Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:29:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172694 пъти)

Lepotica
Любопитен
*
Публикации: 45

Г-жа -)

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: февруари 13, 2012, 10:31:52 »

Интерпред, залата на Флоримонт?  smile С пушенето...който и ресторант да изберете, наистина трябва да има много хубава вентилация, иначе... tease От друга страна, ако 90% от гостите са пушачи, а останалите сте свикнали с цигарения дим... huhhuh.gif  pardon
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: февруари 13, 2012, 10:39:05 »

Veseto_87 за 9 юни за около 120 човека, мъжа ми е от Кюстендил и  мислим, че ще е по удачно да има хотелска част, за да могат гостите, които искат да останат да нощуват.

Lepotica да не кажа, че сигурно от 120 човека най-много 10 сме непушачи, но все пак е друго да е проветрено и с чист въздух, иначе е ужасно.....
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: февруари 13, 2012, 10:41:48 »

Разбира се. И ние именно затова търсихме ресторант с хотел, много по-удобно е! Попитах за датата, защото ако забранят изцяло пушенето на обществени места от юни, който и ресторант да изберете, няма да може да се пуши. Нашата сватба ще е в Панорама-та. Ако те интересува нещо по-подробно, питай. smile
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #168 -: февруари 13, 2012, 10:59:16 »

chernata_perlichka, ние мислим да запазим Холидей Ин за нашето тържество. Там ще ползваме една от залите им, която е с капацитет 160 човека, има кръгли маси, няма колони, едната стена е с прозорци и всичко е ново. Не си спомням дали беше писала какъв ви е бюджета, но ето какви са условията там:
- 50 лв куверт (салата, основно, торта)
- 60 лв куверт (салата, предястие/следястие, основно,торта/
- в куверта се включва - 1 мин.вода, 1 безалкохолно, ракия и вино
- включва се също така калъфи, панделки, малка декорация за масите, питка, менче, платно за посрещането (тъй като аз не държа да имам специална тема, няма да ми се налага да правя допълнителна украса, освен няколко балона)
- при потвърдени 80 куверта, всеки 15ти е безплатен
- оувъртаймът е 260 лв на час след 5тия час (с това още не мога да се примиря.......) и не включва бакшиш за персонала
- може да се внася алкохол и безалкохолни без такса
- има младоженски апартамент като комплимент
- цените на стаите са скъпи така че сме решили да настаним гостите в малък хотел наблизо.

Също така харесахме и залата на Флоримонт (кувертите са между 45 и 65 лв). Но там искат са се купува безалкохолното и бирата от тях (2.20 е малка Кола, а бирата почва от 3.50  shok)  и се отказахме от там, защото на нас лично би ни било трудно да си сметнем разхода предварително. Там няма хотелска част, която да предоставят за сватби, могат да предоставят апартамент за младоженците, но ако кувертът е поне 55 лв.
Много се колебаехме и за зала България, тъй като е на центъра, но не ми дападна факта, че правят 2 сватби...

За съжаление нямам достоверна информация за обслужването, коректноста на тези места , но се надявам информацията да е полезна  pleasantry

Активен
Lepotica
Любопитен
*
Публикации: 45

Г-жа -)

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: февруари 13, 2012, 11:01:43 »

Veseto_87 за 9 юни за около 120 човека, мъжа ми е от Кюстендил и  мислим, че ще е по удачно да има хотелска част, за да могат гостите, които искат да останат да нощуват.

Lepotica да не кажа, че сигурно от 120 човека най-много 10 сме непушачи, но все пак е друго да е проветрено и с чист въздух, иначе е ужасно.....

Аз ти предлагам да направите сватбата в Кюстендил, в планината- комплекс "Лима":

http://www.limacomplex.com/

Сериозно, ние ако си бяхме направили добре сметката (финансова), щяхме да осъзнаем, че даже ще ни излезе по-евтино... tease
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: февруари 13, 2012, 11:23:19 »

Veseto_87 не се бях сетила за тази забрана...ами каквото дойде... А относно Панорамата много ми хареса, писах майл и ми отговориха, че управителят е там всеки ден след 12.30ч. да отидем да разговаряме...

Marina_kb  много благодаря за изчерпателната информация, ще погледна и там, но оувъртаймът ми изглежда много, като знам нашите гости поне 3-4 часа не ни мърдат. А относно бюджета надявам се 9 макс. 10 хил.лв да ни оправят...

