Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:13:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Възвращаемост от сватбата?!  (Прочетена 158134 пъти)

junglegirl^84
Сватбар
Публикации: 246

обичай врага си,това ще го влуди!!!!

« Отговор #90 -: март 19, 2007, 23:37:57 »

И аз съм така и който ме е питал досега съм отговаряла парички  give_rose
и аз така ,но не знам защо отвсякъде ми внушават, че трябва да се чувствам неудобно заради това cray
Аз  не го натрапвам на хората,просто когато ме попитат какво искаме ,казвам най-добре пари,без знамчение колко са pleasantry
По добре 10 лв повече отколкото да се чудя къде да сложа поредния "кристален сервиз"
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #91 -: март 20, 2007, 09:12:32 »

Аз не мисля,че трябва да се чувстваш неудобно от това.Все пак те сами питат какво искаш,нали!?
 Аз не мога да кажа такова нещо на моите гости(въпреки,че аз също предпочитам парички),защото бъдещия ми мъж е против  crazy ,пък и аз не желая.Но не защото някой така ми казва,а просто повечето ни гости ще са от страна на младоженеца(те са голяма рода,за разлика от нас).Не става да кажа на някой "искаме пари",при положение че съм го виждала два пъти и почти не го познавам.На леля ми,на баба,дядо и т.н.(по-близките ми хора)съм им казала,че за нас ще е по-добре да ни дадът пари,защото искаме веднага след сватбата да ходим на моренце за една седмица-медена седмица  girl_in_love
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 20, 2007, 09:17:17 »

И аз съм така и който ме е питал досега съм отговаряла парички  give_rose
и аз така ,но не знам защо отвсякъде ми внушават, че трябва да се чувствам неудобно заради това cray
Аз  не го натрапвам на хората,просто когато ме попитат какво искаме ,казвам най-добре пари,без знамчение колко са pleasantry
По добре 10 лв повече отколкото да се чудя къде да сложа поредния "кристален сервиз"

Според мен не трябва да се чувствате неудобно, че казвате какво искате при положение, че ви питат!
И ние бяхме така - който ни пита какво искаме за сватбата, казвахме че най-добре е да дадат пари, защото нямаме нужда от нещо конкретно. Е, някои хора настояваха да е подарък, за да остане за спомен и си подариха подарък, но това вече всеки си преценя. Важното е да си кажеш какво искаш, а от там нататък всеки си решава дали ще се съобрази с твоето мнение или ще прави каквото си знае!  pardon
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 20, 2007, 09:18:51 »

точно така щом те питат.
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 23, 2007, 19:38:31 »

ами да-най добре да те питат и ти да си кажеш какво искаш good
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: април 01, 2007, 13:24:03 »

Аз също бих предпочела да ни дадат пари, дори и 5 лв, по-добре от колкото 10-я сервиз или 2 микровълнова. Ние след сватбата с милото заминаваме , така че няма как да помъкнем всичко това през океана, а стези парички ние от там можем да си купим неща за спомен. Някой беше споменал, че е написал на поканите , че предпочитат пари, но това трябва да е направено по много фин начин. Ако имате идея споделете моля. Иначе за възвращаемост не би трябвало да се мисли, все пак сме се събрали да се повеселим за наше здраве на този ден drinks
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: април 06, 2007, 15:59:37 »

Много лично се приема темата,чета - и всеки е прав за себе си - аз съм твърдо зад junglegirl^84,КАКТО КАЗАХ И ПО-РАНО - не от меркантилност, но когато гостите питат(и то постоянно) от какво имаме нужда - аз просто им казвам - ние си имаме всичко,а те са достатъчно интелигентни ,за да се досетят,че 10лв ще ни свършат по-добра работа от млековарка със свирка както някой тук беше казал  TONGUE от бабчето,дядо какво да искам-сладури, искат да помогнат,ама пенсионери ...Еми на такива хора не можеш и не трябва да се сърдиш, разбира се.
Активен
junglegirl^84
Сватбар
Публикации: 246

обичай врага си,това ще го влуди!!!!

« Отговор #97 -: април 06, 2007, 20:36:16 »

Много лично се приема темата,чета - и всеки е прав за себе си - аз съм твърдо зад junglegirl^84,КАКТО КАЗАХ И ПО-РАНО - не от меркантилност, но когато гостите питат(и то постоянно) от какво имаме нужда - аз просто им казвам - ние си имаме всичко,а те са достатъчно интелигентни ,за да се досетят,че 10лв ще ни свършат по-добра работа от млековарка със свирка както някой тук беше казал  TONGUE от бабчето,дядо какво да искам-сладури, искат да помогнат,ама пенсионери ...Еми на такива хора не можеш и не трябва да се сърдиш, разбира се.

точно така
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: април 06, 2007, 23:28:27 »

Някой беше споменал, че е написал на поканите , че предпочитат пари, но това трябва да е направено по много фин начин. Ако имате идея споделете моля.
Ами и нас ни питаха 2-ма 3-ма, но пък и нашата сватба е доста далеч. Предполагам обаче че с приближаването на датата и раздаването на поканите ще има доста хора които ще ни питат и ние ще им казваме че всичко си имаме и предпочитаме парички. Дали ще е за меден месец на екзотично място или нещо друго, подарените ни от тях парички ще отидат за полезно за нас нещо. А иначе ето 2 от разпространените начини за уточняването на подаръците.

Молим за подаръци не се грижете,
Благодарни ще сме стойността им да ни поднесете.

или

Молим ви с подаръци не ни мъчете (не се мъчете),
пари ни подарете (поднесете).

Ако се притеснявате от такъв надпис на врху сватбените покани, можете да го напишете или разпечатате на Word-a върху малки листчета и да ги сложите в плика с поканата.
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #99 -: април 06, 2007, 23:53:14 »

С подаръци "не ни мъчете"?????   shok

"Не трябва да се сърдим" на баба и дядо, че нямат много парички да бутнат в пликчето на нас (здрави, прави, работещи, благодарни им, че са ни отгледали??)... пенсионери, горките...ще им простим някак...

SUICIDE

« Последна редакция: април 06, 2007, 23:54:48 от Marina » Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: април 07, 2007, 00:04:12 »

Без лоши чувства, но поред мен това е в майтапчийска форма и е написано с чувство за хумор. Не съм го измислила аз пък и всеки сам решава на кой какво да каже и дали да сложи подобен текст в поканата на баба си и дядо си. Мисля че ако това го напишеш на близките си приятели ще се спукат от смях.(Лично мнение)
« Последна редакция: април 07, 2007, 00:07:14 от Little_Sweet_Didka » Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: април 09, 2007, 19:14:10 »

Little_Sweet_Didka, скъпа, текстчето ми се видя доста забавно, и понеже по цял ден съм с колегите си(дори и почивните  girl_wink) споделих им и идеята за нещо подобно - те се смяха в продължение на около 10 мин., казаха, че е супер сладко и многооо забавно!  Bravo Поздравления за изобретателността DANCE Ние сме с малко гости,всичките са ни много близки,(най-вече на мен  LAUGHTER) -ясно им е каква е ситуацията с нас, вярно все още има двама-трима,дето си настояват, че искат нещо за спомен да ни остане,(порцеланови фигурки) ама то кой каквото прецени blum Пък ние сме "за" ВЕСЕЛБАТА  Dance
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: април 09, 2007, 22:51:31 »

Радвам се че са ти допаднали редчетата, както на теб така и на приятелите ти. Може на някой да му звърши работа.
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: април 10, 2007, 08:16:32 »

нас повечето ни питат какво искаме пари или подарък.
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: април 10, 2007, 18:16:59 »

и на нас ни задават този въпрос *THUMBS*искат да се съобразят с нашите желания *YAHOO*така е най-добре
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: