Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:39:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172783 пъти)

_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: февруари 12, 2012, 18:17:59 »

Здравейте! Искам да ви попитам за мнение за ресторанта на София Плаза на бул. Христо Ботев и ресторанта на хотел Надежда. Повечето места, харесани от мен са заети за нашата дата и сега търся алтернативи smile Благодаря предварително smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #151 -: февруари 12, 2012, 18:29:59 »

В първия съм снимал преди 2г, персонала беше любезен, храната беше добра, цените също бяха разумни. Това е неголям ресторант, има ограничения за броя на гостите. Не помня точно, но май при повече от 80 няма да ви е много комфортно. Мисля и че, относно визията, ще трябва малко да се компенсира с украса. За втория не знам даже къде се намира. Това мога да ти дам като инфо с давност 2г, което означава, че може и да не е съвсем актуално.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #152 -: февруари 12, 2012, 18:37:30 »

Подкрепям мнението на Делиски за София Плаза. Ресторанта не е лош. До колкото може от едно участие да се изгради мнение и добие представа. С три думи - нямам негативни спомени. smile
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: февруари 12, 2012, 18:51:46 »

Благодаря ви много. smile Ами аз като разговарях с управителката на София Плаза, тя каза че ресторанта е 90 места, имало достатъчно място. Ама тази седмица съм там да видя на място как е. А хотел Надежда се намира в ж.к. Надежда точно до Лидл отвориха го през 2011 съвсем нов е и не намирам мнения за него.
Активен
misarokova
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #154 -: февруари 12, 2012, 20:40:17 »

Здравейте,
да се включа и аз в темата  blum
Прави ми впечатление, че повечето съфорумци не дават обратна информация за своите впечатления след сватбата, а мисля, че това е основното...
Нека споделя докъде стигнахме ние- капарирахме р-нта в Интерпред- просто ни допадна, почувствахме се добре там  Wink Надявам се да не бъдем разочаровани... Управителят ми направи много добро впечатление- мястото ми изглежда свежо, въпреки че зеленият цвят не е сред фаворитите ми. Ето за какво се разбрахме:
- куверт- 40-45лв.
- менюто ще го уточняваме по-късно, четиристенно и могат да се правят различни комбинации
- може да се внася алкохол и безалкохолни без такси
- бирата е безплатна
- тортата, погачите, настаняването на гостите и украсата на нашата маса също е от тях
- 2+2,50лв на стол за калъф+ панделка
- overtime има, но още не сме уточнили колко точно ще струва, по принцип цената е 100лв. за 1-вия час, 150лв. за 2рия и т.н.
- има варианти за welcome drink и изнесен ритуал, но не мога да дам инфо относно заплащането.
Ще съм благодарна, ако някои даде актуално мнение за този ресторант  smile

Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #155 -: февруари 12, 2012, 22:48:18 »

моето е 6+
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: февруари 12, 2012, 23:10:57 »

И аз имам много добро мнение за Интерпред. Макар да не ги избрахме за нашата сватба, заради липсата на хотелска част, останахме много доволни от отношение, комуникация и условия. smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #157 -: февруари 13, 2012, 03:35:56 »

Здравейте,
да се включа и аз в темата  blum
Прави ми впечатление, че повечето съфорумци не дават обратна информация за своите впечатления след сватбата, а мисля, че това е основното...

Да това е сериозен проблем, аз бих апелирал към бившите вече булки да пишат повече. Но те може би след сватбата отиват в един друг форум, защото тук вече нямат интереси. Остават само професионалистите в бяло Offtopic
Активен
Lepotica
Любопитен
*
Публикации: 45

Г-жа -)

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: февруари 13, 2012, 08:27:33 »

и ресторанта на хотел Надежда. Повечето места, харесани от мен са заети за нашата дата и сега търся алтернативи smile Благодаря предварително smile

Бях там на сватба миналата година насред лято- 16.07. Новичко, чистичко и приятно, френски прозорци, хареса ми посрещането на младоженците отвън, персоналът беше много любезен.
Но...страшна жега, не се издържаше направо! Тъй като в ресторанта се пушеше, плъзгащите се врати постоянно се отваряха, нямаше как да се усети вентилацията (не съм убедена дали я бяха и пуснали). Имаше голям вентилатор до дансинга, който същевременно пръскаше вода и хората постоянно заставаха пред него да се поохладят  sad Наистина беше некомфортно за танцуващите, едно хоро те оставяше без дъх.
След това сме си говорили с младоженците, те нямаха никакви забележки.
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: февруари 13, 2012, 09:18:15 »

Мерси за инфото Lepotica, ще отидем да го видим, но това с тази вентилация нещо не ми хареса sad sad sad ще попитам и ще имам условие постоянно да е пусната...
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: февруари 13, 2012, 09:37:11 »

Има доста ресторанти, които казват, че ще е пусната, а не я пускат. Така че и да имаш такова условие не е сигурно, че ще го спазят.
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: февруари 13, 2012, 09:49:11 »

Права си, така е Veseto_87. Голямо лутане пада, събирам мнение и оферти и ще видим докъде ще го докараме....
Активен
Lepotica
Любопитен
*
Публикации: 45

Г-жа -)

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: февруари 13, 2012, 10:13:24 »

Според мен специално за този ресторант, вариантът е да не се допуска плъзгащите се врати да стоят отворени, защото се губи смисъл и от климатици, и от вентилатори, и от всичко...Но тогава ще трябва да забраните и пушенето в ресторанта, а не знам колко сте склонни  blush Ние нямахме скрупули в това отношение и сватбата мина супер  diablo
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: февруари 13, 2012, 10:20:07 »

Lepotica Милото е заклет пушач и каза, че дори и дума да не става да не се пуши. Сега голямото търсене продължава. Акорд е зает, обадих се веднага след като ти ми каза за него и много го харесахме. Шератон ни каза едни цени... Хилтън горе долу добре, но цените на стайте са непосилни и той отпада...
Ще видим Панорама на Москва дано Милото се смили...
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: февруари 13, 2012, 10:29:09 »

За коя дата ви трябва ресторант?
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: