Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:51:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Възвращаемост от сватбата?!  (Прочетена 158213 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: април 10, 2007, 20:56:47 »

Каквото и да съберете като пари и подаръци едва ли ще замени чувствата и емоциите,които сте изпитали през този ден.Ако съберете повечко парички - ок това е добър начин да си улесните живота,но ако не съберете означава ли това че сватбата се е провалила? ohmyАНие както казах някъде по-долу имаме около 50 % възвръщаемост ако ще говорим с цифри.Но ако пак трябва да платим цялата си сватба сами /както беше/ само и само да изживея същите емоции не бих се поколебала нито за миг.
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: април 10, 2007, 21:13:35 »

да все пак една сватба не се прави с цел събиране на някой лев *db*а озаконяване на връзката,изживяване на незабравими емоции..... girl_in_love
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #107 -: април 11, 2007, 01:27:22 »

хубавото е,че в повечето случай сватбата ти я правят родителите ,а после парите,които ти ги подаряват са си за вас! smile smile smile Yes
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: април 13, 2007, 12:25:44 »

хубавото е,че в повечето случай сватбата ти я правят родителите ,а после парите,които ти ги подаряват са си за вас! smile smile smile Yes
напълно съм съгласна с катя,но дори и самите младоженци да си правят сватбата едва ли ще разчитат от всички гости да платят всичките разходи около сватбата
« Последна редакция: април 13, 2007, 12:32:40 от maria_lakova » Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: април 16, 2007, 13:41:23 »

С моят приятел сме задено от осем години и преди няколко дни решихме най-накарая да се оженим. DANCE Избрахме дата 30 юни. Ние с него сами ще си платим всички разходи по сватбата, защото не желаем да натоварваме родителите си. Та колкото и лошо да звучи се надявам да си възвърнем или занулим разходите *crazy*Аз също ще предупредя гостите, че не желая подаръци, понеже ние всичко си имаме.
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #110 -: април 16, 2007, 14:51:55 »

Според мене не е задължително родителите да плащат за сватбата,особено ако нямат възможност хората.А ако младоженците имат възможност ,това е прекрасно.Относно подаръците,по-добре е наистина когато младото семейство всичко си имат да се дават парички  Blush.
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: април 16, 2007, 14:56:46 »

много голям процент от младоженците предпочитат този вариант  с парите,но в крайна сметка сватба не се прави за да се спечели някой лев-кой колкото миже good
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: април 16, 2007, 15:02:57 »

много голям процент от младоженците предпочитат този вариант  с парите,но в крайна сметка сватба не се прави за да се спечели някой лев-кой колкото миже good
Разбира се, че кой колкото може, но е по-добре парички, макар и малко, отколкото излишни предмети, които да се чудиш къде да ги прибереш  pardon
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #113 -: април 17, 2007, 19:06:35 »

и аз предпочитам парички danceg DANCE danceg DANCE
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: април 18, 2007, 09:10:40 »

Наистина е по-добре парички. При мен моите родители искат да плащат. И тъй като майака ми и баща ми са разведени всеки ще поеме разходите на своите си гости. Майка ми понеже не получава висока заплата смята да тегли кредит за сватбата, та аз се надявам , ако събера повечко праички от сватбата да и дам част от тях, защотот ми е неудобно.
Иначе и на подаръци бих се радвала, нопросто през океана  няма как да ги пренеса  pardon
« Последна редакция: април 18, 2007, 09:46:31 от maria_lakova » Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: април 18, 2007, 09:30:11 »

не е удобен варианта с подаръците. Имам близки приятелки, които се сдобиха с по 3 пасатора, 2 тостера и подобни.
Най-близките, можем да им кажем какво ни е необходимо, но имаче най-добре патички Yes
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: април 19, 2007, 18:58:19 »

Ние сами се спонсорираме  pleasantry за сватбата.Общата причина беше, че всичко беше много изненадващо за родителите-и да им спестим притеснението, а моята лична да откажа помощ от родитилите на мъжлето, главно беше да не се почувстват гадно нашите, а не исках да ги натоварвам  с кредити и т.н., което кореспондира пак с общата причина  Girl_sing
И не се притеснявам от това,че предпочитам все пак да има възвръщаемост  =]Особено за тези двойки,които ще живеят заедно някъде по света ,или вече живеят заедно, нали?!  blush
Активен
mary
Ентусиаст
**
Публикации: 88

a woman in love...

« Отговор #117 -: април 21, 2007, 17:00:14 »

аз в началото бях решила да казвам на който ме пита, че предпочитаме пари, но после го обсъдихме с любимия и решихме, че наистина има хора, които предпочитат да подарят вещ и не искаме да им отнемаме това удоволствие smile а за да избегнем дублирането на подаръците сме решили в поканите да има листче с координати ( на сестра ми или на неговата, а може и нашият) на който телефон може да се обаждат и да казват какво мислят да подарят и ако се дублира да измислят нещо друго - ще видим дали ще работи този вариант, но при всички случаи най-важното е да прекараме един прекрасен ден smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: април 21, 2007, 21:08:28 »

Охо mary това с телефонните номера за консултации,относно подаръците за сватбата много ми хареса! good
Активен
desito07
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: април 22, 2007, 22:39:53 »

Нашата възвръщаемост от сватбата е над 50%, но тук става въпрос само за получени пари!!!Ако броя и стойността на подаръците сме задминали отдавна 100-те процента!!!Много се зарадвах на нашите гости, защото освен подаръците, които получихме повечето добавиха и плик със малка сума!!!Ех, свекъра се изхвърли много повече!!!То и заради него сме над 50-те процента  yahoo yahoo yahoo
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: