато някой е на квартира, той не пипва нищо в общия случай, като ремонт и тн.. Пак казвам в общия случай, но пък и тук почти всички квартири са обзаведени, така че за аналог не може и да става дума.
В нас всичко е бяло.. С патладжанено лилаво и зелен лайм.. Всеки се чуди, как Илиян се е навил да направим гранитогреса във всекидневната и коридора бял, но аз не понасям тъмен под.. А друг нямаше да ни отива.. В крайна сметка всяка прашинка си личи, но аз имам Румбата, който всяка вечер вършее
Единственото бяло нещо, за което съжалявам са стените във всекидневната и коридора, които оставихме бели, но специално в първата стая ме притесняваше да използваме цветове, защото лилавото и зелено са силни цветове и решихме да остави стените чисти.. На места, където Илиян се подпира в стената, докато лежи на дивана да играе Фифа се е захабила стената и ме дразни много... Та, бели стени НЕ, бели мебели и подове 100% ДА
Хубав ден.. Още имам болките в гърлото...
Свекс
, за пореден път ме уби.. Чувала съм, че е хубаво бебетата да слушат музика и е готино, но така
Активен
Alichka
«
Отговор #163 -:
февруари 04, 2016, 08:52:14 »
Малеее, човек да не ви отвори линковете на работа
Разхилихте ме рано сутрин. Аз вече съм на линия, ама не ми се работи и чакам да стане поне 10. Нали такъв час бяха дали някакви учЕни?
Нат, много ми харесва. Аз лично не бих сложила такава мивка, ама то това е заради пустата вода тук. Иначе много ги харесвам. Буквално са ми като от каталог.
Мари, вашето решение много наподобява старото ни жилище. Между другото - коркът е страхотна изолация
В панелно жилище съм го виждала като стена за акцент - стена на фугата на блока, където каквото и да правиш, все е студено. Аз лично много обичам този цвят кафяво за мебели - лешник.
Сегашното ни жилище е с череша - по-червеникаво дърво. Холът ни е в зелено, като диванът е комбинация от тъмно-мишесиво и бяла кожа. Аз лично много го харесвам. И друг път съм казвала - стилът като цяло е гръко-римски. Замислила съм се за баня, но това не ни е на дневен ред. Може би след 5 години. Сега банята е в светлокафяво и бежово с едни фризчета и извивки, които искат ръчичка. Поне ми радват окото
На малката стаята я обожавам
Мебелите са светли, ама не са бели, а сивкаво-жълти и хич не им личат ръце и крака.
Бели стени не бих оставила - като в болница ми е
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #164 -:
февруари 04, 2016, 09:09:32 »
Добро утро!
Свекс, туй го гледах по ТВ, обаче съм му пропуснала най-важната част, хихихи, а именно - къде се поставя. Даже си помислих - бе какво толкова открили тия чак и по новините ги дават, хаххахаха
За обзавеждането - Мари, бравоЗ!!! А другите какво сте заразказвали - пуснете по някой фотка, не знаете ли, че хич не мога да си представям картини по разкази, всъщност представям си нещо, което в карйна сметка се различава толкова много от оригинала, че някой би си помислил, че съм слушала с в..та си тонколонка, хахахха
Аз за 1-вия апартамент бях егаси фиаското! Само проекти ми в главата - прасковено, шампанско, тюркоаз, бордо и т.н. обаче боята ни беше включена в цената, както и банята и беше голям цир с избирането. Отивам аз да избирам цветове, посреща ме Ридван ага с криви зъби и така ми се пули насреща за шампУанското и бЪрдото, че ми каза: Я се качИ на 3-тия там съм ги боядисал сичките ХапЪртменти, огледай и кото си харесаш, че Ръдван агата таквиз изгъзици не знай да прави, хаххахаха. Ей потънаха ми и гемиите и сичко ви казвам. Добре, че хубави бяха цветовете - и праскова имаше и шампанско и бебешко/елзино синьо. Тогава много бях тръшкателна, щото видиш ли сичко се прави 1 път! Кой да ти каже, че след няма и 5 години пак ще обзавеждаш...
Оффф, чак Кик се наака докато ме чака да довърша. До скоро!
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...