Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:40:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг  (Прочетена 179559 пъти)

stranger
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: октомври 10, 2008, 18:10:30 »

Нашата история е, че нямаме история! Просто и двамата не помним как сме се запознали! Първият ми спомен от нас е едно кафе... после през годините сме имали флиртчета, но истинската ни любов пламна 2006 г. Просто се видяхме случайно, после с приятели общи се виждахме и... една сутрин заспахме един до друг! От тогава си живеем заедно и си се обичаме!  blush
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: октомври 16, 2008, 10:57:50 »

С моя човек се познавахме 4 години преди межу нас да стане каквото и да било. Той е брат на една моя колежка от университета и го познавам покрай нея - като ходихме да учим за изпити у тях. Нещата при нас се развиха на сватбата на сестра му, тогава той, беше вече необвързан, се престраши да ми поиска номера, за да се видим за по кафе! Аз тогава обаче си имах приятел.....с който обаче нещата не вървяха! Тогава му се обадих, просто за да спазя обещанието си да се видим. Признавам си, че  не беше любов от пръв поглед, но след като излезнахме 2-3 пъти успях да го опозная и да разбера, че е разкошен човек! Нямам думи да ви опиша колко ме уважава и обича този човек, цени ме и ме подкрепя във всичко! Благодарна съм на съдбата, че ме срещна с любовта, че ме срещана с Жоро и че, след всичките ми връзки, които ми носеха само разочарование и сълзи, аз успях да намеря най-прекрасния човек на света, сродната ми душа, съкровището, с което искам да прекарам живота си!  gu6 gu6 gu6
Активен
cvetito
Ентусиаст
**
Публикации: 53

УСМИХВАЙ СЕ :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: октомври 16, 2008, 15:43:03 »

blush мииии..... ние се запознахме в интернет. :pc_love:Доста време си писахме, преди да се съглася да се видим :write:Аз бях малко резервирана към подобен вид запознанства pleasantry....но blushСега като се замисля е бил много търпелив, цели 6 месеца ме чака да се наканя да се видим Girl_hide.Отначало понеже,той е много срамежлив и на моменти мълчалив си помислих,че изобщо не ме харесва.....и ми стана криво,защото ми допадна много на мен cray........но после като стана време за изпращане...   gu6  blush
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: октомври 17, 2008, 13:01:25 »

Cvetito  и аз се запознах с моя лчбим по интернет,също като теб не вярвах и си мислих,че от такива запознанства нищо не излиза,но ето ,че от нашето излезе една много карсива и голяма любов и просто ние се намерихме,а както виждам и вие Bravo @}->--Всъщност да разкажа сега как се запознах ме,една позната си пишеше с него на шега просто,аз го видях и си казах леле какъв мъж и такак стана,всъщност маай малко и го откраднах  blush,но ми е простено защото те нямаха нищо общо по между си,такаче не съм направила нищо лошо. *db*И така от една случайна закачка се роди една много карсива и невероятна любов и сега след 11 месеца ще станем съпруг и съпруга. yahoo yahoo yahoo
Активен
DJ - Ivo
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #304 -: октомври 26, 2008, 14:46:24 »

Аз пък слязох да поиграя баскетбол зад блока с децата и тя беше там.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: октомври 27, 2008, 18:34:20 »

Ние бяхме колеги в работата  smile, но нищо повече, докато на едно събиране на фирмата не пламна любовта между нас   heart yahoo  heart
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: октомври 27, 2008, 18:37:10 »

Ние бяхме колеги в университета! Още на първия ден ми направи впечатление, но беше зает. Но на 8 март любовта пламнаааааааааааааааааааааааааааа  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: октомври 28, 2008, 09:29:06 »

работеше в една видеотека (и то за кратко ). а видеотеката дори не ми беше в квартала, озовах се там по други причини. любов от пръв поглед   Ashamed
Активен
silvanka
Ентусиаст
**
Публикации: 94

Ние-това е повече от аз и ти!

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: ноември 07, 2008, 11:04:43 »

Нищо особено, запозна ни случайно една моя приятелка в едно кафене. Той ми взе телефона от нея, защото го беше срам да ме попита лично smile heart
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: ноември 17, 2008, 15:04:16 »

Нашата история е малко разпокъсана, но пък си ни харесва  smile
С милото бяхме колеги в І-ви курс в университета, още в началото мн го харесах, едната от колежките с която движехме заедно, беше близка като приятели, тя живееше с гаджето си и той ги сприятели) и с него.Една вечер я накарах, като идва на купона в нас да доведе и него. Той дойде, но ми се стори доста надут, като я попитах, дали е свободен и говорили ли са нещо за мен, ми каза, че имал друга и не съм негов тип.Стана ми тъпо и решех да не се занимавам.Започнах сложна и отвратителна връзка с друго момче, живяхме заедно, но както казах вс беше ад и затова сложих край.2години бях сама и когато половин година обяснявах на всички, че нямам нужда от никого и искам да си остана сама, защото се чувствах чудесно така, и успях да ги убедя, срещнах случайно ммилото, т.е. попаднахме в една компания.Направи ми впечатление,реакцията му като ме видя, бе странна и нетипична за човек, който "не ме харесва".На другата вечер ми се обади да излезем и така след 10 дни,се загаджихме, след месец заживяхме заедно, а на 10.06.(моя рожден ден се сгодихме). А относно нашата "добра" позната при един спор кой бил надут той или аз защото така мислехме един за друг pardon ,се оказа, че познатата ни като разбрала, че го харесвам, решила да му каже как не го харесвам, защото съм била адски надута и той щял да страда,ако се свалим. Oh my ... той се изуми като разбра, на мен какво ми каза за него.
 И все пак както обичам да казвам, ако е рекъл господ да сме заедно, това ще стане и стана, сега сме мн щастливи заедно и ни предстои и сватбата  girl_wink
Активен
mona_vd
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #310 -: ноември 18, 2008, 18:56:33 »

Ами моят е съученик на приятеля на сестра ми, та покрай тях и ние се уредихме  blum Всъщност в началото изобщо не го харесвах, понеже изглеждаше невероятна надувка, но на преди 2 години и половина на Великден, нещата се получиха и от тогава сме заедно, а сега ни предстои и сватба.
Активен
tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: ноември 24, 2008, 10:04:36 »

Ние се започнахме в интернет. Явно не съм единствената. Computer Щяхме да се виждаме, но аз почти година се правен на “интересна”.  През това време той замина за Англия и след първото си прибиране аз най накрая се съгласих да се видим. Освен това беше и рожденик. leon Birthday Запознахме се и общо взето всеки по пътя си. Той се върна обратно в Англия, аз заминах за САЩ Boat да си доучвам. Писахме си на скайпа общи приказки и т.н.  До миналата година, когато той се прибра в БГ и аз бях там. Решихме да се видим след толкова години, но след виждането решихме да отидем на море, след това аз да му отида на гости в Лондон от където не се върнах. Сгодихме се мин. месец:offer: и реално подписахме тук:marriage: Сега остава да направим сватбеното тържество :svatba:и така. За човек, който не вярваше в интернетните връзки и беше изморен да търси любовта мисля нещата се наредиха от само себе си перфектно.

Активен
salasar
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #312 -: декември 04, 2008, 09:54:17 »

blush ами стана на един новогодишен купон!Запознахме се и излязохме на терасата да си поговорим около половин час,въпреки че аз тогава бях с друг човек,който не беше за мен....останахме очаровани един от друг и си го казахме,а в мойта глава пристигна мисълта-"това е мъжа на мечтите ми!!!!"С тази мисъл живях цели 4 години и бяхме приятели,но след това.....в друга тема... give_rose
Активен
monique
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #313 -: декември 04, 2008, 21:31:41 »

Ние се запознахме на един купон, дълго време след това бяхме само познати и в един момент всичко се промени. Странно е как може да има някой точно под носа ти и да не му обръщаш внимание и един слънчев ден да разбереш, че това е правилния човек.  heart
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: декември 10, 2008, 10:10:56 »

Преди 2 години си купих нов компютър. Понеже стария ми беше голяма бракма - ми беше любопитно - новия след толкова избиране и гледане колко по-хубав е в крайна сметка. Реших, че най-добре ще разбера ако изпробвам как върви някоя игра на него. Един колега на работа - голям геймър ме посъветва да си купя Guild Wars. Оказа се, че играта наистина е приказно красива и.. се играе само on-line. Така се озовах в една гилдия от българи, където се надявах да ми помогнат да схвана как аджеба се играе това чудо. Wink

И... ето че той беше там.. Запознахме се и около месец си говорихме по Скайп и в играта. Той си ме беше харесал, ама аз нещо се дърпах. Едва след месец се видяхме... И.. стана тя каквато стана..  twohearts gu6

Така до ден днешен.. Wink
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: