Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:50:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 63   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love  (Прочетена 223211 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: февруари 03, 2016, 18:22:14 »

Ето го моят избор на цветове:

Сводът в дневната първоначално мислех да е с такива камъни, каквито имаше на снимка вчера, но с този корк стана много по-лесно, уютно и също толкова ефектно. smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: февруари 03, 2016, 18:31:29 »

Мари, много е уютно! Харесва ми определено.

Аз пък съм потресена от цените на шкафчетата за баня.....и защо все ги правят с едни изтумбени напред мивки?  nea
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #152 -: февруари 03, 2016, 18:40:44 »

Marri, aз по принцип не харесвам точно тази комбинация от цветове, но вашият прочит много ми допадна smile
Нанси, нетумбести мивки с красиви шкафчета има в ИКЕА - влюбена съм в тях.....само мъжо да не беше толкоз капризен в избора на жилище.....
Еми, от вчера искам да ти благодаря за комплимента, днес си разхождам напращялото самочувствие, та чак едни студенти ме загледаха, хахахах Относно цветовете - аз обожавам бели мебели....Мечтая да си направя дневна като на Бри ВанДеКамп (как, за Бога, се пише тази фамилия?!) - стени в тъмен тюркоаз (или цвят teal), бели мебели и разни цветни акценти  infatuated
И на Бубет стаята съм я замислила с бели мебели.....да видим дали ще я реализирам в тоз' живот или в другия ще си търся по-малко капризен мъж (пък!)....ехххх, размечтах се smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: февруари 03, 2016, 18:46:05 »

Сноу, ако знаех,че ще е такава драма с мебелите за баня точно...имам и аз едни каприз вкъщи- пък да не е на стената, пък да не е такъв цвят..плочките ги избрах по-бързо. И намерих аз идеалното шкафче с умивалник, ама пусти 1500лв дето му ги искат?!?!?! И това без смесител.

Мммм, за детската имам една красива идея в главата с бели мебели. Даже скрин от Икеа съм харесала-идеален е просто. Изобщо, Икеа ми е много любимо място. Имат и хот дог.  Rabit
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: февруари 03, 2016, 18:53:10 »

Мари, наистина е много уютно, просторно и хубаво.  Wink

Ние още не сме се сблъскали с реалните цени на обзавеждането за баня, ама предполагам, че са  shok

Нат, вие на какъв цвят за банята сте се спрели? Събирам идеи...
Ох, ама така ми нацелихте "болното" място сега.  pardon
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #155 -: февруари 03, 2016, 18:57:24 »

И евтина закуска до 10:30 предлагат, хахахах
Сестра ми и съпругът й ако има един начин и долните гащи оттам щяха да си купуват, хахахах
Аз обожавам ей този икейски шкаф с мивка: http://www.ikea.bg/bathroom/Bathroom-sink-cabinets/Wash-stands/57737/83041/
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: февруари 03, 2016, 19:58:19 »

Нат, на нас в баня стил ни направила по поръчка шкафовете, колкото рафта, каквито отвори, цветове и материали искахме... сумати шкафове+голямо огледало ни струваха 1000лв, ама всичко беше по наш избор и не да ми кажат 'Поръчваме ги и могат да пристигнат с дефект от транспорта', при което ние питаме, какво ще стане в такъв случай и те ми казват 'ще го възстановим, но още 30-40 дни ще чакате'.. Викам, а къде е гаранцията, че пак няма да се чукне някъде и да чакам форевър...?

Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: февруари 03, 2016, 20:00:00 »

Начиии мацковциии, кат ви слушам и се  успокоявам че не само аз имам претенции от половинката за цветове, вещи и... прословутия диван... който още избираме.....Както и прословутото портманто- същата сцена.
Явно ще си се оплакваме тук и такам хахах smile

Сноу, че ти си приличаш на студентка, кво се правиш ся smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: февруари 03, 2016, 22:20:33 »

Ааа, чак за долни гащи не ми е фаворит Икеа. Ама примерно спалното бельо на бебето е от там. Поне единя комплект,де. А шкафчето е супер.  good Загледала съм точно тази серия...

Миме, нашата баня е компромис между мен и ММ. Той искаше по-мъжка баня и цветове, аз пък исках все пак да си личи,че има и жена в тая къща. Та в крайна сметка ще е това . А в малката баня няма да ги има китките.

Тони, в събота ще те разпитам подробно за баня стил.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: февруари 03, 2016, 22:49:25 »

У нас всичко е по мой избор, само банята е заварена, но аз много си я харесвам. И понеже доскоро си гледах на апартамента като на квартира, всичко е купувано едно по едно и има доста разминавания. Ама на мен си ми е много уютно. И на нас ни предстоят разни ремонтчета, но по сериозното, ще е лятото, когато с бебето ще мигрираме към Враца.

п.с. намерили са си квартира и ще се изнасят след десет дена  blush yahoo blush

Мари, и на мен ми стана много уютно у вас, представих си, как ме черпиш с чай smile

Аз Икеа по принцип я харесвам, но я отвориха една година след като обзаведохме основните неща и не всичко икейско се вписва у нас. Но малките има джаджи са супер функционални
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: февруари 03, 2016, 22:56:12 »

Благодаря ви, момичета! give_rose

Най-важното е всеки да успее да превърне мястото, където живее в свой дом, където да се чувства добре!

Панде, любимо ми е имам гости на чай give_rose

Ако не ни деляха 2 000 км, бихте поканила още утре smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #161 -: февруари 04, 2016, 08:33:54 »

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1542177
Това го мярнах преди време, но обсъждахме важни патриотични дела и съвсем го бях забравила. Какво ли не измислят хората, ей Wink. Сетила съм се да направя предложение да го комбинират с вибратор, може повече да се харчи Wink.
Бременелки, какво ще кажете свекървите да ви подарят едно уредче за 14-ти февруари?. Аз лично не бих рискувала или пък ако дръзна, то ще съм в готовност да побегна от висок старт. laugh
Хубав и ползотворен ден!

* ka_n.jpg (18.97 KB, 387x353 - видяно 2236 пъти.)
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: февруари 04, 2016, 08:41:08 »

Добро утро smile Това да работиш от вкъщи не е чак толкова зле..  Girl_hide

Мари, много уютно и спретнато ми изглежда... Вие ли си правихте всичко, защото знам, че сте под наем.. Мисълта ми е влагате сумата да обзаведете и ремонтирате апартамента, но това приспада ли се по някакъв начин или поне да сте сигурни за какъв период от време ще бъдете в апартамента..? Чисто любопитство, защото в България, когато някой е на квартира, той не пипва нищо в общия случай, като ремонт и тн.. Пак казвам в общия случай, но пък и тук почти всички квартири са обзаведени, така че за аналог не може и да става дума.

В нас всичко е бяло.. С патладжанено лилаво и зелен лайм.. Всеки се чуди, как Илиян се е навил да направим гранитогреса във всекидневната и коридора бял, но аз не понасям тъмен под.. А друг нямаше да ни отива.. В крайна сметка всяка прашинка си личи, но аз имам Румбата, който всяка вечер вършее  pardon Единственото бяло нещо, за което съжалявам са стените във всекидневната и коридора, които оставихме бели, но специално в първата стая ме притесняваше да използваме цветове, защото лилавото и зелено са силни цветове и решихме да остави стените чисти.. На места, където Илиян се подпира в стената, докато лежи на дивана да играе Фифа се е захабила стената и ме дразни много... Та, бели стени НЕ, бели мебели и подове 100% ДА smile

Хубав ден.. Още имам болките в гърлото...  hysteric

Свекс, за пореден път ме уби.. Чувала съм, че е хубаво бебетата да слушат музика и е готино, но така  shok
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #163 -: февруари 04, 2016, 08:52:14 »

Малеее, човек да не ви отвори линковете на работа funnytooth Разхилихте ме рано сутрин. Аз вече съм на линия, ама не ми се работи и чакам да стане поне 10. Нали такъв час бяха дали някакви учЕни?
Нат, много ми харесва. Аз лично не бих сложила такава мивка, ама то това е заради пустата вода тук. Иначе много ги харесвам. Буквално са ми като от каталог.
Мари, вашето решение много наподобява старото ни жилище. Между другото - коркът е страхотна изолация good В панелно жилище съм го виждала като стена за акцент - стена на фугата на блока, където каквото и да правиш, все е студено. Аз лично много обичам този цвят кафяво за мебели - лешник.
Сегашното ни жилище е с череша - по-червеникаво дърво. Холът ни е в зелено, като диванът е комбинация от тъмно-мишесиво и бяла кожа. Аз лично много го харесвам. И друг път съм казвала - стилът като цяло е гръко-римски. Замислила съм се за баня, но това не ни е на дневен ред. Може би след 5 години. Сега банята е в светлокафяво и бежово с едни фризчета и извивки, които искат ръчичка. Поне ми радват окото Wink
На малката стаята я обожавам heart Мебелите са светли, ама не са бели, а сивкаво-жълти и хич не им личат ръце и крака. tease
Бели стени не бих оставила - като в болница ми е pardon
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: февруари 04, 2016, 09:09:32 »

Добро утро!
Свекс, туй го гледах по ТВ, обаче съм му пропуснала най-важната част, хихихи, а именно - къде се поставя. Даже си помислих - бе какво толкова открили тия чак и по новините ги дават, хаххахаха
За обзавеждането - Мари, бравоЗ!!! А другите какво сте заразказвали - пуснете по някой фотка, не знаете ли, че хич не мога да си представям картини по разкази, всъщност представям си нещо, което в карйна сметка се различава толкова много от оригинала, че някой би си помислил, че съм слушала с в..та си тонколонка, хахахха
Аз за 1-вия апартамент бях егаси фиаското! Само проекти ми в главата - прасковено, шампанско, тюркоаз, бордо и т.н. обаче боята ни беше включена в цената, както и банята и беше голям цир с избирането. Отивам аз да избирам цветове, посреща ме Ридван ага с криви зъби и така ми се пули насреща за шампУанското и бЪрдото, че ми каза: Я се качИ на 3-тия там съм ги боядисал сичките ХапЪртменти, огледай и кото си харесаш, че Ръдван агата таквиз изгъзици не знай да прави, хаххахаха. Ей потънаха ми и гемиите и сичко ви казвам. Добре, че хубави бяха цветовете - и праскова имаше и шампанско и бебешко/елзино синьо. Тогава много бях тръшкателна, щото видиш ли сичко се прави 1 път! Кой да ти каже, че след няма и 5 години пак ще обзавеждаш...
Оффф, чак Кик се наака докато ме чака да довърша. До скоро!
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 63   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: