Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 00:13:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Кой как се запозна с бъдещия си съпруг
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг (Прочетена 179499 пъти)
angel4e
Сватбен ШАМАН
Отг: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг
«
Отговор #315 -:
декември 23, 2008, 21:40:15 »
Беше преди 16 месеца.Накратко-бях болна,живеех на хотел и трябваше да си взема гореща вода за прахчето си от бара на хотела.Бармана ме гледаше много вторачено,заразпитва ме с какво се занимавам,но на мен ми беше толкова лошо и го отрязах без да го забележа.На следващияя ден(чувствах се по-добре)някой от бара ми извика:оздравя ли.Сетих се кой мож да е и когато (от любезност)се върнах за да отговоря на въпроса видях невероятно красиво момче.Дори не можах да повярвам,че това е момчето,което предната вечер ми е искало тел.номер.Започнах да се въртя нарочно около бара,докато един ден "хванах"негова смяна и ...нещата се развиха сами.Любов от втори поглед...или второ поглеждане!
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #316 -:
януари 03, 2009, 19:20:43 »
И тази тема чак сега я виждам..
Запознахме се на купон в студентски град, в 8-ми блок
Стана случайно, той тъкмо се беше върнал от бригада в щатите, а аз много бях слушала за невероятните му сини очи и така една вечер дойде на купон в нашата стая и се запознахме...Минаха 4 години, през, които се бяхме виждали веднъж на рожден ден на наша приятелка. Тогава той си имаше гадже и естествено нямах шанс
Докато дойде лятото на 2004, когато отидохме на море с приятели. Аз като разбрах, че и милото ще идва издрапах от работа да ме пуснат отпуска 5 дни да отида на море. И така станаха нещата, че част от компанията каза, че ще дойде по-късно, оформихме се две "двойки" - другата двойка в последствие ни станаха кумове
И след морето и до днес сме заедно!
Все така влюбени, а може би и повече..
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #317 -:
януари 03, 2009, 21:14:39 »
Амии ние се запознахме на работа, то не бяха "служебни" разговори, то не идваше да ме взема от нас сутрин за работа и да си ме кара вечер. Тогава и аз и той бяхме с други хора, които просто не бяха нашите хора. Той се раздели с приятелката си не след дълго, после и аз със моя тогавашен приятел и между нас всичко започна със светкавична скорост
После и двамата напуснахме работа
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #318 -:
януари 03, 2009, 22:37:26 »
Нашето беше детска любов и така до ден днешен.Запознахме се пред блока на баба той беше от друга компания сестра ми го познаваше и ни запозна и така.Една година излизахме в една компания от време на време.След една година той започна да ме изпраща до в къщи, да се срещаме по-често и така един ден се целунахме.И ето ни до ден днешен.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #319 -:
февруари 19, 2009, 13:34:52 »
ние се запознахме пред входа му аз и две мои приятелки отивахме на пицария обаче нямаше места и ни казаха да изчакаме, ние отидохме пред един вход защото там имаше пейка. Едната ми приятелка го познаваше, той се прибираше от работа запознахме се, започнахме да излизаме после започна да ме изпраща до вкъщи след това дойде и се запозна с родителите ми и ей ни на- женени
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #320 -:
февруари 19, 2009, 13:45:09 »
а ние се запознахме на аерогарата,в последствие се оказа че сме за един и съ6т полет-Италия,разменихме емайл,но около година сме си писали чат пат даже много малко и само тема за времето или не6то такова без значение,докато един ден ми предложи да дойде да ме посре6не пак от аерогарата ,когато се прибирах от Палма де Майорка .......
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #321 -:
февруари 20, 2009, 10:47:08 »
Ние се запознахме на абитуриентски бал!!! И няколко месеца по- късно станахме гаджета!!!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #322 -:
март 04, 2009, 13:37:03 »
И ние сме колеги, но никога не сме имали възможност да си говорим кой знае колко. В края на това лято той просто се обърна към мен и не свали поглед дълго време, а от тогава започна и нашата приказка.
Активен
kremmito
Любопитен
«
Отговор #323 -:
март 14, 2009, 15:40:55 »
Бяхме от една група в Университета
от 1-ят месец на 1-ви курс сме заедно, вече 9 години
Активен
snowhite
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #324 -:
март 15, 2009, 02:00:53 »
И ние бяхме колеги - в началото ми изглеждаше много резервиран и студен, но после станахме най-добри приятели, че накрая е по-добри
Сега живеем заедно и скоро ще се женим
Неведоми са пътищата Господни
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #325 -:
март 15, 2009, 19:54:27 »
А пък ние сме съученици от гимназията. Познаваме се от близо 13 години, то беше едно надлъгване - първо аз го харесах - непринуден, искрен, с чувство за хумор, истински приятел, а той се правеше на дръж ми шапката. После той ми разки чувствата си преди да завършим, а аз се дърпах, защото не знаех дали и двамата ще бъдем студенти в София. Е и двамата бяхме приети в София и едно негово романтично признание реши нещата и оттогава досега сме заедно на път да станем семейство. Винаги съм мечтала за такъв мъж ...
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #326 -:
март 15, 2009, 20:27:32 »
И ние с моето тигърче ,подобно на много от вас,се запознахме в интернет пространството.И аз съм имала доста разочарования от контактите си с хора в интернет и честно да си кажа доста годинки не бях излизала с никой от там.
И така една вечер,доста късно просто си слушах музика и размишлявах над нещата от живота
и ето че ми се включи един непознат.Принципно отрявам всеки който така се намърдва в личното ми пространство,но тази вечер имах нужда просто да говоря с някой,дори и да не ме познава просто да излея душата си..И така от дума на дума,разбрах че той живее в чужбина и аз веднага :ОООО ама то там не е хубаво,в Англия е много мрачно и подтискащо,как можеш да живееш там,аз никога не бих ....Ето ме сега ,познайте къде се намирам,познайте дали ми харесва *THUMBS*В продължение на 2-3 седмици си пишехме съвсем редовно и той много се чудеше дали да си дойде за Коледните празници,та реши се душичката ,определено много се заинтригува ,както и аз.Прибра се специално заради мен и бяхме неразделни около месец.След като се прибра обратно в Англия имах чувството че някой е откъснал парченце от мен,толкова близък до чувствах...И след 3 месеца си дойде и си ме взе с него :love_together:Така вече 2 години и ни предстои сватба,а много скоро да се надяваме и ново попълнение в семейството
Активен
mishel4ee
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #327 -:
март 31, 2009, 21:39:49 »
Здравейте! Не зная дали точно това е темата, в която трябва да пиша, но реших да го направя след като изчетох историите на всички Ви. Поздравления! Имам нужда от съвет и Ви моля, ако искате, да ми кажете какво мислите. Преди 3 години се запознах с едно момче в mirc и си комуникирахме предимно там, след това в skype- така е и до днес. Говорим си на много и различни теми, но така и не сме се видяли още-заради мен. Не знам дали трябва да откликна на поканата му да се видим. Вие какво мислите?
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #328 -:
април 01, 2009, 07:29:20 »
А теб какво те притеснява, че се чудиш дали да се видите?
Активен
mishel4ee
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #329 -:
април 01, 2009, 11:35:09 »
Нищо конкретно, просто съм с резерви към интернетзапознанствата и затова се двоумя.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...