Lepotica този комплекс сме го посещавали безброй пъти, стайчките са  супер, но от ресторанта не съм очарована т.е. обслужване и качество на храната smile В Кюстендил имам любимо място Тихият кът в Слокощица, но отново моята половинка е с претенции smile smile nea nea nea nea И не иска да е в Кн. Иначе съм сигурна, че ще ни излезе много много по-евтино.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 13, 2012, 11:33:50 »

Ако се интересуваш, мога да ти пратя на лични телефона на управителя. Много разбран човек. Смятам, че съотношението цена-качество е добро.
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 13, 2012, 11:34:59 »

Ще ти бъда много благодарна  smile smile smile smile smile give_rose
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: февруари 13, 2012, 12:08:14 »

chernata_perlichka, ние мислим да запазим Холидей Ин за нашето тържество. Там ще ползваме една от залите им, която е с капацитет 160 човека, има кръгли маси, няма колони, едната стена е с прозорци и всичко е ново. Не си спомням дали беше писала какъв ви е бюджета, но ето какви са условията там:
- 50 лв куверт (салата, основно, торта)
- 60 лв куверт (салата, предястие/следястие, основно,торта/
- в куверта се включва - 1 мин.вода, 1 безалкохолно, ракия и вино
- включва се също така калъфи, панделки, малка декорация за масите, питка, менче, платно за посрещането (тъй като аз не държа да имам специална тема, няма да ми се налага да правя допълнителна украса, освен няколко балона)
- при потвърдени 80 куверта, всеки 15ти е безплатен
- оувъртаймът е 260 лв на час след 5тия час (с това още не мога да се примиря.......) и не включва бакшиш за персонала
- може да се внася алкохол и безалкохолни без такса
- има младоженски апартамент като комплимент
- цените на стаите са скъпи така че сме решили да настаним гостите в малък хотел наблизо.

Също така харесахме и залата на Флоримонт (кувертите са между 45 и 65 лв). Но там искат са се купува безалкохолното и бирата от тях (2.20 е малка Кола, а бирата почва от 3.50  shok)  и се отказахме от там, защото на нас лично би ни било трудно да си сметнем разхода предварително. Там няма хотелска част, която да предоставят за сватби, могат да предоставят апартамент за младоженците, но ако кувертът е поне 55 лв.
Много се колебаехме и за зала България, тъй като е на центъра, но не ми дападна факта, че правят 2 сватби...

За съжаление нямам достоверна информация за обслужването, коректноста на тези места , но се надявам информацията да е полезна  pleasantry

и ние сме там в Холидей Ин, ще обменяме опит и инфо ако се налага . а след сватбата може да разчитат че ще се отчета с отзиви задължително ! smile Ние нямаме гости за настаняване, а за оувъртайма съм решила въпроса както в някои други страни правят- ние сме малко хора и съм написала в поканите продължителност на сватбеното тържество "от еди колко си до еди колко си часа". както и съм говорила с диджея ни, кога да обяви последна песен и официално закриване на купона. много уважавам гостите си, но нямам възможност да рискувам оувъртайм с тези цени. smile
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: февруари 13, 2012, 12:10:47 »

А после ще продължавате ли тържеството някъде или ще е само в ресторанта до 12 да кажем?
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**

« Отговор #175 -: февруари 13, 2012, 12:16:11 »

Супер, emmmmmy  Bravo Ще се радвам на отзиви. Ние ще сме на 15ти септември  yahoo
И аз ще споделя моите впечатления, защото мисля е важно за всички бъдещи булки.

А ние за оувъртаймът ще помислим как да процедираме...
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: февруари 13, 2012, 12:18:50 »

Отчитам се с много бърз отговор, току що ми казаха, че нашата дата е свободна в Панорама на Москва, нямам търпение са съм почивка и да отидем до там smilesmilesmilesmile
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**

« Отговор #177 -: февруари 13, 2012, 12:21:16 »

Стискам палци  give_rose да се получи
Активен
maslenka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #178 -: февруари 13, 2012, 12:29:43 »

Здравейте на всички! Ще се подвизавам често при вас в близките месеци, защото ми предстои сватба Юни месец  danceg
Искам да ви попитам за мнение за ресторант Центръл на Пиротска. Някой присъствал ли е на сватба там и какви са му впечатленията? Отношение, разположение на маси, обстановка, ... Нашата сватба ще е около 60-70 човека и си търся ресторант. За съжаление обаче не разполагаме с неограничен бюджет, затова ще е хубаво да се вместим в куверти около 30-40 лв. За сега сме се спрели на Акорд, но ми се иска и други ресторанти да проуча преди да капарираме.
За Акорд питането ми към професионалистите тук е подходящ ли е за снимки, сватбата най-вероятно ще е дневна.
Предварително благодаря на отзовалите се!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 13, 2012, 12:31:49 »

А после ще продължавате ли тържеството някъде или ще е само в ресторанта до 12 да кажем?
по принцип имаме вариант - ходене в един клуб за да потанцуваме още, но там няма да сме всички и ще запазвам места в последния момент, няма смисъл отсега.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: